El Reial Madrid afrontava la segona jornada de la Lliga EA Sports 2024/25 amb l'obligació de guanyar i sumar els seus primers tres punts després de la 'punxada' a Mallorca. El conjunt de Carlo Ancelotti ha complert i, malgrat no mostrar una gran imatge, s'ha imposat al Valladolid (3-0) amb gols de Fede Valverde, Brahim Díaz i Endrick en la segona meitat.

Primera part sense ocasions en el Santiago Bernabéu

Ha arribat el primer partit de Kylian Mbappé en el Santiago Bernabéu amb la samarreta del Reial Madrid. L'ex del PSG ha estat titular en un onze en el qual Arda Güler i Fran García han estat les novetats a l'equip de Carlo Ancelotti (el migcampista turc ha entrat pel lesionat Jude Bellingham i el lateral espanyol pel sancionat Ferland Mendy). El mateix Mbappé ha protagonitzat la primera i única rematada a porteria de la primera part. Sobre els deu minuts de partit, el francès ha enganxat de primeres una pilota en llarg de Rüdiger a l'esquena de la defensa del Valladolid. La rematada l'ha aclarit Karl Hein en la seva única intervenció durant els primers 45 minuts.

Mbappé Meseguer Madrid Valladolid / Foto: EFE
Mbappé pressionat per Víctor Meseguer durant el Madrid - Valladolid / Foto: EFE

El Valladolid, per la seva part, ha entrat molt bé al partit. Els homes de Paulo Pezzolano no els cremava la pilota i es defensaven amb ella sempre que podien, assumint fins i tot molts riscos en sortida de pilota. Per mitjà de Darwin Machís ha arribat l'única arribada del conjunt val·lisoletà. L'extrem veneçolà ho ha intentat amb la seva jugada habitual, però el seu xut no ha posat en problemes Thibaut Courtois. A partir de l'equador de la primera meitat, el Madrid s'ha fet amb la possessió de la pilota i el domini total del partit, però no ha aconseguit generar ocasions de gol davant d'un Valladolid que ha estat impecable i segur en defensa, molt ben plantat enrere i sense deixar espais.

Fede Valverde obre la llauna amb una 'puntada' de les seves

Després del pas per vestidors, el Reial Madrid ha sortit amb una marxa més i ràpidament s'ha posat per davant al marcador. Karl Hein ha evitat el gol d'Arda Güler en la primera arribada del conjunt blanc, però el porter anglès no ha pogut fer res davant d'un llançament de falta de Fede Valverde que ha desviat Juric. L'uruguaià ha obert la llauna i ha posat l'1-0 en el minut 50. Amb el gol, el Madrid se n'ha vingut a dalt i ha aclaparat el Valladolid, perdonant diverses vegades el segon. Arda Güler ha tingut fins a quatre ocasions més, però Boyomo i Karl Hein li han negat el gol per partida doble.

Fede Valverde Gol Madrid Valladolid / Foto: EFE
Fede Valverde celebra el seu gol amb ràbia durant el Madrid - Valladolid / Foto: EFE

El Valladolid estava patint molt en el segon acte i Pezzolano ha volgut refrescar el Pucela amb canvis. Entre ells, Raúl Moro, autor del gol de la victòria davant de l'Espanyol en l'estrena de lliga, que ha tingut l'empat a la primera pilota que ha tocat, però no ha estat encertat en la definició. Amb el pas dels minuts, el partit s'ha trencat i han arribat ocasions per a ambdós equips. Mbappé ha pogut sentenciar, però el francès s'ha trobat amb Hein després d'una gran passada de Vinicius. En la jugada següent, ha estat Mamadou Sylla qui l'ha tingut, però la seva rematada no ha anat entre els tres pals. Finalment, quan faltaven dos minuts per al 90', Brahim Díaz ha aprofitat un error de la defensa val·lisoletana en un enviament en llarg d'Éder Militao per posar el 2-0 amb una vaselina sobre Karl Hein, mentre que Endrick ha anotat el 3-0 definitiu a l'última acció del partit amb un xut ras potent a la base del pal.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!