Dijous vinent 20 de juny de 2024, tots els ulls estaran posats a Gelsenkirchen, Alemanya, on la selecció espanyola s'enfrontarà a Itàlia en una partit crucial de la fase de grups de l'Eurocopa 2024. Els dos equips volen assegurar el seu pas als vuitens de final de l'Eurocopa, per la qual cosa segurament veurem una selecció espanyola dominant el joc i una Itàlia tancada esperant les seves ocasions al contraatac.

⚽ On veure l’Eurocopa 2024 per televisió i online a Espanya

A l'Eurocopa 2024, Espanya i Itàlia van començar amb victòries clau en el Grup B. Espanya, sota la direcció de Luis de la Fuente, en va derrotar 3-0 a Croàcia a Berlín. Álvaro Morata va obrir el marcador als 29 minuts, seguit d'un gol de Fabián Ruiz després d'una excel·lent jugada individual. Dani Carvajal va segellar el triomf abans del descans. Unai Simón va destacar en aturar un penal en el minut 80. Per la seva part, Itàlia en va vèncer 2-1 a Albània després d'encaixar el gol més ràpid del torneig. Alessandro Bastoni i Nicolo Barella van remuntar el marcador en els primers 16 minuts. Amb aquests resultats, ambdues seleccions es preparen per a un enfrontament crucial el proper 20 de juny a Gelsenkirchen, on el guanyador assegurarà el seu pas als vuitens de final.

Quan juguen Espanya i Itàlia

La selecció espanyola, dirigida per Luis de la Fuente, ve d'una contundent victòria de 3-0 contra Croàcia, i buscarà mantenir el seu bon moment contra Itàlia. El partit es podrà veure avui 20 de juny de 2024 a partir de les 21:00 hores per RTVE. També podràs seguir la retransmissió en directe en la nostra pàgina web ElNacional.cat.

Després d'una victòria contundent per 3-0 sobre Croàcia, Espanya busca mantenir la seva ratxa guanyadora. Aquest partit també serà una revenja de la primera semifinal de la passada Eurocopa, on ambdues seleccions es van enfrontar en un partit memorable.

On Veure el Partit Espanya vs Itàlia en TV

El duel es transmetrà en directe per La 1 de RTVE, començant les 21:00 hores. A més, els aficionats podran seguir el partit a través de ElNacional.cat, que oferirà una narració en viu per a aquells que prefereixin una cobertura en línia.

La Veltins-Arena, un dels estadis més moderns i emblemàtics d'Alemanya, serà l'escenari d'aquesta emocionant partit. Llar del FC Schalke 04, aquest estadi compte amb característiques avançades com un sostre retràctil, que permet esdeveniments independentment del clima, i un sistema de gespa lliscant per a un manteniment òptim del camp. Des de 2005, porta el nom de Veltins-Arena després d'un acord de patrocini amb la cervesera Veltins.

Aquest partit és vital per a les esperances d'ambdues seleccions a l'Eurocopa 2024. Espanya buscarà assegurar el seu pas als vuitens de final, mentre que Itàlia, liderada per Luciano Spalletti, intentarà demostrar la seva capacitat defensiva i el seu potencial en el contraatac.