El Barça femení continua demostrant un grandíssim nivell aquesta temporada a la Liga F i suma una nova golejada d'escàndol contra el Madrid CFF (1-8), que només ha competit fins al descans. Doblet de Keira Walsh i també gols d'Ewa Pajor, Vicky López, Alexia Putellas, Ingrid Engen, Ona Batlle i Jana Fernández abans de pensar en l'estrena de la Women's Champions League. I, en certa manera, el Barça ha salvat la col·legiada del partit dels dos escàndols arbitrals.

Un gol il·legal i un penal descarat no xiulat a favor del Barça femení

Tot i que amb canvis respecte a la golejada contra el Granada de la setmana passada, el Barça ha sortit amb un equip de moltes garanties. I la intenció de les jugadores dirigides per Pere Romeu ha estat atacar, atacar i atacar. Les blaugrana no han deixat respirar les madrilenyes als primers minuts, que gairebé no han passat del mig del camp i han estat jugant al voltant de la seva àrea. El gol culer s'apropava si es miraven les sensacions a l'Estadi Fernando Torres.

Però la sorpresa en majúscules ha arribat al quart d'hora de joc quan la lateral sèrbia Allegra Poljak, ex del Llevant Les Planes, ha fet el primer gol del partit i ha donat un inesperat avantatge al Madrid CFF (1-0). Tot i això, el gol no hauria d'haver pujat al marcador perquè en el moment de la centrada la pilota havia sortit completament per la línia de fons. Com que no hi ha VAR i ni l'àrbitra principal ni l'assistent ho han vist, no s'ha canviat la decisió.

Aquesta vegada ni la mirada golejadora d'Ewa Pajor ni la insistència de Kika Nazareth han permès el Barça empatar el partit. Tampoc és penal empènyer descaradament Caroline Graham Hansen dins de l'àrea madrilenya ja passada la mitja hora de joc. El Barça, contra tothom a la capital espanyola, s'ha començat a desesperar. Atac total culer després que el Madrid CFF aconseguís l'inesperat gol, però al mateix temps amb la pólvora mullada quan la pilota s'ha mogut dins de l'àrea rival, a més de no trobar l'encert des de lluny. Unes males sensacions que només s'han pogut esvair gràcies a l'arribada del descans.

8 gols del Barça en 45 minuts

I, com era d'esperar, la sortida al camp al segon temps ha estat una altra cosa. Novament amb el Barça atacant, però aquesta vegada sabent què havia de fer. En una jugada enrevessada, amb un xut de Patri Guijarro i un altre de Vicky López blocats per la defensa local, finalment Keira Walsh ha acabat fent l'empat (1-1), sent el seu primer gol de la temporada. I poc després ha estat Ewa Pajor qui ha resolt davant de la portera rival després d'una assistència brutal de la protagonista Walsh (1-2). I immediatament després Vicky López, davant del seu exequip, ha fet el tercer gol culer amb un gran colpeig des de fora l'àrea (1-3).

Pere Romeu, ja veient que el partit començava a estar resolt a falta de mitja hora per al final, ha donat entrada a Alexia Putellas, Clàudia Pina i Fridolina Rolfö. Tot això pensant en les rotacions i en tenir les màximes futbolistes activades abans del debut de la setmana vinent a la Champions League. Alexia Putellas, la capitana, també ha marcat al minut 72 (1-4) per confirmar la tranquil·litat culer.

Ona Batlle i Irene Paredes, estrenant-se aquesta temporada, han estat les últimes futbolistes culers que han sortit al camp per agafar minuts de joc. Walsh, la millor futbolista del partit, ha fet el seu doblet al minut 79 (1-5), Ingrid Engen ha fet un nou gol culer un minut després (1-6), també d'Ona Batlle al minut 88 (1-7) i Jana Fernández ha tancat la golejada al temps afegit (1-8). I el Barça continua sent colíder de la Liga F empatat amb el Reial Madrid i l'Atlètic de Madrid.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!