Europa passa factura. Un Girona irreconeixible ha caigut davant de l'UD Las Palmas (0-1) i torna a perdre en LaLiga EA Sports. El conjunt de Míchel ha mostrat una versió molt pobra aquesta tarda a l'Estadi de Gran Canària i no ha pogut completar una setmana perfecta després d'aconseguir la seva primera victòria en la Champions League.

Les dones i el rosa, protagonistes a l'Estadi de Gran Canària

Les dones i el rosa han destacat per sobre del futbol aquesta tarda a l'Estadi de Gran Canària. Els jugadors de l'UD Las Palmas i Girona han saltat a la gespa amb samarretes roses i acompanyats de dones per conscienciar sobre la importància de la detecció precoç per a la curació del Càncer de Mama. El conjunt canari, a més, ha lluït una equipació especial per a l'ocasió, també de color rosa.

En el que a l'esportiu es refereix, poca història ha tingut el primer acte a Gran Canària. Van de Beek ha avançat al Girona als cinc minuts de joc després d'una gran jugada col·lectiva del conjunt de Míchel, però el gol no ha pujat al marcador per una falta, discutible, de Miovski.

Arnau Martínez perdona, Álex Muñoz encerta

Deixant de banda el gol anul·lat a Van de Beek, la primera part ha estat molt pobra i només ha tingut dues ocasions, una per a cada equip. Les jugades en qüestió, idèntiques quant a joc, però molt diferents en la resolució, ha tingut Arnau Martínez i Álex Muñoz com a protagonistes, i al Girona com a perjudicat i a l'UD Las Palmas com afavorit.

Kirian Las Palmas Girona EFE
Álex Muñoz celebra el seu gol durant el Las Palmas - Girona / Foto: EFE

En el 25', el lateral i capità del Girona, sol al segon pal, ha rematat una gran centrada de Danjuma, però ha vist com Cillessen li negava el gol amb una intervenció molt meritòria. A diferència d'Arnau, Álex Muñoz sí que ha aconseguit batre a Gazzaniga i ha avançat a l'UD Las Palmas en el 42'. En una jugada calcada a què havia tingut el Girona minuts abans, el lateral del 'pío-pío' no ha perdonat i ha enviat el fons de la xarxa amb un gran xut.

Moleiro deixa amb vida el Girona, però els de Míchel no ho aprofiten

L'UD Las Palmas ha millorat alguna cosa en la segona part i més amb els canvis, mentre que el Girona ha estat irreconeixible els 90 minuts. Per mitjà d'Alberto Moleiro, el conjunt canari ha pogut sentenciar el partit fins i tot en tres ocasions. En el 58' i en el 73', el '10' groc ha buscat sorprendre a Gazzaniga, però els seus intents no han generat perill.

Moleiro Las Palmas Girona EFE
Alberto Moleiro durant el Las Palmas - Girona / Foto: EFE

Ja en el minut 78, el mateix Moleiro ha enviat la pilota al pal després que Sandro li arrabassés la pilota a Arnau i se la posés amb safata per marcar el segon a pler. Finalment, el Girona no ha tingut opcions d'igualar el partit i ha caigut davant d'una UD Las Palmas que ha sumat la seva segona victòria consecutiva i de la temporada.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!