Final al Six Kings Slam, el torneig d'exhibició creat a l'Aràbia Saudita que ha repartit més milions de la història al guanyador. El vencedor final ha estat Jannik Sinner, l'actual número 1 del rànquing ATP, després d'imposar-se a la final a un Carlos Alcaraz molt ambiciós però faltat de màgia al partit definitiu disputat a Riad.
Jannik Sinner aconsegueix el major premi al Six Kings Slam
Sinner, Alcaraz, Daniil Medvedev, Holger Rune, Novak Djokovic i Rafa Nadal han estat els escollits, i l'italià ha estat el vencedor. El guió ha estat gairebé perfecte per als organitzadors, amb l'esperat duel entre Nadal i Alcaraz, però també amb l'últim clàssic entre el mallorquí i Djokovic, tot i que no hagi estat a la gran final.
Si el croat va derrotar Nadal a la lluita pel tercer lloc, Sinner també s'ha desfet de l'altre espanyol en la lluita per la victòria final. Però el més destacat de tot és que Jannik Sinner s'ha embutxacat els 6 milions de dòlars del guanyador, sent el botí més suculent de la història del tennis.
Però és que a més la resta dels jugadors també tenien assegurats 1,5 milions pel simple fet de fer acte de presència i participar d'aquesta competició de caràcter amistós. Però el que també queda clar és que Sinner i Alcaraz són els dos grans dominadors del tennis actual i els dos hereus que es repartiran els majors títols del tennis durant els propers anys.
Els milions i la raqueta d'or de Rafa Nadal
Però és que mirant les xifres, aquest torneig saudita que regala 6 milions al guanyador supera de bastant els 4,4 milions que dona les ATP Finals, els 3,2 milions de Wimbledon, els 2,9 del US Open, els 2,8 de l'Open d'Austràlia i els 2,4 milions de Roland Garros. Sense cap mena de dubte, ser un dels escollits per disputar aquesta cita a l'Aràbia Saudita és una ganga.
I cal apuntar que Rafa Nadal, a punt de retirar-se de manera oficial del tennis, va rebre el regal més especial i espectacular després de perdre contra Novak Djokovic. Els organitzadors del Six Kings Slam li van entregar una raqueta d'or a mida real al manacorí.
Un premi totalment inesperat i que recorda a la raqueta d'or i diamants que als anys 80 s'entregava al vencedor del torneig d'Anvers.