Leo Messi torna de les vacances d'estiu amb més ganes i amb una sensació d'encara més domini del futbol als Estats Units. El futbolista argentí, que portava dos mesos sense jugar, ha estat clau en la victòria de l'Inter Miami contra el Philadephia Union (3-1) amb un doblet en només cinc minuts i amb una assistència al també incombustible Luis Suárez.

Un doblet i una assistència de Leo Messi

Després d'un llarg descans, la competició ha tornat per a l'argentí. I ha estat la millor recepta per contrarestar el gol inicial del conjunt visitant. Messi, jugant com a local, ha estat el far del seu equip, com ho va sent sempre des que va aterrar als Estats Units. Les jugades de perill sempre havien de passar per ell, però és que els gols també han estat cosa seva, i sempre amb el Barça de fons.

L'empat ha arribat just abans de la mitja hora, amb assistència de Luis Suárez i gol fàcil de l'argentí. Cinc minuts després, nou gol de Messi, però aquesta vegada amb assistència de Jord Alba. I just al temps de descompte del segon temps, ja amb la victòria al sac, assistència de Messi i gol de l'uruguaià Suárez.

Un Inter Miami demolidor i que no deixa espai al dubte. Leo Messi continua sent un gran líder i manté el seu equip a un altíssim nivell sempre que juga. Tot i tenir menys exigència que la que tindria a Europa, Messi s'està convertint en un futbolista incomparable també a la MLS per números. Cal destacar que aquesta temporada porta 14 gols i 15 assistències en 13 partits disputats a la lliga nord-americana.

L'Inter Miami, el millor equips de la MLS

El més positiu de tot per a Messi és que l'Inter Miami continua sent el líder més sòlid de la lliga nord-americana, ja sumant 5 victòries consecutives. El conjunt de Florida ha aconseguit la 19a victòria en 26 partits i lidera la classificació de la Conferència Est amb 10 punts de marge sobre el segon classificat. Per tant, l'Inter Miami, ja amb el play-off assegurat, es consolida a la classificació per poder acabar en primera posició a la fase regular.

Però és que els exblaugrana Leo Messi, Luis Suárez, Sergio Busquets i Jordi Alba confirmen que ara mateix l'Inter Miami és el gran favorit per aconseguir el títol de la MLS. I Messi continua acumulant premis MVP.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!