Després de la inesperada desfeta patida al camp del Mònaco (2-1) el passat dijous en l'estrena d'aquesta nova edició de la Champions League, el Barça torna a l'acció amb un nou compromís complicat a LaLiga EA Sports. L'equip dirigit per Hansi Flick visitarà el camp del Vila-real amb un únic objectiu vàlid: sumar els tres punts i recuperar part de les sensacions perdudes a la màxima competició europea per mantenir-se invicte a la competició de la regularitat. A continuació t'expliquem l'horari i on veure aquest duel corresponent a la sisena jornada de la Lliga.

Vila-real - Barça: una oportunitat per oblidar la Champions i mantenir-se invicte a LaLiga EA Sports

El Barça arribarà al pròxim duel de la Lliga amb només poc més de dos dies de descans. A Mònaco, els blaugrana van afrontar un matx molt exigent a nivell físic, amb 10 jugadors durant més de 80 minuts. La targeta vermella que va veure Eric Garcia en els primers compassos de partit, provocada arran d'un greu error de Ter Stegen, va marcar el rumb del partit. Els homes de Hansi Flick van anar a remolc durant els 90 minuts i van acabar sucumbint davant un conjunt més encertat en els metros decisius.

Gol Mónaco Barça EFE
El Barça rep un gol contra el Mònaco amb 10 jugadors / Foto: EFE

Una ensopegada imprevista que el Barça intentarà oblidar ja el pròxim diumenge. Davant tindrà un conjunt que també ha iniciat la temporada d'una forma excel·lent. I és que el Vila-real tampoc coneix encara la derrota. En els primers cinc partits de Lliga ha estat capaç de guanyar tres partits (Sevilla, Celta de Vigo i Mallorca) i empatar-ne dos (Atlètic de Madrid i València). Uns registres que prometen un matx igualat, que es podria decidir per detalls. Perquè a més, l'equip dirigit per Marcelino Garcia Toral té en les seves files futbolistes d'un gran talent, com Àlex Baena, Ayoze Pérez, Garard Moreno, Dani Parejo o l'exbluagrana Ilias Akhomach

Vila-real - Barça: horari del partit de la LaLiga EA Sports

El partit el Vila-real i el Barça corresponent a la 6a jornada de la LaLiga EA Sports es disputarà el 22 de setembre a partir de les 18:30 hores a l'Estadi de la Ceràmica. D'altra banda, el seu màxim competidor pel títol lliguer, el Reial Madrid, rebrà l'Espanyol el dissabte a les 21:00 hores. El Girona visitarà Mestalla a partir de les 18:30 hores, també del dissabte.

Lamine Yamal Monaco Barça EFE
Lamine Yamal celebra el seu gol durant el passat Mònaco - Barça / Foto: EFE

Vila-real - Barça: on veure el partit per televisió

El duel entre el Vila-real i el Girona es podrà seguir en directe per televisió a DAZN. A més, des del web d'ElNacional.cat farem una cobertura en directe amb el minut a minut del partit.