La selecció espanyola de futbol ha arrencat amb pas ferm la seva participació en els Jocs Olímpics de París 2024. Després de dues victòries consecutives contra l'Uzbekistan i la República Dominicana, l'equip dirigit per Santi Denia ja ha assegurat el seu pas als quarts de final. Aquest dimarts, 30 de juliol, Espanya s'enfrontarà a Egipte a l'Estadi de Bordeus, en un partit que decidirà la posició final d'ambdós equips en el Grup C.

🗓️ Calendari Jocs Olímpics avui 30 de juliol: Programació, agenda i horaris

🏀 Espanya - Grècia: horari i on veure el partit de bàsquet masculí dels Jocs Olímpics de París 2024

Espanya - Egipte: A quina hora i on veure el partit

El partit entre Espanya i Egipte està programada per a les 15:00 hores (hora peninsular espanyola) i es podrà seguir en directe a través de diversos canals de televisió i plataformes digitals. Els aficionats podran veure el partit en La 1 de TVE, RTVE Play, Eurosport i MAX. Per a aquells que prefereixin seguir el partit minut a minut, ElNacional.cat oferirà una cobertura en directe amb tots els detalls i comentaris.

Com arriba Espanya al partit?

Espanya arriba a aquesta última jornada com a líder del Grup C amb sis punts, després de vèncer-ne 2-1 a l'Uzbekistan i 3-1 a la República Dominicana. Egipte, per la seva part, ocupa la segona posició amb quatre punts, gràcies a un empat sense gols contra la República Dominicana i una victòria per 1-0 contra l'Uzbekistan. Per assegurar el primer lloc del grup, Espanya en té prou amb un empat.

El combinat espanyol ha demostrat un rendiment excel·lent en els primers partits. En el debut olímpic, Espanya va guanyar l'Uzbekistan amb gols de Marc Pubill i Sergio Gómez. En la segona partit, la selecció espanyola va vèncer la República Dominicana amb tants de Fermín López, Álex Baena i Miguel Gutiérrez, assegurant així la seva classificació per als quarts de final.

Com arriba Egipte al partit?

La selecció egípcia, sota la direcció del brasiler Rogério Micale i amb el veterà Mohamed Elneny com a capità, també ha mostrat un bon nivell en els Jocs Olímpics. El gol d'Ahmed Kouka en el minut 11 contra l'Uzbekistan va ser crucial per mantenir vives les seves esperances d'avançar als quarts de final. Egipte necessita almenys un empat per assegurar el seu pas a la següent ronda, però buscarà la victòria per intentar acabar com a líder del grup.

Els quarts de final en joc

El resultat del partit entre Espanya i Egipte no només determinarà les posicions finals en el Grup C, sinó que també decidirà els aparellaments en els quarts de final. Si Espanya acaba com primera de grup, s'enfrontarà al segon classificat del Grup D, mentre que si acaba segona, jugarà contra el primer d'aquest grup.

En el Grup D, el Japó ja ha assegurat el seu pas als quarts de final, però encara queda per definir la seva posició final. Els possibles rivals d'Espanya a quarts podrien ser el Japó, el Paraguai, Mali o Israel, depenent dels resultats de l'última jornada en aquest grup.