La revista britànica 'Tatler' ha publicat el seu guia de viatges per a 2024 amb una selecció dels 101 millors hotels del món. Entre ells, la publicació pertanyent al grup Condé Nast UK ha seleccionat l'hotel Son Vell, obert aquest estiu a Menorca i primer hotel de Vestige Collection.

En tan sols 6 mesos des del seu llançament Vestige Collection s'ha posicionat com una nova experiència d'hostalatge inspirada en la singularitat de les seves propietats, amb hotels i estates privats situats en edificis emblemàtics que són rehabilitats i recuperats per preservar el patrimoni històric i cultural. A la seva missió de convertir-se en el "custodi" del llegat historicocultural i del patrimoni arquitectònic del nostre país, Vestige Collection ha creat un nou concepte d'hostalatge, que ofereix experiències de luxe relaxat en espais extraordinaris ubicats en delicats entorns naturals.

En tan sols uns mesos des de la seva obertura, Son Vell ha captat l'atenció de la premsa nacional i internacional per la seva cuidada i selecta proposta d'allotjament que uneix luxe, confort i història. Situat a tan sols 10 minuts de Cala Son Vell i 20 minuts de Ciutadella i ubicat en una finca de 180 hectàrees amb cuidats jardins, cítrics, oliverars i un hort ecològic, s'emmarca Son Vell, un exuberant enclavament de 7 hectàrees dins de la finca, on conviuen una casa pairal original del segle XVIII i una sèrie d'edificis tradicionals de conreu i annexos restaurats, que allotgen les 34 habitacions i suites de l'hotel, moltes d'elles amb accés a terrasses o espais enjardinats particulars.

L'arquitectura de la casa principal recorda l'estil venecià, evocant una elegant residència de la noblesa o 'casa del signore'. Cada una de les lluminoses i relaxants estances de Son Vell conserva el seu encant individual i compta amb confortables zones d'estar, luxosos dormitoris i banys, mobles antics i art i escultures contemporànies.

El meticulós i delicat procés de restauració dut a terme en Son Vell, respectant la identitat pròpia dels edificis, conservant el marés (sorrenca) i la pedra calcària tradicionals, així com la fusta original i els elements d'argila artesanal de la propietat, així com els seus cuidats jardins i espectacular piscina oval ha cridat l'atenció de la prestigiosa publicació britànica. Tatler destaca també a les seves pàgines la qualitat de la seva proposta gastronòmica i l'espectacular cuina menorquina del seu restaurant Sa Clarisa, amb un cuidat producte local de temporada.