Aquest cap de setmana tornem a tenir carrera de Fórmula 1, que aquest cop tornarà al continent americà amb la vuitena prova de l'any: el Gran Premi de Canadà 2023. L'esdeveniment tindrà lloc al circuit semiurbà de Mont-real i serà just la setmana després de la carrera disputada al circuit de Barcelona. El GP d'Espanya va resultar ser la pitjor carrera de Fernando Alonso d'aquest any, quedant-se a la setena posició. Recordem que fins ara, el pilot de Redbull, Max Verstappen, s'emporta la millor puntuació amb un total de 5 primers llocs aconseguits. Destronar a Verstappen pot ser una feina difícil, però no impossible. Descobreix tots els detalls de la pròxima carrera per a no perdre't res!

Dates i horari del GP de Canadà de Fórmula 1

El GP de Canadà es podrà veure a Espanya a la tarda/nit a causa del canvi d'hora d'un continent a l'altre. L'esdeveniment tindrà lloc el cap de setmana del 16 al 18 de juny. Els horaris es queden així:

• Carrera: 20 hores (70 voltes)

On veure el GP de Canadà de Fórmula 1 per TV?

Com sempre, podrem veure la carrera en directe per DAZN. Una altra opció serà Movistar+, en el seu canal "DAZN F1". A 'ElNacional.cat' també fem un seguiment minut a minut de totes les carreres del mundial de Fórmula 1, no t'ho perdis!

Fernando Alonso espera millorar els resultats

Fernando Alonso va tenir un magnífic començament de temporada, aconseguint el tercer lloc del pòdium en nombroses ocasions. Desgraciadament, la carrera de la setmana passada, que va tenir lloc al seu propi país, no el va fer sortir ben parat. Va quedar en setena posició, la pitjor des de principi del mundial. Però això no treu les esperances del pilot. Aston Martin millorarà el seu vehicle per al GP de Canadà, de manera que s'espera recuperar els bons resultats. Per si no n'hi hagués prou, l'any passat Alonso va quedar en segona posició al circuit de Gilles Villeneuve.

Max Verstappen es va emportar una altra primera posició a Barcelona, confirmant un cop més la victòria de Red Bull. Així queden els 3 primers llocs de la classificació de pilots fins ara:

1. Max Verstappen (Red Bull) amb 170 punts i cinc primers llocs aconseguits.
  2. Sergio Pérez (Red Bull) amb 117 punts amb dos primers llocs aconseguits.
  3. Fernando Alonso (Aston Martin) amb 99 punts. La seva millor posició fins al moment ha sigut un segon lloc al pòdium.