El restaurant a 20 minuts de Girona amb el millor menú diari de la zona
Plats elaborats amb productes de proximitat i màxima qualitat
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30
Jordi Àvila i Rodríguez (Salt, 1981). Els meus inicis al món de la comunicació es donen a la ràdio i, des de llavors, quedo captivat per aquesta disciplina. Mentre em formo en cuina i gastronomia a l'Escola d'Hostaleria de Girona, col·laboro amb Ràdio Salt. Uns anys més tard, neix Gastropíndoles, el binomi de comunicació i gastronomia, una secció a la Xarxa Ràdio, que més tard trasllado a la Xarxa de Televisions Locals. Actualment, també faig assessorament gastronòmic per a la indústria alimentària i per al segell agroalimentari Girona Excel·lent. Comparteixo les meves aventures gastronòmiques a les xarxes de @jordixavila i @gastropindoles, i aquesta primavera del 2024 inicio la col·laboració amb La Gourmeteria d'ElNacional.cat.
MésPlats elaborats amb productes de proximitat i màxima qualitat
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30
Dimarts, 7 de gener de 2025 - 05:30
Plats i guisats típics i tradicionals
Dimarts, 3 de desembre de 2024 - 05:30
Excel·lents plats típics dels rostidors tradicionals
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 05:30
Dimarts, 1 d'octubre de 2024 - 05:30
Un bar amb platets gastronòmics deliciosos
Dimarts, 3 de setembre de 2024 - 05:30
El restaurant està en mans de la quarta generació de cuineres de la família Roca
Dimarts, 6 d'agost de 2024 - 05:30
Cuina clàssica de l'Alt Empordà en aquest establiment obert el 1961
Dimarts, 2 de juliol de 2024 - 05:30
Paisatge panoràmic i plats estrellats que excel·leixen la cuina de mercat
Dimecres, 5 de juny de 2024 - 05:30
Preciós establiment incrustat a la Fageda d'en Jordà
Dimecres, 8 de maig de 2024 - 05:30
Cuina tradicional en un establiment de carretera
Dimecres, 24 d'abril de 2024 - 05:30