Després del retorn de la Bundesliga aquest dissabte, el Bayern de Munic ha tornat a jugar aquest diumenge en el seu partit contra l'Union Berlin (0-2) durant la crisi del coronavirus.

Els bavaresos no han perdut la seva eficàcia i han guanyat els de la capital amb un gol de Lewandowski i un altre de Pavard. El Bayern no volia perdre l'avantatge que gaudia davant el Borussia Dortmund.

Els de Hans-Dieter Flick mantenen la distància de quatre punts davant del seu màxim rival. En el partit d'aquest diumenge s'han tornat a repetir unes escenes que ara seran la nova normalitat.

No hi havia públic al camp i els jugadors de la banqueta anaven amb mascareta. A més, els futbolistes no poden celebrar els gols amb abraçades, ni xocant la mà.

Seguim totes les notícies i el minut a minut sobre el coronavirus i les seves afectacions a Catalunya, Espanya i el món.