Després d'un partit de bogeria en Champions fa justament tres dies, i en el mateix escenari, Manchester City i Tottenham s'han tornat a veure les cares, ara en lliga, en un partit que els de Pep Guardiola han aconseguit endur-se amb un solitari gol de Phil Foden en el cinquè minut.

Amb la ressaca de la insuficient victòria europea del City (4-3) que va suposar l'accés del Tottenham a les semifinals de la Champions, els dos entrenadors han introduït novetats significatives en els onzes. Stones i Zinchenko en defensa, i el jove Foden al mig del camp han sigut les variacions de Guardiola, mentre que Pochettino ha fet un plantejament menys arriscat que el de dimecres, amb una línia defensiva de cinc futbolistes.

Bernardo Silva Dele Alli Ben Davies Manchester City Tottenham EFE

Però, de poc ha servit aquesta idea del tècnic argentí, vist què, al minut cinc, Foden ha aprofitat una assistència d'Agüero amb el cap per rematar en planxa a plaer i transformar el que a posteriori seria l'únic gol del partit.

Amb un Tottenham bastant inofensiu, només alguna arribada del coreà Heung-Min Son i de Lucas Moura han amenaçat la victòria citizen, però el porter Ederson ha pogut evitar l'empat i certificar així un triomf que torna a situar el City com a líder provisional de la Premier, amb els mateixos partits disputats que el Liverpool i un punt més que els de Klopp, que demà viatgen a Cardiff per visitar un equip que es troba en plena lluita per la permanència.

El City, per la seva banda, jugarà dimecres el derbi de Manchester, a Old Trafford, en el partit més complicat que li resta en les seves aspiracions de revalidar el títol de la Premier aconseguit la temporada passada.