El Barça es torna a quedar amb un empat en l'últim partit de la gira pels Estats Units. El conjunt blaugrana, liderat per Robert Lewansowski, autor d'un doblet, ha acabat perdent als penals contra el Milan (2-2, 3-4) en l'última prova de pretemporada lluny de Barcelona. I ara el proper repte serà afrontar el Trofeu Joan Gamper i l'inici de la Lliga.

Derrota del Barça als penals contra el Milan

Al terreny de joc de l'M&T Bank Stadium de Baltimore (Maryland), llar dels Baltimore Ravens de la NFL, ha saltat el Barça més titular fins a dia d'avui. Ha estat la prova més real de l'equip de Hansi Flick, tot i que també és cert que s'ha vist el Barça menys lluït dels tres partits disputat a territori nord-americà. També amb els debuts d'Ilkay Gündogan i Raphinha.

Marc-André Ter Stegen Barça Milan / Foto: EFE
Marc-André Ter Stegen jugant contra el Milan / Foto: EFE

I és que el Milan ha estat un rival molt dur, ja sabent que seria l'equip més complicat de tots perquè arribava de dues victòries contra el Manchester City i el Reial Madrid. Però el Barça, solvent al mig del camp i contundent en atac, no ha tingut el seu millor dia en defensa. Àlex Valle i Gerard Martín, els dos laterals barcelonistes, han patit molt defensant els extrems rivals, Rafael Leao i Samuel Chukwueze, també sent jugadors clau en partit dels milanistes.

Luka Jovic, ex del Reial Madrid, ha trencat l'empat al minut 10. I al minut 15 ha arribat el gol de l'estatunidenc Christian Pulisic. Dues dianes que el Barça ha hagut de remuntar, amb el doblet de Lewandowski als minuts 22 i 58. I als penals el conjunt blaugrana ha acabat perdent per 3-4 després de les errades de Jules Kounde, Quim Junyent i Mika Faye, deixant inservibles els gols de Marc Bernal, Antonio Fernández i Vitor Roque.