En espera de la decisió del Jutjat del Mercantil número 17 de Madrid, datada per al proper 14 de març, que dirimirà en quina mesura la UEFA i la FIFA puguin regular la celebració de competicions alternatives a les actuals, es continuen sumant veus dins del futbol espanyol en contra de la Superlliga. L'actual entrenador del Real Betis i ex del Reial Madrid, Manuel Pellegrini, va criticar la Superlliga en una entrevista per a 'El País' i va assegurar que a Anglaterra "mai no s'acceptarà, ja que "el futbol local és molt important i allà la gent se sent molt més identificada amb la Premier que amb la Champions". A més, el tècnic va afirmar que "a Espanya i altres països suposaria la mort del futbol local".
En la mateixa línia, la passada setmana Ander Herrera, jugador del Athletic Club, en una entrevista per al canal americà ESPN va declarar que no li "agrada" el projecte de la Superlliga, perquè "treu il·lusions als aficionats dels equips petits". En aquest sentit, el jugador basc, que ha militat en grans clubs europeus com el Manchester United o el PSG, va incidir que "els equips grans són equips grans perquè existeixen els equips petits, és tan fàcil com això", i va advocar per millorar la Champions League "mirant pel benefici de tots els clubs".
Així mateix, Herrera va considerar d'"absolut ridícul" el plantejament que va realitzar Bernd Reichart, CEO de A22 Sports Management, en una entrevista sobre el Girona: "Em feia molta gràcia, ja que deia que els aficionats del Girona segur que entendrien si els diuen que no poden jugar la Champions League l'any que ve, però que han d'anar a la tercera competició de la Superlliga. A mi no m'agrada, perquè jo crec que l'Union Berlin mereix jugar la Champions perquè l'any passat se'l va guanyar. Perquè el Girona si aquest any se'l guanya es mereix jugar la Champions. Perquè la Reial Societat l'any passat va fer una magnífica temporada i es mereix ser en la Champions, i no em crec que cap aficionat d'aquests equips accepti que d'altres els dirigeixin en els seus somnis".
També Piqué fa unes setmanes en un esdeveniment 'online' va aprofitar per posicionar-se en contra del projecte de la Superlliga. L'exjugador culer pensa que "tots els clubs que no aconseguissin entrar a la Superlliga, de cop el seu valor passa a ser zero, i perds un nombre de seguidors brutal d'aquests equips, passant a només competir en lligues nacionals contra equips menors, i al final deixarien d'existir aquestes competicions". A més, Piqué remarca que "la Superlliga quedaria com la gran competició, amb aquests clubs que generarien molts més ingressos i tindrien molt més valor, i així es destruiria el futbol com ho hem entès".
A nivell internacional, l'exfutbolista alemany del Bayern de Munic i actual membre de l'ECA Karl-Heinz Rummenigge va assenyalar fa unes setmanes en una entrevista a un mitjà italià que en el sistema actual del futbol europeu "preval el mèrit. Si ets bo, ganes i ganes. Allà -amb referència a la Superlliga- compres el lloc perquè ets ric i ganes fins i tot si no guanyes. No és per a nosaltres". A més, Rummenigge posa de relleu que "el futbol és un fenomen central de la vida social. Milions de persones van a l'estadi els caps de setmana" i apel·la a "protegir el futbol" i fa una crida a les institucions: "La política ha d'ajudar".