Futbol, futbol i futbol. Això és el que s'ha vist a l'estadi City of Manchester. Espectacle inimaginable entre el Manchester City i el Tottenham Hotspur a la tornada dels quarts de final de la Champions League. Set gols i la intervenció providencial del VAR en el temps de descompte del segon temps han fet passar les emocions de les aficions del cel a l'infern i viceversa. Al final, el Tottenham ha patit, però ha aconseguit eliminar el City tot i perdre (4-3). Mauricio Pochettino li ha guanyat la partida a Pep Guardiola.

Bogeria futbolística

La bogeria s'ha apoderat del duel a vida o mort viscut a Manchester des del principi al final. Els primers onze minuts han estat una oda al futbol. La puresa de l'atac, de les errades i de l'alegria desfermada. I també ha passat el mateix al tram final d'un espectacular duel.

El bon paper dels de Pochettino a l'anada, amb un 1-0 a favor del Tottenham, obligava als de Guardiola a anar a per totes a la tornada de Manchester. Res a perdre i molt a guanyar. I ja al minut 4 Sterling feia el primer gol del partit. Una alegria citizen que s'acabaria als minuts 7 i 10 quan el coreà Son (que ja va marcar en l'anada) ha fet un doblet. Minuts de sensacions retrobades i també perdudes. I més després que al minut 11 Bernardo Silva fes el 2-2.

Son Manchester City Tottenham Champions EFE

Només han estat onze minuts de futbol, però amb quatre gols. Una ratxa que ha seguit al 21 amb el tercer gol del City, obra d'Sterling. Encara no havia arribat la mitja de partit i els de Guardiola tenien el partit on volien, però encara amb un resultat que els eliminava.

Cap fred i cor calent

Després de l'esvalotament dels primers minuts de la tornada dels quarts de final, ha arribat la calma. El partit s'ha refredat, lògicament, i ha arribat el moment de les possessions. El City tenia el control, però el partit ha seguit un pèl accelerat.

Només ha canviat després del descans, que els de Pep Guardiola han monopolitzat el joc. Control, possessió i ocasions de gol per fer el quart. I ha estat el Kun Agüero que ha afusellat Lloris just abans del minut 60 de joc.

Agüero Manchester City Tottenham Champions EFE

Amb el City tenint l'eliminatòria al seu favor per primera vegada en els dos partits, s'ha tornat a pausar el partit. El Tottenham ha hagut d'avançar línies i ha arriscat. I ha trobat el gol després d'un córner gràcies a Fernando Llorente. El VAR ha hagut de revisar-lo, però s'ha confirmat la legalitat.

I quan tot estava fet, ja al descompte del segon temps, amb el City vitualment eliminat i permanentment dins l'àrea visitant, ha arribat l'eufòria. Sterling ha fet el hat-trick, cinquè del City i que suposava la classificació. Però el VAR ha tornat a aparèixer per anul·lar el gol per fora de joc.

De nou l'eliminatòria tornava a caure al costat dels de Pochettino tot i la derrota. El City ha posat tot el cor, però no hi ha hagut recompensa. Els de Guardiola es queden als quarts de final de la Champions i el Tottenham es trobarà a les semifinals amb l'Ajax.