Anna Tomàs

Anna Tomàs

Nascuda a Barcelona el 1980, llicenciada en Periodisme per la UAB, màster en Comunicació i Màrqueting per la Universitat de Louvaine a Bèlgica i postgrau en Estilisme i Fotografia, em defineixo com a professional de la curiositat. D’aquí que des dels 16 anys hagi estat col·laborant en revistes i diaris en tota la vessant lifestyle, des de gastronomia a viatges, moda i art. Fa ja més d’una dècada que col·laboro amb La Vanguardia, revistes d’interiorisme i de viatges. També em dedico a la docència en el camp de la moda.
Vaig descobrir el sushi amb 14 anys en un restaurant de Las Vegas i em vaig frustrar en tornar a casa i no trobar-ne, ma mare sempre m’explica que vaig començar a caminar quan un amic assegut lluny em va oferir un panellet, i actualment adoro descobrir nous restaurants i també posar-me als fogons sempre que tinc convidats a casa. Dels meus plats me’n reservo les opinions, però dels que descobreixo adoro parlar-ne a través de la tecla.

Més

Teike: el Nadal més basc

Dijous, 29 Desembre 2022

Carmina: tornar a les arrels mediterrànies

Divendres, 25 Novembre 2022

Benzina: l'iconoclasta paladar italià

Dijous, 27 Octubre 2022

Koy Shunka: la remor de les onades

Dijous, 6 Octubre 2022