Aquest diumenge es juga l'Alabès- Barça: vols saber l'horari i on veure el partit? T'expliquem a quina hora podràs seguir aquest partit de la 9a jornada de la Lliga EA Sports 2024/25 i on veure'l.

Alabès - Barça: 9a jornada de Lliga sense poder fallar

Després de l'excelsa golejada segellada contra el Young Boys (5-0) a la Champions League, el Barça es desplaçarà fins a Vitòria per disputar una nova jornada de Lliga. En l'anterior jornada de la Lliga EA Sports, els homes de Hansi Flick van caure derrotats de forma estrepitosa contra l'Osasuna (4-2). El tècnic alemany va pagar molt cares les rotacions a l'XI inicial i va patir la primera desfeta de la temporada. El Reial Madrid, tanmateix, no va saber aprofitar aquesta ensopegada, empatant al camp de l'Atlètic de Madrid (1-1) en un derbi marcat per la polèmica generada pels aficionats del Metropolitano.

Ferran Torres, decepcionat després d'encaixa un gol durant l'Osasuna - Barça / Foto: EFE
Ferran Torres, decebut després d'encaixar un gol durant l'Osasuna - Barça / Foto: EFE

Així doncs, Barça i Reial Madrid encaren aquesta jornada a tres punts de distància. Per tant, serà un nou cap de setmana vital per al futur de la Lliga, sobretot tenint en compte que el pròxim cap de setmana hi haurà aturada per seleccions. Sumar una victòria abans d'aquest descans de dues setmanes es presenta com un objectiu imprescindible per a la confiança d'un conjunt blaugrana que espera poder tornar a l'acció encara amb aquest coixí de punts de diferència respecte al seu màxim perseguidor i anar recuperant jugadors lesionats pel camí. I és que Gavi, Fermín López i Dani Olmo podrien rebre l'alta mèdica abans del partit del Sevilla del 20 d'octubre, que es disputarà a Montjuïc.

Pel que fa a l'Alabès, l'equip dirigit per Luis García Plaza arriba a la cita ubicat en l'11a plaça amb 10 punts. El seu inici de temporada ha estat força positiu, sumant tres victòries (Reial Societat, UD Las Palmas i Sevilla), un empat (Betis) i quatre derrotes (Celta de Vigo, Espanyol, Reial Madrid i Getafe). Un dels jugadors més destacats d'aquest inici de temporada en clau vitoriana és Carlos Vicente, un extrem que pot ocupar totes dues bandes i que es pot convertir en una gran amenaça per als laterals blaugrana. El Barça no podrà badar si vol assegurar-se tres punts en un estadi sempre complicat.

Alabès - Barça: horari del partit de la 9a jornada de la Lliga EA Sports

L'enfrontament entre l'Alabès i el FC Barcelona corresponent a la 9a jornada de la Lliga EA Sports tindrà lloc el diumenge 6 d'octubre a les 16:15 hores a l'Estadi de Mendizorrotza de Vitòria.

Alabès - Barça: on veure el partit per televisió

El partit entre l'Alabès i el FC Barcelona es podrà seguir en directe per televisió per DAZN. A més, des del web d'ElNacional.cat farem una cobertura en directe amb el minut a minut del partit.