El Reial Madrid segueix amb els mateixos dubtes que l'última setmana, però el problema és que es va apropant el final del mercat de fitxatges i no arriba la tan esperada solució per a la posició de davanter centre. El conjunt blanc guanya l'Espanyol in extremis en una nit que pot haver resolt moltes coses per a Florentino Pérez.

Benzema, novament decisiu amb el Reial Madrid

El Reial Madrid es va imposar a l'RCDE Stadium després de dos gols de Karim Benzema en els últims minuts de partit. Un fet que confirma tots els pronòstics de les darreres setmanes. Quan no hi han els gols de Benzema, el Reial Madrid pateix. I per això es busca desesperadament un davanter centre suplent del francès que pugui fer gols en els partits que Benzema hagi de descansar.

Karim Benzema premio mejor jugador / Foto: EFE
Karim Benzema després de guanyar el premi al millor jugador de l'any de la UEFA / Foto: EFE

L'atacant de Lió ja té 34 anys i no pot competir en tots els partits. Per això necessita un relleu de garanties. De moment, en els últims anys no ha tingut aquesta figura al darrere. Ningú li ha pogut fer ombra. I, a més, Benzema és el gran líder d'un Reial Madrid que fa aigües quan no juga o quan no és determinant amb els seus gols.

Aquest passat diumenge el conjunt blanc empatava amb l'Espanyol a falta de molt poc per al final, però aleshores va aparèixer Benzema per fer l'1-2 al minut 88 i l'1-3 just abans del xiulet del final del partit. Un futbolista que resolt partits amb els seus gols. Però segurament és l'únic jugador blanc capaç de marcar aquestes diferències.

Karim benzema celebrando gol Real Madrid / Foto: EFE
Karim Benzema celebrant un dels seus gols contra l'Espanyol / Foto: EFE

Raúl de Tomás espera el Reial Madrid

Però Florentino Pérez, volent resoldre aquest gran problema a nivell esportiu, ja fa dies que està treballant per trobar una solució. I, precisament, l'Espanyol és la gran solució. El club blanc vol fitxar Raúl de Tomás, davanter centre del club perico que encara no ha jugat cap partit oficial aquesta temporada mentre espera que es resolgui el seu futur.

I sembla que tornar al Reial Madrid, allà on es va formar, és el seu destí preferit. Ara només ha d'esperar que Florentino Pérez aboni els 30 milions d'euros en els últims 4 dies de mercat de fitxatges per tancar l'operació. Tot i això, seran 30 milions més els variables que poden arribar als 40 milions d'euros. Ja no apareixen els 50 milions que l'Espanyol demanava d'inici.

rdt raul de tomas dest gol espanyol fc barcelona efe
Raúl de Tomás després de marcar un gol al Barça / Foto: EFE

Per tant, ha de ser Raúl de Tomás qui s'acabi vestint de blanc. Benzema necessita un suplent de luxe i el davanter madrileny de 27 és l'escollit. Experiència, gols i lideratge, però al Reial Madrid les coses són totalment diferents.