Jordi Prió

Jordi Prió

Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.

Més
L'ingredient secret per preparar crispetes increïbles a casa: no t'ho esperes

L'ingredient secret per preparar crispetes increïbles a casa: no t'ho esperes

Descobreix com portar les teves crispetes al següent nivell

Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30

Brioixets casolans: un dia d'esmorzar i berenar perfecte

Brioixets casolans: un dia d'esmorzar i berenar perfecte

Res no es compararà amb el sabor dels acabats d'enfornar a casa

Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30

3 idees de sopars amb tonyina de llauna molt ràpides i barates

3 idees de sopars amb tonyina de llauna molt ràpides i barates

Amb una mica de creativitat pots treure molt rendiment a les llaunes de tonyina que tinguis

Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30

Les àvies tenien raó: aquest és el millor truc perquè el marisc congelat sembli fresc

Les àvies tenien raó: aquest és el millor truc perquè el marisc congelat sembli fresc

El truc definitiu de les àvies perquè el marisc congelat sembli fresc

Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30

Per què un costat del paper d'alumini és brillant i l'altre és mat

Per què un costat del paper d'alumini és brillant i l'altre és mat

La diferència entre el costat brillant i el mat ha estat motiu de diferents mites populars

Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30

L'ingredient secret que fa que l'arròs blanc millori moltíssim

L'ingredient secret que fa que l'arròs blanc millori moltíssim

Hi ha un truc molt especial que porta l'arròs al següent nivell

Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30

La recepta de patates fregides perfecta segons un cuiner amb estrelles Michelin

La recepta de patates fregides perfecta segons un cuiner amb estrelles Michelin

Gaudir d'unes patates fregides casolanes és un dels grans plaers de la cuina

Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30

És millor trencar l'ou al plat o a la placa de cocció?

És millor trencar l'ou al plat o a la placa de cocció?

Pot ser que portis tota la vida trencant l'ou on no toca

Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30

Per què es mengen calçots a Catalunya? La història d'un dels plats més tradicionals i amb més fama

Per què es mengen calçots a Catalunya? La història d'un dels plats més tradicionals i amb més fama

La calçotada s'ha convertit en una autèntica celebració de la cultura i gastronomia catalanes

Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30

Què passa si menges pa de motlle cada dia?

Què passa si menges pa de motlle cada dia?

Un aliment versàtil i molt conegut com el pa de motlle sol estar en debat constant

Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30

Els 5 aliments que no prenem i que recomana una nutricionista japonesa per viure més

Els 5 aliments que no prenem i que recomana una nutricionista japonesa per viure més

La dieta japonesa és una de les més avalades amb claus per a la longevitat

Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30

Aquesta és la tècnica dels experts per cuinar més de pressa: més temps per a tu

Aquesta és la tècnica dels experts per cuinar més de pressa: més temps per a tu

Un dels pilars fonamentals de la cuina professional és la preparació anticipada

Dimarts, 14 de gener de 2025 - 05:30

Aquests són els 3 tipus de paelles més saludables per cuinar

Aquests són els 3 tipus de paelles més saludables per cuinar

El tipus de paella que utilitzes també influeix en com de saludable que és un plat

Dimarts, 14 de gener de 2025 - 05:30

No és cafè: la beguda que et dona energia al matí i que cada vegada es pren més

No és cafè: la beguda que et dona energia al matí i que cada vegada es pren més

El cafè continua sent una opció molt sol·licitada, però altres alternatives s'obren pas

Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30

El truc de l'ou dur per fer salses que voldries haver conegut abans

El truc de l'ou dur per fer salses que voldries haver conegut abans

Un consell poc conegut per a salses tan típiques com la maionesa o l'allioli

Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30

Or negre: la fruita amb moltes vitamines que t'ajudarà a regular el sucre en sang

Or negre: la fruita amb moltes vitamines que t'ajudarà a regular el sucre en sang

Una fruita poc coneguda que es converteix en el millor aliat

Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30

Sopar cada nit sopa és bona idea?

Sopar cada nit sopa és bona idea?

Un dels plats més clàssics a l'hivern és la sopa

Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30

Per què hauries de menjar un plàtan després d'entrenar, segons els experts

Per què hauries de menjar un plàtan després d'entrenar, segons els experts

El plàtan s'hauria de convertir en el teu gran aliat postentrenament per molts motius

Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30

És millor comprar tonyina amb una oferta 3x2 o la segona unitat al 50%?

És millor comprar tonyina amb una oferta 3x2 o la segona unitat al 50%?

Entre les ofertes més comunes estan les ofertes de 3x2 i la temptació de la segona unitat al 50%

Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30

El risotto més cremós de Ferran Adrià que pots preparar amb les sobres del pernil

El risotto més cremós de Ferran Adrià que pots preparar amb les sobres del pernil

Un risotto ideal per aprofitar el pernil que t'ha quedat de Nadal

Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30

Aquesta és la patata japonesa que podria reduir el sucre en sang

Aquesta és la patata japonesa que podria reduir el sucre en sang

Un aliment que ha despertat un interès creixent entre experts en nutrició pels seus beneficis

Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30

Així has de cuinar les llenties perquè no provoquin gasos

Així has de cuinar les llenties perquè no provoquin gasos

Descobrim l'ingredient infal·lible perquè les llenties no t'ocasionin gasos

Dijous, 9 de gener de 2025 - 05:30

4 peles de fruites que es poden menjar i no ho sabies

4 peles de fruites que es poden menjar i no ho sabies

Les peles d'aquestes fruites aportar diferents beneficis

Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30

Les àvies tenien raó: aquest és el millor truc perquè la sípia quedi sempre tova

Les àvies tenien raó: aquest és el millor truc perquè la sípia quedi sempre tova

El truc de les àvies efectiu i senzill sobre la cocció de la sípia

Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30

Com conservar el licor i els destil·lats quan ja estan oberts

Com conservar el licor i els destil·lats quan ja estan oberts

Encara que pensem que aquests productes es conserven durant més temps, ho hem de fer adequadament

Dimarts, 7 de gener de 2025 - 05:30

Aquesta és la sopa de cigrons saludable i econòmica que pots prendre per començar l'any

Aquesta és la sopa de cigrons saludable i econòmica que pots prendre per començar l'any

Una sopa que serveix per refer-se després dels excessos nadalencs

Dimarts, 7 de gener de 2025 - 05:30

Prendre suc de fruita natural engreixa? Això diu la ciència

Prendre suc de fruita natural engreixa? Això diu la ciència

Encara que els sucs de fruita semblin una opció lleugera i nutritiva, analitzem com afecten el pes

Dilluns, 6 de gener de 2025 - 05:30

El truc de la cullereta a l'ampolla de cava evita que perdi gas?

El truc de la cullereta a l'ampolla de cava evita que perdi gas?

Per evitar que una ampolla de cava perdi la seva efervescència és imprescindible recórrer a mètodes eficaços

Dilluns, 6 de gener de 2025 - 05:30

Tortell de Reis tradicional: el millor truc perquè quedi molt esponjós

Tortell de Reis tradicional: el millor truc perquè quedi molt esponjós

Aconseguir que el tortell de reis tradicional quedi esponjós pot ser tot un repte

Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30

Ni taronja ni kiwi: aquesta és la fruita tropical que no sabies que és una bomba de vitamina C

Ni taronja ni kiwi: aquesta és la fruita tropical que no sabies que és una bomba de vitamina C

Aquesta fruita menys coneguda supera la taronja i el kiwi

Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30

5 receptes amb ceba que no t'esperes: sorprèn-te amb aquest ingredient!

5 receptes amb ceba que no t'esperes: sorprèn-te amb aquest ingredient!

Avui et presentem 5 receptes en les quals aquest ingredient tan versàtil es converteix en protagonista absolut

Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30

Coquillettes al Mont d'Or: la recepta francesa que repetiràs moltes vegades aquest hivern

Coquillettes al Mont d'Or: la recepta francesa que repetiràs moltes vegades aquest hivern

Aquesta recepta de la gastronomia francesa pot convertir-se en una de les teves preferides

Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30

3 receptes casolanes amb les sobres de Nadal

3 receptes casolanes amb les sobres de Nadal

Amb les sobres dels àpats de Nadal pots preparar delicioses receptes com aquestes

Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30

El truc de nutricionista perquè els hidrats de carboni engreixin menys

El truc de nutricionista perquè els hidrats de carboni engreixin menys

El truc és molt senzill i es pot aplicar sempre

Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30

4 receptes amb sobres de cava que desitjaràs cuinar

4 receptes amb sobres de cava que desitjaràs cuinar

Després de les festes, aprofita les sobres d'aquesta beguda bombollejant per preparar delicioses receptes

Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30

Així es fan els 'tater tots': el mos de patata fregida més exquisit

Així es fan els 'tater tots': el mos de patata fregida més exquisit

Són un acompanyament ideal per als teus plats i aquesta és la manera de fer-los

Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30

Per què venen de gust aliments grassos quan es pateix una ressaca?

Per què venen de gust aliments grassos quan es pateix una ressaca?

Repassem els elements responsables d'aquest fenomen

Dimecres, 1 de gener de 2025 - 05:30

Ni algues ni salmó: aquest és l'aliment japonès de la longevitat

Ni algues ni salmó: aquest és l'aliment japonès de la longevitat

Hi ha un ingredient secret per a la longevitat menys conegut

Dimecres, 1 de gener de 2025 - 05:30

2 idees molt enginyoses per aprofitar l'os del pernil

2 idees molt enginyoses per aprofitar l'os del pernil

Els ossos de pernil tenen un sabor únic que pots utilitzar de formes diferents

Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30

La pitjor idea gastronòmica dels últims temps: no hi ha qui se la mengi

La pitjor idea gastronòmica dels últims temps: no hi ha qui se la mengi

Encara que a xarxes es poden trobar molt bones receptes, n'hi ha algunes que no hi ha per on agafar-les malgrat ser virals

Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30