El partit entre l'Atlètic de Madrid i el Reial Madrid s'ha suspès, temporalment, pel llançament d'objectes per part de l'afició del conjunt matalasser, just després del 0-1, obra d'Éder Militao. Fins aquell moment, el derbi madrileny s'estava disputant sense contratemps. En el minut 68, el Reial Madrid ha obert el marcador, amb un gol de Militao. Tal com ha mostrat la realització del partit, Courtois, exjugador de l'Atlètic de Madrid, s'ha girat i ha fet gestos als ultres dels locals, el Frente Atlético, que han començat a llançar objectes.

En un primer moment, el col·legiat ha agafat un encenedor, que ha portat fins al delegat de camp, que ha ordenat, tal com marca el protocol, que per megafonia es demani que es deixessin de llançar objectes. El problema és que han seguit caient coses, com una ampolla, per la qual cosa l'àrbitre ha ordenat que tots els jugadors se n'anessin cap als vestidors.

Tensa espera

Mentre els jugadors del Reial Madrid se n'anaven als vestidors, Diego Pablo Simeone i alguns jugadors, com Giménez o Koke, han anat a parlar amb els aficionats de darrere de la porteria de Courtois, per demanar-los que deixessin de llançar objectes, ja que amb això només perjudicaven l'Atlètic de Madrid.

En aquests moments, està previst que el partit se suspengui els pròxims 10 minuts, moment en què, si tot torna a la normalitat, es podran disputar els 20 minuts que queden de partit.