Sallent, 1972. Començo la meva carrera professional com a fisioterapeuta. Paral·lelament, visc de prop la gastronomia i la restauració, passió heretada de la mare i viscuda al Restaurant El Turia (Barcelona), propietat de la família política. L’any 2008, em trasllado a viure als EUA. Decideixo començar un camí difícil, però amb un objectiu clar: donar a conèixer la cuina catalana al públic americà. Visc un temps a Carolina del Sud, on fundo The Mediterranean Corner, empresa d’activitats de team building i càtering basada en experiències culinàries. Actualment visc a Detroit, on continuo la tasca de divulgació de la cuina catalana. Recentment, he publicat el llibre The Catalan Table, o Àpats, eina que compta amb la col·laboració dels millors cuiners catalans i que té com a finalitat fer d’altaveu de la cuina catalana. Actualment exerceixo d’international student advisor a Joviat Culinary School, participant en el procés d’internacionalització de l’escola. També he iniciat el projecte docent Àpats, amb l’objectiu de difondre la cuina catalana a Detroit. Actualment, formo part del consell editorial de La Gourmeteria, on escric cròniques gastronòmiques i entrevistes per a ElNacional.cat.
Més