El Barça femení ha sumat la tercera victòria consecutiva a la Lliga F, en superar el Sevilla en el Jesús Navas, encara que les blaugrana han hagut de suar més de l'esperat per aconseguir els 3 punts, ja que el conjunt andalús s'ha defensat molt bé, sense deixar espais, a la qual cosa s'ha afegit una actuació estel·lar de la seva portera, Esther Sullastres, que ha evitat diversos gols amb intervencions de molt mèrit.

L'equip blaugrana ha pogut marcar tot just començar, en una mala sortida de pilota del Sevilla que ha acabat amb la pilota a peus d'Aitana Bonmatí, que sense oposició ha disparat per sobre del travesser. L'ocasió, però, ha estat un miratge, ja que a partir d'aquest moment el Barça ha baixat el ritme, mentre que el Sevilla s'ha atrinxerat.

Alèxia Putellas Sevilla Barça FCB
Alèxia Putellas, en el partit Sevilla-Barça d'aquest dissabte / Foto: FCB

El Barça, sense ritme en la primera part

El Barça, conscient de la seva superioritat, s'ha pres el partit amb calma, construir sense prendre riscos, conscient que el gran perill del Sevilla eren les sortides al contraatac. Les blaugrana han generat perill, encara que el seu futbol no ha estat brillant. En el minut 14, l'ocasió ha estat per a Pajor, que ha vist com Llamas impedia la seva rematada. I més clara ha estat la següent, un xut d'Ona Batlle que s'ha estavellat al travesser.

A partir d'aquest moment, el Sevilla ha aconseguit allunyar al Barça de la seva àrea, no permetre acostaments a Sullastres, que no ha hagut d'intervenir fins al minut 37, quan la portera s'ha lluït en una rematada de Pina, després d'una gran assistència de Vicky.

Aitana aconsegueix superar Sullastres

El Barça ha canviat el xip després del descans, veient que amb el ritme de joc de la primera meitat no li arribava per marcar les diferències. Pere Romeu, a més, ha fet dos canvis, donant entrada a Rolfo i a Graham, que han entrat per Brugts i Vicky. Les blaugrana han posat una marxa més i, ara sí, les ocasions s'han anat encadenant. En el minut 48, Pina ha rematat al pal i poc després ha vist com Sullastres evitava el 0-1 després d'un xut espectacular de la davantera. Tot seguit ho ha intentat Graham, amb un xut que ha sortit fos per poc (59').

El gol del Barça era cada vegada més a prop i finalment ho ha aconseguit Aitana Bonmatí, que ha completat una excel·lent jugada col·lectiva, amb cop de taló de Pajor inclòs, per obrir el marcador (69). Amb 0-1, al Sevilla no li ha quedat més remei que buscar l'empat, sortir del seu camp. En el minut 79 ha arribat la primera ocasió de les andaluses, un xut de Lucía Moral que ha parat Cata Coll. Ha estat només un miratge, ja que l'última gran oportunitat ha estat per al Barça, en un xut de Pajor que s'ha tornat a trobar amb una Sullastres espectacular.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!