L'alineació del Reial Madrid de Carlo Ancelotti pot recitar-se pràcticament de memòria, sobretot en la línia defensiva i en la del mig del camp, a excepció de la posició d'extrem dret, que se'l solen alternar Marco Asensio, Feder Valverde i Rodrygo Goes.

Rodrygo li guanya la partida a Asensio

Des de principi de temporada, dues de les posicions d'atac, les de Vinícius i Karim Benzema, han estat inamovibles, però en la tercera, la de la banda dreta, hi ha hagut moltíssima més varietat. Malgrat que en les últimes setmanes, en els partits decisius el jugador elegit ha estat Fede Valverde, actuant en una posició híbrida entre la línia de migcampistes i la d'atacants, els que teòricament han de lluitar per aquest lloc són Asensio i Rodrygo.

Rodrygo Benzema Reial Madrid EFE

Rodrygo celebra el seu gol contra el Chelsea amb Benzema / EFE

I encara que durant una part de la temporada semblava que el balear li podia haver guanyat la partida al brasiler, amb diversos gols importants i que li van donar punts a l'equip, Rodrygo sembla haver-li donat la volta. En els últims dos partits dels blancs, l'ex de Santos, entrant des de la banqueta, ha estat decisiu.

Primer, en la remuntada contra el Chelsea a la Lliga de Campions, quan va entrar al partit amb un 0-3 a favor dels londinencs i als tres minuts va marcar, per portar el partit a la pròrroga. I pocs dies després, més del mateix, però en Lliga contra el Sevilla.

Florentino aposta pel brasiler

Amb el partit 2-0 al descans per als de Lopetegui, Ancelotti va donar entrada a Rodrygo i va tardar cinc minuts a marcar. A més, va assistir a Benzema en el gol definitiu per remuntar i va ser un punyal durant tota la segona meitat, sent peça clau per segellar una remuntada que, sumada a la derrota del Barça contra el Cadis, apropa els blancs al títol.

Marco Asensio Reial Madrid EFE

Marco Asensio celebra un gol amb el Reial Madrid / EFE

Aquestes últimes grans actuacions poden haver canviat el futur de Rodrygo, i, en conseqüència, el de Marco Asensio. El balear és més fora que dins del club, perquè no arriba a un acord per renovar, i si Florentino Pérez acaba fitxant Mbappé, veurà com se li tanquen les portes definitivament.

Perquè l'aposta del president és Rodrygo. Té 21 anys, i un marge de creixement enorme, i no vol que exploti fora del Bernabéu. Per això, li ha promès que, encara que acabin fitxant Mbappé, serà el quart en l'atac del Madrid, i el primer relleu per a qualsevol dels tres atacants, la qual cosa li permetrà continuar gaudint de molts minuts.

Imatge principal: Marco Asensio, durant un partit del Reial Madrid / EFE