El Barça femení recupera la corona de campiones de la Copa de la Reina després de l'espectacular golejada aconseguida contra la Reial Societat a l'Estadi de La Romareda (8-0). Ona Batlle (x2), Salma Paralluelo, Caroline Graham Hansen (x2), Mariona Caldentey (x2) i Clàudia Pina han estat les golejadores de la major golejada d'una final copera, que a més és el desè títol blaugrana per encara ser més líder al palmarès. És el tercer títol de la temporada culer després de ja aixecar la Liga F i la Supercopa d'Espanya.

La maneta del Barça a la primera part

Ningú dubtava que l'alineació que posés sobre la gespa Jonatan Giráldez seria superior a les basques. Aquesta vegada ha sortit un equip bastant titular, que perfectament podria ser el de la final de la Champions de la setmana vinent, però donant entrada a Sandra Paños, la capitana, a la porteria, i Clàudia Pina al mig del camp. Igualment, les blaugrana han dominat des de l'inici i després de la monumental xiulada a l'himne espanyol.

Sandra Paños bloca un centro lateral durante la final Copa de la Reina / Foto: EFE
Sandra Paños aturant la pilota / Foto: EFE

I després d'una primera ocasió de perill de Pina, ha arribat el primer gol, obra d'Ona Batlle, al minut 5 (1-0). Una primera diana que ha estat l'inici de la golejada culer, amb el segon gol de Salma Paraullelo de cap al minut 13 (2-0). I al minut 19, Graham Hansen ha fet la seva primera diana (3-0), completada al minut 26 amb el doblet (4-0). Però és que aquest Barça inconformista ha continuat atacant, fent la maneta novament gràcies a Ona Batlle ja passada la mitja hora de joc (5-0).

El Barça, jugant sobrat davant d'una Reial Societat sobresaturada. I les blaugrana han continuat pressionant alt, amb la defensa avançada i creant ocasions de gol cada minut que passava. I ja amb la victòria assegurada s'han relaxat una mica, deixant passar el temps fins trobar-se amb el descans que tant han agraït les basques.

Gol Barça Copa de la Reina EFE
Les jugadores del Barça celebrant un dels gols contra la Reial Societat / Foto: EFE

Es completa la golejada del Barça

I com que el Barça ja pensava en la final de la Champions femenina, Alexia Putellas ha entrat al descans per Aitana Bonmatí. Però el Barça no ha abaixat el ritme i Salma Paralluelo ha robat una pilota dins l'àrea de la Reial Societat i Mariona Caldentey ha fet el sisè gol culer al minut 48 (6-0). I poc després ha arribat el primer gol de la tarda de Clàudia Pina en un contracop blaugrana (7-0). I aleshores han entrat Fridolina Rolfö i Keira Wlash. Però és que poc després Mariona ha fet el seu doblet particular després d'una errada defensiva basca (8-0). I també han acabat entrant Marta Torrejón i Esmee Brugts. Però és que aquest Barça, que ha continuat atacant i tenint ocasions, ha baixat una marxa i ha acabat sense fer més mal a la Reial Societat.

I d'aquesta manera el Barça torna a golejar la Reial Societat per tercera vegada aquesta temporada. I el club blaugrana suma la seva desena Copa de la Reina, recuperant la corona de campiones i deixant la Reial Societat amb una derrota esperada i dolorosa. Ara el Barça només pensa en el dissabte de la setmana vinent i en enfocar el camí per guanyar la final de la Women's Champions League a Bilbao.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!