Qui perdona ho acaba pagant. Aquest ha estat el resum del partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei de l'Espanyol contra el Betis (1-1). Un gol de Borja Iglesias ha avançat els pericos i Sanabria ha igualat les forces en la segona meitat. El Benito Villamarín dictarà sentència.

El partit no era gens fàcil per l’Espanyol. Ni Rubi ni Setién han volgut menysprear la Copa i han sortit amb gairebé tota l’artilleria. Les propostes futbolístiques dels dos tècnics és atractiva, a priori, i és per això que en els primers minuts, el matx ha estat completament obert amb anades i vingudes per part dels dos.

L'Espanyol ha perdonat

No obstant això, el Betis no se sentia còmode del tot i els blanc-i-blaus han vist la feblesa dels andalusos i ho han aprofitat. L’Espanyol ha portat la iniciativa i no ha tardat a generar ocasions de gol. Els sevillans, però, es presentaven a l’àrea de Roberto amb dos tocs gràcies a la qualitat de Canales.

Barragán Piatti Espanyol Betis EFE

Semblava que Rubi tenia un problema seriós a la defensa amb les baixes de David López, Duarte i Naldo, però la parella formada per Hermoso, que ha tornat recentment d’una lesió, i Lluís, del filial, han donat la seguretat i la consistència necessària per un partit com aquest. I una bona defensa és un bon atac.

Sota aquesta premissa, l’Espanyol ha generat oportunitats de gol en els peus de Borja Iglesias, Piatti i Baptistao. Era qüestió de minuts que es produís un gol i efectivament. Els pericos han tingut la sort de cara i Borja Iglesias no ha faltat en la seva cita amb el gol. Els blanc-i-blaus estaven sent més superiors al seu rival i el Betis estava completament anul·lat. Marc Roca i l’extrem brasiler han tingut el 2-0 en les seves botes, però han perdonat.

Final d'infart

Setién havia de canviar el seu plantejament per emportar-se a Sevilla un altre resultat i els andalusos han sortit amb una marxa més en la segona part. Pressió intensa del Betis que es traduïa amb ocasions i ocasions per empatar el matx. Ha estat llavors quan ha sorgit la figura de Roberto que ha estat clau.

didac vila barragan espanyol betis efe

Mateu Lahoz ha anul·lat un gol de Sanabria per fora de joc clar i després el porter perico ha realitzat dues aturades fantàstiques que evitaven el gol. Hermoso i Lluís estaven aguantant com podien el mur, però al final el mur ha cedit. L’Espanyol s’ha recordat de les jugades de la primera meitat i Sanabria ha empatat el matx.

La diana del Betis ha provocat que l’Espanyol es despertés. Borja ha tingut una ocasió claríssima, però Joel ha estat molt atent. Al final 1-1 i l'eliminatòria està oberta, però amb cert avantatge del Betis.