Aquesta matinada l'Inter Miami es veia les cares contra el New England al Miami Freedom Park, per disputar l'última jornada de la competició. Mentre que a la Conferència Est el guanyador indiscutible era l'equip de David Beckham, en l'altra part, l'Oest, els dos equips de Los Angeles lluitaven per qui es convertiria en el guanyador. Els dos clubs van acabar la lliga amb 64 punts, però Los Angeles FC, es va emportar el trofeu per una diferència d'un gol.

Amb el primer lloc guanyat i el trofeu de la MLS Supporters' Shield a les seves mans, només els hi quedava batre el rècord de punts en una temporada a la lliga. Els de Florida han començat perdent per 0-2 el seu partit contra el New England Revolution, però han aconseguit capgirar el marcador finalitzant amb un 6-2, amb un triplet de Messi en poc més de mitja hora.

Leo Messi un jugador imparable

Era el minut 57 quan Gerardo Martino va decidir que Lionel Messi entrés al camp per capgirar el resultat, però el que menys s'esperava és que el jugador estrella anotés tres gols i donés una assistència en poc menys de mitja hora. Tan sols portava mitja hora dins del terreny de joc quan en una combinació perfecta amb Jordi Alba i una jugada d'ensomni van portar els dos veterans a donar la millor assistència del partit a Benjamin Cremaschi.

20 minuts després arribarien els tres gols d'una nit màgica del jugador Argentí. Un partit que va servir al mateix equip per poder batre el rècord de punts de la MLS, l'anterior marca era de 73 punts del New England Revolution, ara el límit està indicat amb 74 punts per l'Inter de Miami.

Una nit amb sabor a Barça

Sense dubte aquest partit ha transportat a més d'un a aquella època quan Messi i Luis Suárez lideraven el Barça, quan tots dos portaven la màgia a cada partit. Un gol de Suárez al minut 40 recordava al New England Revolution que l'Inter no havia mort que continuava lluitant per poder prendre'ls el rècord de màxima puntuació. Però no ha estat l'únic gol, 3 minuts després abans que arribés el final de la primera part deixava el marcador igualat.

Un cop arribava la segona part va unir-se Jordi Alba per donar juntament amb l'ex 10 blaugrana la millor assistència. Tots tres van recordar aquells moments quan jugaven amb el Barça i eren imparables, a la segona part han estat presents per fer saber al New England Revolution d'on venien i qui manava a l'estadi.

Després d'aquesta victòria la FIFA confirma que l'Inter de Miami serà un dels equips confirmats per poder disputar el Mundial de Clubs.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!