El primer cap de setmana de febrer, la Vall de Bianya celebra la Fira del Farro. El farro és un dels plats tradicionals de la cuina garrotxina que aprofita el brou bufat per bullir la farina blanca de blat de moro.
La Vall de Bianya és encara un territori on es conrea aquest tipus de cereal, per això, la història del farro està molt relacionada amb el municipi. Una prova és l’existència d’una vintena de molins fariners, la majoria dels quals en un moment o altre van moldre farina de blat de moro per a la seva subsistència.
Tot el que et cal saber
Fira del Farro
Data
02
de febrer
Hora
De les
10:00
a les 14:00 h
Municipi
La Vall de Bianya, Garrotxa
Lloc exacte
Hostalnou de Bianya
Públic
Familiar / S'accepten mascotes
Preu
Gratuït
Organitza
Ajuntament de la Vall de Bianya
Més informació
www.valldebianya.cat
MÚSICA I ESPECTACLES
Sona Amer 2025