Després de la fatídica eliminació del Reial Madrid a la Champions League i la classificació de l'Ajax i el Tottenham aquest dimarts, Manchester United i Porto s'afegeixen al sorteig dels quarts de final. La gran sorpresa ha estat el somni frustrat un nou any del PSG, quan ho tenia tot de cara per passar de ronda.

El United, ja sense José Mourinho, ha fet un pas endavant en el seu futbol i ha sabut remuntar un 0-2 en contra. El PSG, sense Neymar, lesionat, però amb Kylian Mbappé, no ha pogut combatre al Parc dels Prínceps contra el conjunt anglès. Els d'Ole Gunnar Solskjær han sabut encomanar-se a Lukaku, que amb un doblet ha donat esperances al United.

El gol de Juan Bernat, pel PSG, ha estat insuficient perquè un penal per mans de Kimpembe, assenyalat pel VAR al temps de descompte de la segona part, ha permès Rashford obrar la remuntada. I d'aquesta manera el United, amb una plaga descomunal de lesions, elimina el PSG, que novament decep a la Champions, i es converteix en el primer equip de la història de la Champions en no passar de ronda tot i haver guanyat fora de casa per 0-2 en el partit d'anada.

Mbappé PSG Manchester United Champions League EFE

I el Porto, que també remunta igual que l'Ajax i el United, ha hagut de recórrer a la pròrroga per confirmar la classificació. Els futbolistes del Porto Tiquinho i Marega han forçat amb els seus gols que la diana de De Rossi, de la Roma, no fos suficient per acabar l'eliminatòria en el temps reglamentari. Al temps extra, ja al minut 117, Telles ha marcat el penal definitiu que obre les portes dels quarts de final de la Champions al Porto i al seu porter, Iker Casillas.