13 victòries en 13 jornades. Implacables les jugadores de Jonatan Giráldez, que també han acabat per imposar-se al Reial Madrid (1-3) en un Clàssic vibrant. El primer gol del partit no s'ha fet esperar, quan al cap de vuit minuts, Lieke Martens treia profit d'un cúmul de rebots de Maria Rodríguez als dos primers remats de la neerlandesa. I és que el Barça ha començat el partit molt endollat i així ho plasmaria en el marcador. Doncs a l'equador de la primera meitat, l'electrònic ja marcava 0-3 a favor de les visitants després dels encerts d'Irene Paredes al minut 18 i novament de Martens al 23.

Però lluny d'abaixar els braços, el Madrid guanyava metres i començava a amenaçar la porteria de Sandra Paños. Tant és així que, quan Marta Huerta de Aza ha assenyalat el descans, semblava més a prop el gol de les jugadores merengues que no pas del de les culers. Així ho percebia també l'Alfredo Di Stéfano, que ha rugit de valent durant els 90 minuts.

El Barça guanyava i el Madrid assetjava

La segona meitat prenia inici igual que acabava la primera. Si Fridolina Rolfö s'incorporava constantment a posicions d'atac per la banda esquerra del Barça, era Lucía Rodríguez qui incidia jugada rere jugada per la banda dreta blanca. I així arribava l'únic gol de les locals. Tot just corria el minut 52, quan una de les nombroses internades de l'ex de la Reial Societat acabava amb una bona centrada que precedia l'encara millor rematada de Kosovare Asllani

El Reial Madrid començava a creure en el que podia ser l'inici d'una remuntada. Amb tota la segona part per davant, el miracle era possible, doncs suficient ressenyable ha sigut que les d'Alberto Toril aconseguissin anotar el quart gol en contra del Barça des que va començar la Lliga Iberdrola a principis del mes de setembre.

Asllani Madrid @realmadridfem

Rematada acrobàtica de Kosovare Asllani per fer l’un a tres del Reial Madrid al Clàssic de Valdebebas / @realmadridfem

Així doncs, el Barça s'endú el primer Clàssic de la temporada no sense patir fins al final. La segona meitat ha sigut un intercanvi de cops que ha deixat l'espectacle servit, però que no ha variat l'u a tres del marcador. I així, el Barça és encara més líder amb 11 punts d'avantatge després que la Reial Societat empatés aquest mateix diumenge contra el Sporting de Huelva.

Imatge principal: Jugadores del Barça celebrant un dels tres gols aconseguits a l’estadi Alfredo Di Stéfano / @FCBfemeni