Descobreix el sofrit pagès: la recepta de patates d'Eivissa que et traurà el sentit
El plat que combina ingredients senzills i que representa totalment la gastronomia eivissenca
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésEl plat que combina ingredients senzills i que representa totalment la gastronomia eivissenca
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
Un plat que et podrà salvar l'aperitiu d'aquest Nadal d'una forma saborosa i ràpida
Divendres, 20 de desembre de 2024 - 05:30
Aquesta recepta de Montserrat Fontané, la mare dels reconeguts germans Roca, et pot salvar el Nadal
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
El Nadal no està només per fer àpats copiosos, també es poden prendre plats sans
Dijous, 19 de desembre de 2024 - 05:30
És ideal per a les celebracions de Nadal gaudint de tot el seu sabor
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
Han guanyat el premi internacional World Culinary Award 2024
Dimecres, 18 de desembre de 2024 - 05:30
Un dolç tradicional de la gastronomia catalana que perdura durant segles
Dimarts, 17 de desembre de 2024 - 05:30
Un bon pastís de formatge pot conquerir a qualsevol gràcies a la seva textura cremosa i la seva versatilitat
Dimarts, 17 de desembre de 2024 - 05:30
Si tens ganes de trencar amb el típic i sorprendre els teus comensals aquest Nadal, aquí et donem unes quantes idees
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
Aquest torró, procedent d'un petit municipi a la província de Barcelona, és un autèntic tresor de la rebosteria
Dilluns, 16 de desembre de 2024 - 05:30
Els valencians han sabut transmetre de generació en generació el truc perfecte: comptar en grapats
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
Sovint associats amb aliments d'origen vegetal, els antinutrients són un tema d'interès en nutrició
Diumenge, 15 de desembre de 2024 - 05:30
Amb l'arribada del Nadal els torrons comencen a omplir les taules, amb aquests sabors tan particulars
Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30
Una d'aquestes curiositats culinàries que potser es converteixin en un habitual de la teva cuina
Dissabte, 14 de desembre de 2024 - 05:30
El tiramisú és un dels plats més clàssics de la gastronomia italiana, ideal per a les reunions familiars
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 05:30
L'ou és un dels aliments més versàtils, i també el podem preparar al microones de diferents formes
Divendres, 13 de desembre de 2024 - 05:30
Són els aliments categoritzats com els més bruts, segons l'Environmental Working Group
Dijous, 12 de desembre de 2024 - 05:30
Pots fer un pollastre de corral com el que preparava la teva àvia seguint aquesta recepta original
Dijous, 12 de desembre de 2024 - 05:30
El panettone italià ha trobat el seu lloc en la gastronomia catalana, però té els seus trucs
Dimecres, 11 de desembre de 2024 - 05:30
Com passa amb moltes receptes, cada zona té la seva versió adaptada a les seves pròpies tradicions
Dimecres, 11 de desembre de 2024 - 05:30
Aquesta tècnica culinària mil·lenària és la millor per ressaltar els sabors dels productes
Dimarts, 10 de desembre de 2024 - 05:30
Un exemple perfecte de com la seva visió creativa va més enllà de l'alta cuina
Dimarts, 10 de desembre de 2024 - 05:30
Els guisats a l'hivern prenen el protagonisme
Dilluns, 9 de desembre de 2024 - 05:30
No és necessari gastar-se una fortuna per aconseguir un bon plat
Dilluns, 9 de desembre de 2024 - 05:30
Les experiències culinàries ens permeten no només gaudir del menjar
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
El van introduir els grecs al segle IV aC i va passar a ser l'àpat de celebració dels rics
Diumenge, 8 de desembre de 2024 - 05:30
Les millors receptes de tiramisú amaguen els secrets més ben guardats de la cuina italiana
Dissabte, 7 de desembre de 2024 - 05:30
La clau per aconseguir el mateix resultat de sabor sense necessitat d'equipaments específics
Dissabte, 7 de desembre de 2024 - 05:30
Hi ha moltes formes de preparar les patates braves i les patates amb allioli
Divendres, 6 de desembre de 2024 - 05:30
Aquest fruit tropical, nutritiu i versàtil es presenta com el gran candidat
Divendres, 6 de desembre de 2024 - 05:30
Amb l'arribada dels àpats familiars, els canelons són els protagonistes
Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30
Cal molta atenció als detalls per aconseguir l'acabat perfecte
Dijous, 5 de desembre de 2024 - 05:30
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 05:30
El catxoflino va néixer com una recepta d'aprofitament, típica de les famílies de pescadors i camperols
Dimecres, 4 de desembre de 2024 - 05:30
Els tomàquets, tan apreciats en la dieta mediterrània, perden el sabor una vegada collits si no els conservem bé
Dimarts, 3 de desembre de 2024 - 05:30
Dimarts, 3 de desembre de 2024 - 05:30
Els francesos tenen un secret que millora el sabor i la textura dels seus purés de patata
Dilluns, 2 de desembre de 2024 - 05:30
Per combatre el fred d'hivern hi ha aliments més adequats que la clàssica sopa
Dilluns, 2 de desembre de 2024 - 05:30
Diumenge, 1 de desembre de 2024 - 05:30