Joan Carbó Solé

Joan Carbó

Sant Cugat del Vallès, 1988. Enginyer agrícola (ESAB) i màster en Enologia (URV). Després d’unes veremes al Priorat, m’instal·lo a Bolívia, on fundo una destil·leria (Master Blends SRL) i dirigeixo el LAB (Laboratorio de Alimentos Bolivianos). Torno a Catalunya; inicio Esperit Roca —la destil·leria del Celler de Can Roca— i fundo Artesana de Licors. Soc consultor de Wildlife Conservation Society (WCS) i professor adjunt de la Universitat Rovira i Virgili (URV). A ElNacional.cat col·laboro amb temes relacionats amb l'alimentació. 

Més

Com atipar-se de tòfona negra

Dimarts, 12 Desembre 2023

Qui necessita grecs a les tavernes gregues?

Divendres, 1 Setembre 2023

Conversa de sobretaula amb un ro-bot

Dijous, 12 Gener 2023

La farsa de la dieta mediterrània

Divendres, 9 Desembre 2022

El plaer dels plaers, o el divorci

Diumenge, 9 Octubre 2022

La taverna més aïllada de l’Egeu

Dissabte, 27 Agost 2022

La bombolla del preu del peix

Dissabte, 6 Agost 2022

Manual per gaudir de la ressaca

Dissabte, 30 Juliol 2022

El perill d’alimentar-se amb aromes

Dissabte, 16 Juliol 2022

El plaer de xarrupar suor de cavall

Dissabte, 9 Juliol 2022

Drogues legals per a nens petits

Dissabte, 25 Juny 2022

Dijous, paella. I divendres?

Divendres, 10 Juny 2022

Pícnic 'made in USA'

Dissabte, 28 Maig 2022

L'enterrament de l'amanida caprese

Diumenge, 15 Maig 2022

Manual per menjar tomàquets del balcó

Divendres, 29 Abril 2022

Catalunya posa rumb al paradís

Diumenge, 24 Abril 2022

Torna la Pasqua pagana

Divendres, 15 Abril 2022

L'àpat més car de la història

Diumenge, 3 Abril 2022