Quan semblava que les sensacions tornaven a ser bones, quan semblava que el Barça podia tornar a encadenar tres victòries consecutives a la Lliga, l'equip va tornar a entrebancar-se amb la mateixa pedra. Els de Xavi Hernández van mostrar-se molt solvents en defensa davant Osasuna i Alabès, però els errors grollers van tornar davant el Granada per, finalment, empatar 3-3.

El FC Barcelona va arrencar el partit donant continuïtat a la gran imatge mostrada a Vitòria, però a partir del 2-0 que Hongla li va negar a Lewandowski sota pals, tot es va complicar. El conjunt nassarita va posar la igualada a la vora del descans, i tot que el conjunt culer gaudia de 45 minuts per recuperar l'avantatge i amb ell els tres punts, els nervis es van tornar a apoderar de l'equip de Xavi.

Gol Granada Barça / Foto: EFE
Futbolistes del Granada, celebrant un dels seus gols contra el Barça / Foto: EFE

La data Nàpols amenaça

Que el joc del Barça és insuficient és una realitat a mitges. Davant l'Osasuna, l'equip blaugrana va generar poc, però contra l'Alabès el partit va ser brillant. A la segona meitat contra el Granada, el Barça va perdre l'ordre fruit de les presses, però si un equip fa 3 gols i no guanya, sembla evident que el seu problema resideix en la defensa.

El Barça genera, i salvant els desordres propis d'un equip ansiós i contra les cordes, va poder fer 3 gols. Per contra, això no treu que la defensa del Barça segueix sent un flam. El Granada, penúltim classificat, li va fer tres gols, dos d'ells en els moments que més mal fan en un partit. El primer, el de l'empat, a la vora del descans, mentre que el 2-3, va arribar immediatament després de l'encert de Lewandowski.

Barça Granada gol Ricard / Foto: EFE
Ricard, celebrant el seu gol contra el Barça / Foto: EFE

Tot, poc més d'una setmana abans d'arribar a la data Nàpols, dia en què el Barça es jugarà el passi als quarts de final de la Champions League i, no oblidem, un bon grapat de milions en concepte de retribucions per accedir a la següent ronda de la màxima competició europea. No obstant això, si el conjunt italià eliminés el Barça de la Champions, tornarà a aparèixer el nom de Rafa Márquez en tots els debats.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!