L'edició de l'Eurocopa que comença el divendres 11 de juny serà única. La competició de la UEFA comptarà amb onze seus repartides al voltant de tot el continent europeu. Un format fins aleshores mai vist que dista dels habituals organitzadors únics o per països limítrofs i que deixa un mapa del torneig amb distàncies com les de Sevilla i Bakú, les dues seus més allunyades del campionat per gairebé 5.000 km.
Les ciutats del vell continent que albergaran l'Euro són Sevilla, Amsterdam, Budapest, Bucarest, Bakú, Munic, Roma, Sant Petersburg, Glasgow, Londres i Copenhaguen.
La Cartuja (Sevilla)
La Cartuja serà la casa de la Selecció Espanyola durant la fase de grups, després que per qüestions sanitàries caigués de la llista de seus San Mamés. A més, també acollirà un enfrontament de vuitens de final. L'estadi, el sisè més gran d'Espanya, es troba a 4km del centre de Sevilla i tindrà un aforament d'entre 16.000 i 19.000 espectadors per partit.
Johan Cruijff Arena (Amsterdam)
La casa de l'Ajax va ser el primer recinte futbolístic d'Europa amb sostre retràctil. Les seves parets veuran tres partits del grup C, tots ells de Països Baixos, i un de vuitens de final. Amb una capacitat oficial de 54.000 espectadors, només admetrà a unes 15.000 persones.
Puskas Arena (Budapest)
El més nou de l'Eurocopa. El Puskas Arena va ser inaugurat l'any 2019 i ja va rebre la Supercopa d'Europa entre Bayern i Sevilla del passat setembre. Al torneig serà seu del grup de la mort, el F, i un altre partitt de vuitens. A més, es troba entre els camps amb menys restriccions de públic. Unes 61.000 butaques que podrà emplenar del total de 68.000 de les que disposa.
Nacional Arena (Bucarest)
Va ser l'escenari de la final d'Europa League entre Atlètic de Madrid i Athletic Club en la que van guanyar els madrilenys amb una gran actuació de Falcao. Romania no és classificada per l'Euro, però comptarà amb tres partits de la fase de grups, dos d'ells d'un país veí, Ucraïna, a més d'un de vuitens. Entre 14.000 i 17.000 persones podran accedir al recinte.
Estadi Olímpic (Bakú)
La capital de l'Azerbaidjan, tampoc classificada per la fita, serà testimoni de tres jornades del grup A i un altre de quarts de final. Les limitacions d'aforament han sigut fixades en un 50%, per la qual cosa més de 30.000 espectadors podran seguir l'Euro des de la seu més a l'est del torneig.
Football Arena (Munic)
Més conegut en els últims anys com a Allianz Arena, el rebatejat com a Football Arena per qüestions comercials, es troba als afores de la ciutat de Munic i serà la casa d'Alamània als seus primers tres partits, a més d'un altre enfrontament de quarts. Les restriccions del govern germànic deixen un estadi de 70.000 seients amb la possibilitat de només omplir uns 15.000.
Estadi Olímpic (Roma)
Al voltant de 20.000 persones podran presenciar el partit inaugural de l'Eurocopa, Turquia-Itàlia, a més dels dos restants de la selecció transalpina i un més de quarts de final. El recinte, inaugurat a 1958, és el domicili de la Lazio, la Roma i la Selecció Azzura.
Saint Petersburg Stadium (San Petersburg)
L'estadi rus va ser construït en el lloc que ocupava el Kirov Stadium, a l'illa de Krestovsky. Va ser inaugurat el 2017 i ja ha acollit la Confederacions de 2017, el Mundial de 2018 i està previst que albergui la final de la Champions en un futur. A l'Eurocopa podrà omplir la meitat de la seva capacitat, uns 30.000 espectadors, i comptarà amb set partits, dos d'ells de Rússia.
Hampden Park (Glasgow)
Estrenat el 1903, Hampden Park és l'estadi més antic del món. La casa del Queens Park FC, amb uns 15.000 espectadors permesos, veurà el retorn 25 anys després de la seva selecció a un gran torneig, a més d'un dels enfrontaments de quarts.
Wembley Stadium (Londres)
"El bressol del futbol", que li diuen. Renovat al 2007, des d'aleshores Wembley ha sigut amfitriona de dues finals de Champions, on van sortir campions el Barça a 2011 i el Bayern a 2013, els Jocs Olímpics de 2012 i serà a aquesta Euro la seu de la final, la segona que acollirà a la seva història. La primera va ser al 1996 i se la va emportar Alamània. L'estadi londinenc permetrà unes 22.000 persones pels vuit partits que té programats. Tots els d'Anglaterra a la primera fase, dos vuitens de final i el que resta des de semifinals.
Parken Stadion (Copenhaguen)
El camp danès ha albergat la final de la Recopa d'Europa (1994), de la Copa de la UEFA (2000) i concerts multitudinaris. Per a l'Euro té previst un aforament del 33% de la seva capacitat, unes 11.000 persones de públic que veuran les tres jornades de la selecció danesa a la fase de grups i un partit de vuitens.