Visita guiada, teatralitzada i musicada a peu per conèixer diferents indrets de Torrebesses i espais monumentals. En aquesta visita coneixerem espais de conreu del poble i construccions de pedra seca per acabar al Molí del Bep del Canut. Una construcció del s.XIX on gaudirem d’un tast de fruita seca, oli i cerveses locals.

Torrebesses es suma al projecte 12 mesos, 12 paisatges en el marc de la distinció de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia l’any 2025. El programa es desenvolupa al llarg de tot l’any i cada mes explorarà la riquesa de diferents productes alimentaris i cuines, adaptant-se als canvis estacionals i ressaltant la diversitat d’aliments autòctons. L’estrena al mes de gener es dedica als paisatges de pedra seca, destacant ubicacions de cabanes, barraques, parets, murs, i marges en camps on s’hi cultiva fruita seca. Amb aquest motiu Torrebesses proposa dues activitats per descobrir les construccions de pedra seca, la cuina que es podia fer al camp amb ingredients de la terra i la producció local de fruita seca.

Tot el que et cal saber
Pedra seca a Torrebesses. Història, paisatge i gastronomia
Data 25 de gener Hora De les 10:00 a les 10:00 h Municipi Torrebesses, Segrià Lloc exacte Centre d'Interpretació de la Pedra Seca de Torrebesses
Pedra seca a Torrebesses. Història, paisatge i gastronomia