Diego Alías

Diego Alías

Soc xef i propietari del restaurant Ca l'Amador, situat a Josa de Cadí, a la vall de la Vansa. Vaig ser nomenat Cuiner de l'Any el 2015 al Fòrum Gastronòmic de Girona. Em consideren una mica tot terreny rere els fogons, però em caracteritza, sobretot, la cuina de muntanya. Vaig tenir clar des dels sis anys que volia ser cuiner i vaig estudiar hostaleria a l'Escola Joviat de Manresa —on vaig tenir companys de la talla d'Oriol Castro i d'Ángel Palacios—. També he passat per restaurants com La Broche, el Martín Berasategui i El Bulli, entre altres. La meva cuina és sobretot creativa, però també personal, atrevida, respectuosa i curiosa. A ElNacional.cat, us duré un munt de receptes curioses per llepar-vos-en els dits.

Més
pastilla video
L'aperitiu facilíssim que pots fer a casa per quedar com un xef amb els teus convidats

L'aperitiu facilíssim que pots fer a casa per quedar com un xef amb els teus convidats

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dimecres, 26 de març de 2025 - 05:30

pastilla video
L'amanida més gormanda que pots fer a casa amb quatre ingredients i en un moment

L'amanida més gormanda que pots fer a casa amb quatre ingredients i en un moment

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dimecres, 12 de març de 2025 - 05:30

pastilla video
L'entrecot com no l'havies tastat mai: fes aquesta recepta ràpida i deliciosa

L'entrecot com no l'havies tastat mai: fes aquesta recepta ràpida i deliciosa

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 1 de març de 2025 - 05:30

pastilla video
T'ha sobrat menjar de la calçotada? Fes aquesta truita senzilla i deliciosa de calçots

T'ha sobrat menjar de la calçotada? Fes aquesta truita senzilla i deliciosa de calçots

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 22 de febrer de 2025 - 05:30

pastilla video
Les millors postres que pots fer aquest hivern amb només 4 ingredients

Les millors postres que pots fer aquest hivern amb només 4 ingredients

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30

pastilla video
3 ingredients que no sabies que podies combinar amb els quals fer una amanida perfecta

3 ingredients que no sabies que podies combinar amb els quals fer una amanida perfecta

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30

pastilla video
Una amanida de mar i muntanya deliciosa que pots preparar a casa de manera senzilla

Una amanida de mar i muntanya deliciosa que pots preparar a casa de manera senzilla

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 28 de desembre de 2024 - 05:30

pastilla video
El plat exquisit que és una bomba de sabor i que pots fer a casa de manera molt fàcil

El plat exquisit que és una bomba de sabor i que pots fer a casa de manera molt fàcil

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30

pastilla video
El millor plat de verat amb amanida que pots fer de manera casolana

El millor plat de verat amb amanida que pots fer de manera casolana

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 30 de novembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Albergínia fumada amb foie: un plat sofisticat ben senzill de fer

Albergínia fumada amb foie: un plat sofisticat ben senzill de fer

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 16 de novembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Espatlletes de conill confitades amb fredolics saltats: el plat de tardor més bo del país

Espatlletes de conill confitades amb fredolics saltats: el plat de tardor més bo del país

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 2 de novembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Galtes de porc guisades amb bolets, la delícia catalana que no et pots perdre

Galtes de porc guisades amb bolets, la delícia catalana que no et pots perdre

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 19 d'octubre de 2024 - 05:30

pastilla video
Un plat de mar i muntanya exquisit i d'allò més senzill

Un plat de mar i muntanya exquisit i d'allò més senzill

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 5 d'octubre de 2024 - 05:30

pastilla video
Una recepta de tardor deliciosa per fer amb els bolets acabats de collir

Una recepta de tardor deliciosa per fer amb els bolets acabats de collir

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 21 de setembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Fes aquestes croquetes de lluç amb cruixent d'alfàbrega d'una manera ben senzilla

Fes aquestes croquetes de lluç amb cruixent d'alfàbrega d'una manera ben senzilla

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 7 de setembre de 2024 - 05:30

pastilla video
Prepara l'hamburguesa de cabrit amb patates més bona que has tastat mai

Prepara l'hamburguesa de cabrit amb patates més bona que has tastat mai

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 24 d'agost de 2024 - 05:30

pastilla video
L'amanida d'estiu més bona i gustosa que pots fer en menys de 10 minuts

L'amanida d'estiu més bona i gustosa que pots fer en menys de 10 minuts

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 27 de juliol de 2024 - 05:30

pastilla video
Una torrada de maionesa tan bona com senzilla de preparar

Una torrada de maionesa tan bona com senzilla de preparar

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 13 de juliol de 2024 - 05:30

pastilla video
Un entrepà de muntanya fàcil de preparar i amb una combinació de sabors exquisida

Un entrepà de muntanya fàcil de preparar i amb una combinació de sabors exquisida

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 29 de juny de 2024 - 05:30

pastilla video
Un platet de carrer mundial amb un toc català que arrasa a totes les cuines

Un platet de carrer mundial amb un toc català que arrasa a totes les cuines

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta internacional

Dissabte, 8 de juny de 2024 - 05:30

pastilla video
Unes postres acolorides, magnífiques i delicioses per cuinar fàcilment a casa

Unes postres acolorides, magnífiques i delicioses per cuinar fàcilment a casa

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta estiuenca

Dissabte, 25 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Un melós carpaccio de peus de porc que es desfà a la boca a toc d'ingredients alegres

Un melós carpaccio de peus de porc que es desfà a la boca a toc d'ingredients alegres

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 11 de maig de 2024 - 05:30

pastilla video
Un puré de patata i dos ingredients sorpresa que el milloren: has de conèixer la recepta!

Un puré de patata i dos ingredients sorpresa que el milloren: has de conèixer la recepta!

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta de temporada

Dissabte, 27 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Un boníssim plat de cuina de muntanya per abraçar-la i enamorar-se'n perdudament

Un boníssim plat de cuina de muntanya per abraçar-la i enamorar-se'n perdudament

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta de temporada

Dissabte, 13 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Els millors calçots del país es fan amb aquesta original recepta de pocs minuts

Els millors calçots del país es fan amb aquesta original recepta de pocs minuts

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta de temporada

Dissabte, 6 d'abril de 2024 - 05:30

pastilla video
Un bacallà esqueixat amb cecina de vaca i mongetes tendres per esclatar d'eufòria

Un bacallà esqueixat amb cecina de vaca i mongetes tendres per esclatar d'eufòria

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta ben plantada

Dissabte, 30 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Un excel·lent bacallà al forn amb tomàquet, espàrrecs i ous per a Setmana Santa

Un excel·lent bacallà al forn amb tomàquet, espàrrecs i ous per a Setmana Santa

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta exquisida

Dissabte, 23 de març de 2024 - 05:30

pastilla video
Un plat asiàtic reconvertit a l'estil català amb uns ingredients sorprenents

Un plat asiàtic reconvertit a l'estil català amb uns ingredients sorprenents

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i fusionista

Dissabte, 20 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
La vichyssoise més completa del món i la derrota més amarga de França

La vichyssoise més completa del món i la derrota més amarga de França

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta increïble i contundent

Dissabte, 6 de gener de 2024 - 05:30

pastilla video
Prepara aquests bunyols de bacallà a l'altura dels que faria la teva àvia

Prepara aquests bunyols de bacallà a l'altura dels que faria la teva àvia

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Dimecres, 6 de desembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret

Els peus de porc més ben maridats de Catalunya amb aquest ingredient secret

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Dimecres, 22 de novembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Amb aquest producte típic de l'Alt Urgell pots elaborar una recepta ben variada i atractiva

Amb aquest producte típic de l'Alt Urgell pots elaborar una recepta ben variada i atractiva

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta tan increïble

Dimecres, 8 de novembre de 2023 - 05:30

pastilla video
La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

La recepta amb ceps i vieires que et farà triomfar aquesta tardor

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquest plat deliciós "per al·lucinar"

Dimecres, 25 d'octubre de 2023 - 05:30

pastilla video
Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

Un aperitiu de figues per fer degustar als teus comensals en cinc minuts

El Diego Alías, de Ca l’Amador, ens ensenya a fer aquesta recepta deliciosa

Dimecres, 11 d'octubre de 2023 - 05:30

pastilla video
La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

La torrada de foie amb melmelada de figues per fer un segon esmorzar de bandera

Prepara'l en un tres i no res i deixa a tothom bocabadat (i panxacontent)

Dimecres, 6 de setembre de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

Uns raviolis de gamba i salsa de soja exquisits que pots preparar a casa teva en un tres i no res

El xef Diego Alías t'ensenya la recepta d'aquests fantàstics raviolis de gamba

Dimecres, 30 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Uns pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres per llepar-se'n els dits

Uns pebrots del piquillo amb pernil d'ànec i mongetes tendres per llepar-se'n els dits

Descobrir aquesta recepta només et portarà un minut i t'obrirà un món sencer

Dimecres, 23 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Un panipuri farcit de nata, pinya i préssec que et voldràs menjar d'un sol mos

Un panipuri farcit de nata, pinya i préssec que et voldràs menjar d'un sol mos

Ni podràs ni voldràs menjar-ne un de sol!

Dimecres, 2 d'agost de 2023 - 05:30

pastilla video
Qui s'hi pot resistir, a una llengua de vaca escabetxada amb cebetes fregides?

Qui s'hi pot resistir, a una llengua de vaca escabetxada amb cebetes fregides?

Una recepta per llepar-se'n (mai millor dit) els dits

Dimecres, 19 de juliol de 2023 - 05:30

pastilla video
Un plat amb espàrrecs i salmó tan bo com lleuger per a gurmets molt gurmets

Un plat amb espàrrecs i salmó tan bo com lleuger per a gurmets molt gurmets

Dimarts, 4 de juliol de 2023 - 05:30