Albert Villaró i Montse Ferrer, un duet gastronòmic muntanyenc. Albert Villaró, andorrà nascut a la Seu. Soc historiador i també he escrit moltes novel·les. Les darreres són La Companyia Nòrdica i Tercer origen. He guanyat, entre altres premis, el Josep Pla del 2014 amb Els ambaixadors i el Prudenci Bertrana del 2015 amb La Bíblia andorrana. Me n’han traduït algunes al francès, al castellà, a l’italià i al txec. Montse Ferrer, santboiana empeltada al Pirineu. Vaig estudiar filologia, però he treballat sobretot en projectes de desenvolupament local. Vaig tenir la immensa sort de dirigir, entre 1995 i 2022, la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, i això m’ha permès conèixer de prop el teixit pirinenc d’artesans alimentaris. Ara soc la directora de la Fundació Planes Corts, dedicada al desenvolupament d’Estamariu i Bescaran, dos pobles de l’Alt Urgell. Iniciem el 2024 amb una aventura dolça a La Gourmeteria.
Més