El millor restaurant de Canovelles que serveix cuina tradicional des de fa mig segle
60 anys servint el barri amb una cuina tradicional, però sofisticada
Dimarts, 22 d'octubre de 2024 - 05:30
Josep Lluís Penadès Boada (1972). Amb tretze anys em vaig iniciar en el món de la ràdio i la meva vida va quedar irremeiablement vinculada als mitjans de comunicació a Girona, Canàries i Barcelona. No em vaig conformar a narrar, sinó que, a més, volia mostrar. En descobrir que ho podia fer lliurement viatjant pel món amb una càmera fent documentals antropològics i de drets humans, em va canviar la vida. Amb la pandèmia vaig continuar viatjant amb una altra de les meves passions: les gastronomies del món a Barcelona. Ho faig a les xarxes amb el nom de @undeliciosomundo. Aquest 2024 inicio una col·laboració amb La Gourmeteria d'ElNacional.cat.
Més60 anys servint el barri amb una cuina tradicional, però sofisticada
Dimarts, 22 d'octubre de 2024 - 05:30
Un trident per impregnar-se d'una gastronomia amb molts matisos
Dimarts, 24 de setembre de 2024 - 05:30
Dimarts, 27 d'agost de 2024 - 05:30
Dimarts, 23 de juliol de 2024 - 05:30
Oberts des de 1990 a partir d'un menú de 625 pessetes
Dimarts, 25 de juny de 2024 - 05:30
Dimecres, 29 de maig de 2024 - 05:30
Cuina popular oriental de la mà del millor hot pot de la ciutat comtal
Dimecres, 17 d'abril de 2024 - 05:30
Descobrim el restaurant terrassenc del famós xef Marc Ribas
Dimecres, 27 de març de 2024 - 05:30
L'Eixample acull un local amb una excel·lent cuina de carrer
Dimecres, 21 de febrer de 2024 - 05:30