Final de temporada per al Barça femení amb una nova victòria contra el València per completar una Liga F pràcticament perfecta (0-3). El conjunt blaugrana de Jonatan Giráldez, que ha dirigit el seu últim partit com a culer, s'ha imposat amb dificultats contra un València que ha plantat cara davant d'un Barça amb rotacions i jugadores menys habituals. Però els gols de Vicky López, Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen han decantat el partit a favor del Barça.

Una victòria final del Barça femení contra el València

Amb la primera titularitat recuperada de Mapi León després de la llarga lesió, però també amb futbolistes menys habituals com la portera Gemma Font, Jana Fernández o Vicky López sortint d'inici, el Barça ha hagut de treballar més de l'habitual. Un pal de les locals i una gran salvació de Lucy Bronze han estat les millors jugades d'una primera meitat amb més perill valencianista.

Però el Barça, sabent que no es podia permetre un comiat sense la victòria, ha activat la seva maquinària al segon temps. Perill constant culer, amb gran presència ofensiva de Patri Guijarro i Caroline Graham Hansen, que ha acabat amb el tan esperat gol de la jove Vicky López al minut 50 (0-1), un altre de Patri Guijarro al minut 68 (0-2) i també de Caroline Graham Hansen al minut 88 (0-3), confirmant el premi a la màxima golejadora de la Liga F en solitari.

Un Barça que ha acabat dominant el partit i que també ha donat pas a altres jugadores joves com Bruna Vilamala, Lucía Corrales o Guilia Dragoni. I la victòria a la Ciutat Esportiva de Paterna, com era d'esperar, ha estat culer, tot i una setmana moguda després del viatge i triomf a Mèxic contra el Guadalajara.

Una temporada immillorable del Barça femení

D'aquesta manera s'acaba una temporada immillorable del Barça, aconseguint el pòquer de títols i aixecant tots els trofeus possibles. Ara s'ha acomiadat de la Liga F, amb una nova victòria i sumant un total de 88 punts (29 victòries i 1 empat), a més de 137 gols a favor i només 10 en contra. Però és que també es va imposar a la Supercopa d'Espanya, a la Copa de la Reina i a la Women's Champions League.

I els culers ja s'acomiaden de manera definitiva de l'entrenador Jonatan Giráldez, Mariona Caldentey i Sandra Paños, que a partir d'ara defensaran uns altres colors. Però un final de temporada amb victòria d'un any ple d'èxits i pràcticament insuperable del Barça femení.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!