La selecció espanyola femenina de futbol s'enfronta novament al Brasil, aquesta vegada en les semifinals, amb l'objectiu d'avançar a la final i lluitar per la medalla d'or en els Jocs Olímpics de París el 2024. En la fase de grups, Espanya va vèncer clarament a l'equip 'canarinho' amb un 0-2, però ara es tracta d'una fase d'eliminació directa, i les circumstàncies són completament diferents.

🕙 Espanya - França: quan i a quina hora es juga la final de futbol dels Jocs Olímpics 2024?

📅 Calendari Jocs Olímpics París del 6 d'agost: Programació, agenda i horaris

El partit de quarts de final de dissabte contra Colòmbia va ser complicat fins al final. L'equip colombià va dominar des de l'inici, aconseguint un 2-0 al seu favor fins a gairebé els últims 10 minuts del partit. Afortunadament, Espanya va aconseguir empatar amb dos gols en els minuts finals, portant el partit a una tanda de penals. Als penals, les espanyoles van aconseguir una victòria molt esperada i merescuda, assegurant el seu pas a la semifinal on s'enfrontaran al Brasil.

El pròxim repte no serà senzill. Les brasileres arriben a la semifinal amb gran motivació després del seu triomf contra França, un dels equips favorits per guanyar l'or. A més, el Brasil buscarà venjar la seva derrota anterior contra Espanya en la fase de grups, la qual cosa assegura un enfrontament complicat.

Horari del partit entre Espanya i el Brasil en els Jocs Olímpics de París 2024

Espanya ja es troba entre els quatre millors equips dels Jocs Olímpics de París el 2024. Ara busquen assegurar-se almenys la plata. La semifinal de futbol femení entre Espanya i el Brasil es jugarà dimarts 6 d'agost a les 21:00 hores (hora espanyola) a l'Estadi Velòdrom de Marsella. Tres hores abans, els Estats Units i Alemanya s'enfrontaran a les 18:00 hores a l'Estadi de Lió.

On veure el partit Espanya - Brasil per televisió i en directe

El partit es podrà veure en directe a través de Ràdio Televisió Espanyola, específicament al canal La 1 i en streaming per RTVE Play. També estarà disponible a Eurosport, accessible a través de les plataformes de pagament de Movistar+, DAZN o Max. A més, des d'El Nacional us proporcionarem una cobertura en directe del partit amb actualitzacions minut a minut.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!