Corinna zu Sayn-Wittgenstein, coneguda també per Corinna Larsen i més col·loquialment com a princesa Corinna, la persona que ha posat de potes enlaire la monarquia espanyola, ha portat a l'exili Joan Carles I i ha arruïnat el regnat del seu fill Felip VI, ha concedit una sucosa entrevista des de la seva residència de Londres a la BBC. En ella explica, amb tots els ets i uts, detalls sentimentals i econòmics del rei emèrit que posen els cabells de punta. El tracte de menyspreu que tenia amb la reina Sofia, a la qual li era permanentment infidel, la proposta de matrimoni que li va formular Joan Carles I al seu pare, les pressions que va tenir el cap de l'Estat per abdicar el 2014 tant de l'establishment com de la família, les amenaces de mort que va patir i que atribueix al CNI i la transferència en forma de regal de 76 milions de dòlars que li va fer l'emèrit, segons ella com una manera de demostrar-li el seu amor.
Corinna remata l'entrevista amb dos últims trets que són demolidors: Si hagués de tornar els diners, no seria l'única que hauria de fer-ho, ja que, segons ella, en els últims 40 anys la monarquia espanyola ha actuat com una empresa familiar amb un modus operandi clar i, en conseqüència, tota la família reial hauria d'haver de fer el mateix amb els diners que ha rebut. En segon lloc, una projecció de com estan distribuïts els diners a l'estranger: "Hi haurà centenars de comptes en altres jurisdiccions".
Si no estiguéssim parlant d'un cap d'Estat, les seves trampes, les seves mentides, les seves gresques, les seves comissions tindrien un interès limitat. Però no és així. A partir d'un amor ofès s'està obrint en canal la història recent d'Espanya, la seva Transició abans considerada modèlica i la corrupció que ha acompanyat el càrrec de cap d'Estat. Una família desestructurada, unida només per l'ambició i el poder. L'emèrit a l'exili acompanyat suposadament d'una amant; la seva esposa, la reina Sofia, de vacances a Palma i de confidències amb la seva família grega; el seu gendre, Iñaki Urdargarín, a la presó de dones de Brieva complint condemna; la seva filla, Cristina de Borbón, fermament casada malgrat l'oposició de la seva família esperant Urdangarín entre Ginebra, Madrid, Barcelona i Bidart; la infanta Elena sempre sola passejant la seva pena per l'exili del seu pare (és l'única que sembla realment afligida) i els actuals reis suportant les cada vegada més habituals protestes al carrer.
Corinna Larsen ha posat data de caducitat a la monarquia, segons alguns. És possible. Però el que sí que és segur és que el camí reial és avui, sobretot, un camí d'espines.