Com fer un bon risotto cremós de bolets: el pas a pas infal·lible de l'Ada Parellada
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Soc filla de la Fonda Europa de Granollers, que té més de 250 anys d’història. El 1993, amb 25 anys, obro Semproniana, un restaurant al centre de l’Eixample. La restauració, per tant, ocupa la part central de la meva feina i la complemento amb múltiples activitats professionals. Col·laboro amb diferents mitjans de comunicació, transmetent la necessitat de recuperar els hàbits culinaris a les llars. Formo part del consell editorial de La Gourmeteria, el projecte gastronòmic d'El Nacional, on em podeu trobar cada setmana amb noves receptes i articles. En la mateixa línia, faig tallers i xerrades a famílies. També he escrit llibres de divulgació culinària, una vintena en total. Actualment, estic molt involucrada en la lluita contra el malbaratament alimentari i és per això que col·laboro amb diferents campanyes de prevenció i sensibilització en aquesta realitat. Amb dos fills que ja han superat l’adolescència i que copen la totalitat de les hores del meu rellotge laboral i vital. El 2021 vaig obrir l’exposició itinerant Què mengem avui?, que reflexiona sobre com mengem i com ens compliquem els humans a l’hora de triar quina alimentació seguir.
MésLa xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 24 de març de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Els mestres de cada ofici estimen els aliments
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 10 de març de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 3 de març de 2025 - 05:30
Traiem l’olla de l’armari, encenem els fogons i celebrem les sopes
Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 28 de febrer de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
Necessitem més autoafirmació, estima, tribu, cultura, coneixements, estímuls i motivacions
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 31 de gener de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 27 de gener de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Dues tendències gastronòmiques que generen consens i que faran les delícies dels catalans
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 6 de gener de 2025 - 05:30
Els savis d’Orient van portar presents tan imprescindibles com l’or, la mirra i l’encens
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dissabte, 28 de desembre de 2024 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 27 de desembre de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dimarts, 24 de desembre de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 23 de desembre de 2024 - 05:30
Tinguem salut, tinguem escudella i continuem pagant la hipoteca
Diumenge, 22 de desembre de 2024 - 05:30
Com elaborar 3 receptes perquè puguis fer-les a casa còmodament
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
La xef del Semproniana ens dona els tips més importants
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30