L'Espanyol ho intenta fins al final però no pot sumar ni un punt contra el Vila-real a LaLiga EA Sports (1-2). Tot i que Jofre Carreras ha avançat el conjunt blanc-i-blau, Ayoze Pérez ha fet un doblet per confirmar la remuntada en un partit molt accidentat.

Accidentat i igualat duel a Cornellà-El Prat

Inici de partit complicat per part dels dos equips, amb molts jugadors afectats a nivell físic i amb una agressivitat que denotava la igualtat sobre la gespa. Al minut 10, primera acció polèmica amb possible penal a favor dels visitants després d'una falta sobre Ilias Akhomach que l'ha deixat amb certes dificultats físiques. Després el perico Jofre Carreras ha relliscat i s'ha torçat el turmell esquerre. També han tingut les seves jugades accidentades el perico Leandro Cabrera i el groguet Thierno Barry.

Raúl Albiol lesión camilla Espanyol Villarreal / Foto: EFE
Raúl Albiol marxant en llitera / Foto: EFE

Però després de les primeres accions accidentades ha arribat el futbol i, sobretot, el ritme. El Vila-real, molt més ofensiu, davant d'un Espanyol defensant-se molt bé. I els catalans han intentat aprofitar la precipitació dels castellonencs a la sortida de pilota. Ocasions clares de Jofre i d'Akhomach, però sense encert.

I el final de la primera part ha estat encara més moguda. Primer amb un xoc de cap entre el perico Alejo Véliz i el visitant Raúl Albiol, amb el groguet commocionat i obligant a fer el canvi per donar entrada a Eric Bailly, futbolista format a l'Espanyol i que tornava a casa. Però això no estat tot, perquè en el llarg temps de descompte del primer temps ha arribat el primer gol de l'Espanyol, obra d'un insistent Jofre Carreras (1-0), i també d'Ayoze Pérez per empatar el partit a Cornellà-El Prat (1-1).

Jofre Carreras Espanyol Villarreal / Foto: EFE
Jofre Carreras celebrant el seu gol contra el Vila-real / Foto: EFE

L'Espanyol no aconsegueix l'èpica

I és que aquest ritme tan alt del final de la primera part ha continuat al segon temps. Cada vegada que el Vila-real atacava creava perill real. I cada vegada que l'Espanyol corria al contracop també generava perill. Tot i això, novament Ayoze ha fet gol al minut 63 (1-2) després d'un gran xut que ha superat defenses pericos i el porter Joan Garcia.

Però és que aquest gol ha reactivat un Espanyol que ara sí volia puntuar. L'afició perica animava i xiulava els rivals, i els catalans han fet canvis ofensius per trobar el segon gol que donés almenys un punt. Sergi Gómez, José Gragera, Walid Cheddira, Carlos Romero, Irvin Cardona i Naci Ünüvar han estat els reforços que han donat més velocitat a un Espanyol que buscava l'empat a la desesperada.

Ayoze Pérez Álex Baena Espanyol Villarreal / Foto: EFE
Ayoze Pérez i Álex Baena celebrant la remuntada / Foto: EFE

Al final, però, no ha arribat el tan desitjat gol i el Vila-real s'ha endut els tres punts. L'Espanyol s'ha acabat encenent i ha arribat la desesperació, amb una picabaralla sobre la gespa i targetes a la banqueta. El conjunt blanc-i-blau continua amb 7 punts i suma la segona derrota consecutiva, ja amb el perill de la zona de descens a només 2 punts.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!