La Fórmula 1 es trasllada fins a Singapur per viure el GP de Marina Bay 2023 entre el 15 i el 17 de setembre. El pilot de Red Bull, Max Verstappen, suma 10 victòries consecutives i és, sens dubte, el gran favorit en aquesta cursa tot i la millora de Ferrari i l'ímpetu del seu company d'equip, Sergio Pérez

🔴 F1 GP Singapur 2023 avui, DIRECTE | Última hora amb Fernando Alonso i Carlos Sainz a Marina Bay

📌 Classificació F1 2023: Com van Fernando Alonso i Carlos Sainz?

L'F1 encara ja el seu tram final amb un monopoli absolut del vigent campió del món. El neerlandès ha estat dominant de principi a fi i no ha deixat espai als dubtes: guanyarà el seu tercer Mundial consecutiu. El pilot espanyol d'Aston Martin, Fernando Alonso, ha competit molt per sobre de les expectatives i es manté tercer a la classificació general, tot i que les sensacions a l'última cursa van ser dolentes.

Qui sí que ha millorat notablement és Carlos Sainz, que va pujar al podi a Monza després d'aconseguir la pole position el dia anterior. El de Ferrari té bona dinàmica i s'espera que a Singapur torni a ser competitiu juntament amb el seu company d'equip, Charles Leclerc, que va ser quart al GP d'Itàlia

Quan i on veure el GP Singapur 2023?

El circuit de Marina Bay acollirà una nova prova de la Fórmula 1 el cap de setmana del 15 al 17 de setembre i es podrà seguir en línia a ElNacional.cat i en directe a través de la plataforma DAZN i el canal DAZN F1 de Movistar +.