Suc de pastanaga amb cúrcuma: la recepta fàcil del conegut xarrup depuratiu
Aquest suc és molt senzill de preparar
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésAquest suc és molt senzill de preparar
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
T'ensenyem com fer aquesta beguda licorosa catalana amb propietats digestives
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
El Lemon Pie és un dels clàssics de la rebosteria que mai no passen de moda
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
Descobreix la clau d'un bon allioli amb codony com el de la teva àvia
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
L'aigua de mozzarella conté minerals, proteïnes i un subtil sabor lacti que pot realçar els plats
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
La canyella de Ceilan no només destaca pel seu sabor
Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30
Un ingredient fonamental a moltes cuines del món
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30
La naturalesa ens ofereix algunes espècies eficaces per millorar la digestió i el benestar
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30
Quan es pensa en aliments rics en vitamina C, la taronja sol ser la primera opció que ve al cap
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
Segur que no ho saps tot sobre les olives negres
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
La brillant idea de fusionar els calçots amb el tradicional kimchi
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
El naixement d'aquestes postres es remunta a l'època romana
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
L'incorrecte emmagatzemament de l'arròs pot ocasionar un risc per a la salut
Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30
Investigadors van analitzar el procés de formació del socarrat i els seus efectes
Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30
Dues excel·lents maneres de gaudir de la mongeta tendra
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
Cal tenir en compte el valor nutricional de l'ou
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
Rovells d'ou ideals per untar d'una forma fàcil i ràpida per a tota la família
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Alguns ingredients poden convertir-se en veritables sabotejadors d'una vetllada tan especial
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Quan ingerim un aliment picant, el nostre cos hi reacciona d'una forma determinada
Dimecres, 12 de febrer de 2025 - 05:30
Es tracta d'una gelatina verda fàcil de preparar
Dimecres, 12 de febrer de 2025 - 05:30
Una salsa italiana de vibrant color vermellós i excel·lent sabor
Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 05:30
Sense utilitzar el forn pots preparar un pastís de formatge amb un sabor que no et deixarà indiferent
Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 05:30
Si ets un gran amant dels gofres, et servim la idea perfecta
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Les mandonguilles són un d'aquests plats que ens recorden la nostra infantesa amb força
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
Aquest aliment, típic de la gastronomia alemanya, actua protegint la flora intestinal
Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30
No tots els aliments són adequats per ser envasats al buit
Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30
Cremosa, saborosa i fàcil de preparar, aquesta és la recepta ideal per als dies de fred
Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30
Un dubte molt comú a les cuines és sobre la caducitat de les espècies que utilitzem
Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30
La ciència ens ajuda a conèixer curiositats sobre alguns dels aliments més comuns com el pa
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
No reacciona bé a altes temperatures
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
Els hotelers tenen alguns trucs perquè consumim més quan entrem en el seu negoci
Dijous, 6 de febrer de 2025 - 05:30
Amb només dos ingredients pots preparar un pastís de núvol de textura única i lleugera
Dijous, 6 de febrer de 2025 - 05:30
Una sopa de verdures és una idea excel·lent per sopar durant els mesos freds de l'any
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30
L'etiquetatge d'algunes taronges pot ser enganyós
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30
És una espècie de tòfona que es troba en estat silvestre a la comarca del Bages
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30
La creativitat a la cuina arriba a les teves postres amb aquest plat que et farà sentir que alguna cosa explota a la boca
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30
Incloure peix en la dieta dels nens és fonamental per la seva aportació de nutrients d'alta qualitat
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
Hi ha certs detalls que poden ajudar a diferenciar croquetes casolanes i congelades
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30
Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30