Un Girona inicialment ofuscat s'ha pogut refer gràcies a la insistència i s'ha estrenat a LaLiga EA Sports amb un valuós empat contra el Betis (1-1). Tot i un gol matiner de Marc Bartra, el Girona s'ha treballat molt un partit que li anava totalment en contra i en el qual ha pogut aconseguir un punt després d'un gol del debutant Gabriel Misehouy.

Un Girona desnaturalitzat

Un nou Girona, sense els grans referents de la temporada passada, però ja des de l'inici amb els nous Oriol Romeu, Abel Ruiz i Bryan Gil. Si la pretemporada havia deixat molts dubtes a l'entrenador Míchel Sánchez, s'han confirmat en uns primers minuts amb iniciativa del Betis i amb un gol molt matiner de Marc Bartra al minut 6 després d'un córner (1-0).

Marc Bartra Betis / Foto: EFE
Marc Bartra celebrant el seu gol contra el Girona / Foto: EFE

Un Girona desnaturalitzat, perdent tots els duels dins de la gespa i amb una marxa menys que el rival. Però ja a partir del quart d'hora de joc s'ha vist un altre equip, més dominador, amb més tranquil·litat i connectant en zones ofensives. El primer en provar-ho ha estat Yangel Herrera amb una volea, i després Bryan Gil de cap. Però després d'una nova errada a la sortida de pilota gironina, amb una gran intervenció del porter Paulo Gazzaniga, ha tornat la por.

El Girona, tot i tenir el domini per no patir les ofensives del Betis, no ha sabut generar en atac. Empatxats de pilota, però sempre prenent males decisions en l'últim terç de camp. I no hi ha hagut manera de desestabilitzar una defensa andalusa molt ben plantada.

Míchel Sánchez Girona / Foto: EFE
Míchel Sánchez queixant-se durant el partit / Foto: EFE

Gabriel Misehouy es presenta en societat

I encara que després d'un mal primer temps, a la segona part el Girona ha sortit amb més calma i amb més idees per fer mal el Betis, s'ha tornat a fallar dins de l'àrea rival. Bryan Gil tornava a ser el futbolista amb més intents del Girona, però amb un gran desencert, i Abel Ruiz ha enviat la pilota al pal al quart d'hora de la segona meitat.

Els joves Iker Almena i Jhon Solís, a més del nou Gabriel Misehouy, han canviat la dinàmica del Girona a falta de 20 minuts per al final quan han entrat al terreny de joc. El conjunt gironí ha passat a mode ultraofensiu per trobar el gol de l'empat. I ha arribat al minut 72, amb una obra d'art d'Almena que ha acabat firmant Misehouy amb gol en una de les primeres pilotes que ha tocat (1-1), i ja s'ha presentat en societat. I també han acabat entrant al camp Cristhian Stuani i un altre nou com Ladislav Krejci.

Girona celebración gol Betis / Foto: EFE
Els jugadors del Girona celebrant el gol contra el Betis / Foto: EFE

Al final, una anada i tornada constant amb el partit totalment trencat. Tant el Girona com el Betis podrien haver aconseguit el gol de la victòria, i l'han tingut a tocar els dos, però no han estat encertats. Un empat final, just, i per començar la temporada oficial repartint-se els punts. I recordem que ja la temporada passada, que va acabar sent històrica, el Girona també va començar la Lliga empatant al camp de la Reial Societat.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!