Fa mesos que el Reial Madrid està interessat en Khvicha Kvaratskhelia. La jove perla georgiana del Nàpols, una de les grans estrelles de la Sèrie A, encara no ha renovat amb el club italià, el que ha accelerat els rumors sobre una possible sortida al Reial Madrid, que continua buscant reforços per a la seva zona ofensiva. El pla de Florentino Pérez era convèncer el jugador que no renovés, per anar a per ell l'estiu que ve, aprofitant que el Nàpols l'hauria de traspassar.

Tot ha saltat pels aires aquesta setmana, en la qual l'entorn de Kvaratskhelia ha deixat clar que el futur del jugador seguirà a Nàpols. "Vull que els tifosi sàpiguen que Khvicha no vol canviar de club i ho donarà tot pel Nàpols", ha afirmat Badri Kvaratskhelia, pare del jugador, a Calcionapoli24. A més, Badri va afegir que sap que a Geòrgia, on hi ha molts aficionats del Reial Madrid, donaran suport al Nàpols per Khvicha després que ambdós equips hagin quedat enquadrats en el mateix grup de la Champions League.

Kvaratskhelia pensa en la renovació

I el mateix missatge ha volgut enviar el representant del jugador, Mamuka Jugeli, que ha volgut tranquil·litzar els seguidors del Nàpols després dels constants rumors que situen Kvaratskhelia fora del club italià. "No sé el que escriuen els mitjans, ni m'interessa. Tenim una relació fantàstica amb tota la directiva del Nàpols, només podem dir coses bones d'ells. Estem com casa i mai no pensem a canviar d'equip, en cap moment no vam tenir problemes".

A Nàpols, de fet, asseguren que Aurelio De Laurentiis, propietari del club, ja ha decidit que renovarà a Kvaratskhelia, sigui al preu que sigui, com ja va aconseguir aquest estiu amb Víctor Osimhen, l'altra gran estrella del Nàpols. De Laurentiis no vol que li desmantellin l'equip campió del Scudetto, vol aconseguir un llegat, i farà tot el possible per aconseguir-ho.

Kvicha Kvaratskhelia gol Nàpols / Foto: Europa Press
Kvicha Kvaratskhelia, celebrant un gol amb el Nàpols / Foto: Europa Press

Un Nàpols reforçat

I la gran demostració que el Nàpols va seriosament ha arribat aquest estiu. Al juny tothom donava per fet que Osimhen faria les maletes, ja que se'l rifaven diversos gegants europeus, a més que Kvaratskhelia tenia moltes opcions de canviar d'aires. El Nàpols no només no n'ha traspassat cap dels dos, sinó que ha invertit més de 100 milions de fitxatges. El més car ha estat Lindstrøm, centrecampista de l'Eintracht de Frankfurt, pel qual ha pagat 30 milions d'euros.

I el Nàpols no s'ha quedat allà, ja que també s'ha reforçat amb Cajuste, jove centrecampista francès; i Natan, central brasiler amb molt bon cartell. A més, ha certificat els fitxatges de Giovanni Simeone i de Raspadori, que ja van jugar la temporada passada a l'equip en qualitat de cedit.