El Barça femení va camí del triplet. Després de guanyar la Lliga i la Women's Champions League, ara ja s'han plantat a la final de la Copa de la Reina. El Madrid CFF no ha estat rival a Butarque. El doblet d'Alexia Putellas i els gols de Bruna Vilamala i Mariona Caldentey han decidit la semifinal (0-4).

Alexia marca el camí

Tot just als 40 segons el Barça ja hagués pogut marcar mitjançant una perillosa arribada d'Alexia Putellas. Un primer avís ben d'hora que ja feia preveure cap a on aniria el partit. Des del primer minut, possessió i ocasions blaugrana. Ha estat un no parar.

Lieke Martens fent el que volia des dels dos extrems, Mariona apareixent sempre en posició rematadora i Bruna sent una amenaça constant. El club madrileny ha tingut esperances gràcies a la seva portera Paola Ulloa, que ha mantingut la igualtat. Però ha durat només 16 minuts, fins que Alexia ha fet el primer gol culer després d'una jugada amb ADN Barça.

Després, més ocasions del Barça, i el Madrid resistint com podia. Ofensivament les madrilenyes han estat anul·lades. Només els contracops posaven nerviosa la portera blaugrana Cata Coll, que ja ha vist que en aquest partit substituint Sandra Paños no tindria gaire feina.

Sentència a base de gols

Però si a la primera meitat el Madrid ha pogut frenar una mica el Barça, a la segona ha estat impossible. Primer avís de Mariona al primer minut de la represa, i gol de Bruna al minut 51. El partit, però, ja sentenciat, ha seguit amb ritme.

Més i més atacs del Barça. I òbviament, així han arribat els gols. Mariona ha fet el tercer gol al minut 66 i Alexia el quart al 70. I han arribat poc després d'un barret impressionant de la capitana Alexia.

Un partit més per a un Barça que no para de guanyar i que es planta a la final de la Copa de la Reina. Les blaugrana ja esperen a l'Atlètic de Madrid o el Llevant. El títol es decidirà aquest proper diumenge a les 20.00h.

Imatge principal: Les jugadores del Barça femení celebrant un dels gols / EuropaPress