Com fer un còctel negre d'estiu a casa? El pas a pas més senzill en cinc minuts
Descobrim la recepta d'una de les begudes més típiques de l'estiu a l'Estat
Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30
Carla Viladric Vidal (Sant Cugat del Vallès, 1998). Vaig començar a estudiar Turisme, però em vaig adonar que el meu futur aniria per un camí diferent. La passió pel món del vi em va portar a endinsar-m'hi, i fer d’aquesta la meva professió. Em vaig formar com a sommelier en diversos llocs, i la meva trajectòria professional va començar a Albet i Noya, celler penedesenc pioner en agricultura ecològica. A poc a poc, em va picar la curiositat del món gastronòmic i això em va portar a treballar en diversos restaurants d’alta cuina. Avui en dia, soc cap de sommelieria al restaurant Mae de Barcelona. Sempre en constant aprenentatge i evolució, i amb l’objectiu de fer del vi una cosa més accessible, col·laboro setmanalment amb La Gourmeteria d’ElNacional.cat.
MésDescobrim la recepta d'una de les begudes més típiques de l'estiu a l'Estat
Diumenge, 7 de juliol de 2024 - 05:30
Visitem una vinya amb una sommelier i un enòleg
Diumenge, 30 de juny de 2024 - 05:30
Descobrim les fases per fer un vi escumós i els grans secrets per a un resultat perfecte
Diumenge, 23 de juny de 2024 - 05:30
Diumenge, 16 de juny de 2024 - 05:30
Comportar-se davant el vi en entorns socials
Diumenge, 9 de juny de 2024 - 05:30
Descobrim les tres fases d'un tast i les sensacions que ens produeix
Diumenge, 2 de juny de 2024 - 05:30
El 1879 van canviar absolutament les vinyes catalanes
Diumenge, 26 de maig de 2024 - 05:30
La longevitat de la vinya és un factor clau que afecta directament el sabor i qualitat del vi
Dijous, 16 de maig de 2024 - 05:30
Aprofundim en el concepte de terroir i la rellevància en el resultat final
Dijous, 9 de maig de 2024 - 05:30
Són molts els factors que influeixen en la qualitat del vi i cada anyada és única
Dijous, 2 de maig de 2024 - 05:30
Història catalana i vins excel·lents d'una varietat dolça del país
Dijous, 25 d'abril de 2024 - 05:30
Una recomanació rosada que embolcalla els cors a través del paladar
Dijous, 18 d'abril de 2024 - 05:30
Evita l'oxidació i allarga l'essència de l'ampolla
Dijous, 11 d'abril de 2024 - 05:30
3 opcions celestials i internacionals per degustar de la millor manera un xai
Dijous, 4 d'abril de 2024 - 05:30
De dominar Catalunya a només el Penedès, és salvatge i amb aromes a sotabosc
Dijous, 28 de març de 2024 - 05:30
Els vins blancs i els negres tenen diferents temperatures de servei
Dijous, 21 de març de 2024 - 05:30
L'agricultura biodinàmica és un món diferent de l'ecològica i aquestes en són les claus
Dijous, 14 de març de 2024 - 05:30
Gaudeix d'una alta reputació i estima arreu del país i té propietats molt rellevants
Dijous, 7 de març de 2024 - 05:30
Un diccionari del vi, amb els conceptes més bàsics per sortir del pas i endinsar-nos en aquest món
Dijous, 29 de febrer de 2024 - 05:30
La millor manera d'acompanyar un bon tou de calçots i romesco
Dijous, 22 de febrer de 2024 - 05:30
Una destinació enogastronòmica en auge amb tècniques innovadores i uns cellers a tenir en compte
Dijous, 15 de febrer de 2024 - 05:30
La llum càlida de les espelmes, una cita romàntica i vins per a Sant Valentí
Dijous, 8 de febrer de 2024 - 05:30
Quin vi prendre quan coneixem una nova persona?
Dijous, 1 de febrer de 2024 - 05:30
L'aliança d'una ruptura i els millors vins
Dijous, 25 de gener de 2024 - 05:30
Fem territori amb un recorregut especial i vitivinícola a la província de Tarragona
Dijous, 18 de gener de 2024 - 05:30
La posició de les ampolles, la temperatura, la humitat i tot el que hem de vigilar
Dijous, 11 de gener de 2024 - 05:30
Descobrim les propostes de maridatges per acompanyar el tortell de Reis
Dijous, 4 de gener de 2024 - 05:30
A més del raïm, per Cap d'Any cal tenir un bon cava per brindar
Dijous, 28 de desembre de 2023 - 05:30
És la millor recomanació de vins per maridar aquest Nadal
Dijous, 21 de desembre de 2023 - 05:30
La sommelier ens presenta el pas a pas detallat per obrir correctament les ampolles de vi
Dijous, 14 de desembre de 2023 - 05:30