La selecció espanyola de futbol jugarà la final dels Jocs Olímpics de París 2024. L'equip dirigit per Santi Denia ja té assegurada una medalla i competirà per l'or contra l'equip del país amfitrió, França, que va vèncer Egipte en l'altra semifinal. El partit entre França i Egipte va acabar en empat 1-1, portant-los als temps extra, on els Bleus finalment van guanyar 3-1.

🕙 Espanya - Brasil: horari i on veure avui el partit de futbol femení dels Jocs Olímpics de París

📅 Calendari Jocs Olímpics París del 6 d'agost: Programació, agenda i horaris

Espanya va avançar a la final després de superar el Marroc en les semifinals amb un marcador de 2-1. L'equip espanyol va començar perdent, però en la segona meitat, els gols de Fermín i Juanlu els van donar la volta al resultat. Aquest èxit ha generat grans expectatives a tot el país, que somia amb un nou or olímpic, un fet que no succeeix des dels Jocs de Barcelona 92.

Horari de la final olímpica de futbol entre Espanya i França

La final de futbol masculí dels Jocs Olímpics de París 2024 entre Espanya i França es disputarà divendres 9 d'agost a les 18:00 hores (horari peninsular espanyol).

On veure en televisió la final masculina de futbol entre Espanya i França

El partit que definirà el campió olímpic es transmetrà en directe per La 1 de RTVE. A més, es podrà seguir el minut a minut del partit des del web d'El Nacional.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!