Jordi Prió

Jordi Prió

Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.

Més
Suc de pastanaga amb cúrcuma: la recepta fàcil del conegut xarrup depuratiu

Suc de pastanaga amb cúrcuma: la recepta fàcil del conegut xarrup depuratiu

Aquest suc és molt senzill de preparar

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

Com es fa la ratafia: la recepta més fàcil per preparar-la a casa

Com es fa la ratafia: la recepta més fàcil per preparar-la a casa

T'ensenyem com fer aquesta beguda licorosa catalana amb propietats digestives

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

La millor recepta de Lemon Pie és de Jordi Cruz: cremosa i deliciosa

La millor recepta de Lemon Pie és de Jordi Cruz: cremosa i deliciosa

El Lemon Pie és un dels clàssics de la rebosteria que mai no passen de moda

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

Allioli de codony: el truc perquè et quedi com el que feia la teva àvia

Allioli de codony: el truc perquè et quedi com el que feia la teva àvia

Descobreix la clau d'un bon allioli amb codony com el de la teva àvia

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

Abans tirava l'aigua de la mozzarella: ara sé com reutilitzar-la a la cuina

Abans tirava l'aigua de la mozzarella: ara sé com reutilitzar-la a la cuina

L'aigua de mozzarella conté minerals, proteïnes i un subtil sabor lacti que pot realçar els plats

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

Canyella de Ceilan o veritable canyella: per què l'hauries d'escollir

Canyella de Ceilan o veritable canyella: per què l'hauries d'escollir

La canyella de Ceilan no només destaca pel seu sabor

Dimecres, 19 de febrer de 2025 - 05:30

Or líquid: descobreix com preparar aquest substitut perfecte de la mantega tradicional

Or líquid: descobreix com preparar aquest substitut perfecte de la mantega tradicional

Un ingredient fonamental a moltes cuines del món

Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30

Adeu als problemes digestius amb aquestes 5 espècies

Adeu als problemes digestius amb aquestes 5 espècies

La naturalesa ens ofereix algunes espècies eficaces per millorar la digestió i el benestar

Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30

Ni taronja ni alvocat: aquesta és la fruita més antioxidant de febrer

Ni taronja ni alvocat: aquesta és la fruita més antioxidant de febrer

Quan es pensa en aliments rics en vitamina C, la taronja sol ser la primera opció que ve al cap

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30

Sabies que no totes les olives negres són negres? Així t'estan enganyant

Sabies que no totes les olives negres són negres? Així t'estan enganyant

Segur que no ho saps tot sobre les olives negres

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30

Un cuiner coreà explica com fer calçots en versió kimchi: sorprenent cuina fusió

Un cuiner coreà explica com fer calçots en versió kimchi: sorprenent cuina fusió

La brillant idea de fusionar els calçots amb el tradicional kimchi

Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30

Com fer el menjar blanc com el feien les àvies catalanes

Com fer el menjar blanc com el feien les àvies catalanes

El naixement d'aquestes postres es remunta a l'època romana

Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30

Per què no hauries de deixar l'arròs bullit fora de la nevera

Per què no hauries de deixar l'arròs bullit fora de la nevera

L'incorrecte emmagatzemament de l'arròs pot ocasionar un risc per a la salut

Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30

El socarrat de la paella: tant irresistible com perillós per a la salut, segons un recent estudi

El socarrat de la paella: tant irresistible com perillós per a la salut, segons un recent estudi

Investigadors van analitzar el procés de formació del socarrat i els seus efectes

Dissabte, 15 de febrer de 2025 - 05:30

Adeu al plat de patata i mongeta tendra insípid: si el cuines així, fins i tot els nens se’l menjaran

Adeu al plat de patata i mongeta tendra insípid: si el cuines així, fins i tot els nens se’l menjaran

Dues excel·lents maneres de gaudir de la mongeta tendra

Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30

És bona idea sopar truita? Això és el que diuen els experts

És bona idea sopar truita? Això és el que diuen els experts

Cal tenir en compte el valor nutricional de l'ou

Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30

Rovells d'ou untuosos: la recepta que tothom està preparant a casa

Rovells d'ou untuosos: la recepta que tothom està preparant a casa

Rovells d'ou ideals per untar d'una forma fàcil i ràpida per a tota la família

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30

3 ingredients terribles per a un sopar de Sant Valentí: és mala idea!

3 ingredients terribles per a un sopar de Sant Valentí: és mala idea!

Alguns ingredients poden convertir-se en veritables sabotejadors d'una vetllada tan especial

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30

El menjar picant escalfa el cos? Hi reaccionem d'aquesta manera

El menjar picant escalfa el cos? Hi reaccionem d'aquesta manera

Quan ingerim un aliment picant, el nostre cos hi reacciona d'una forma determinada

Dimecres, 12 de febrer de 2025 - 05:30

Així és l'or de la joventut: la gelatina verda que et manté jove de forma natural

Així és l'or de la joventut: la gelatina verda que et manté jove de forma natural

Es tracta d'una gelatina verda fàcil de preparar

Dimecres, 12 de febrer de 2025 - 05:30

Salsa de pesto vermell: així és la irresistible recepta italiana que es prepara en un no res

Salsa de pesto vermell: així és la irresistible recepta italiana que es prepara en un no res

Una salsa italiana de vibrant color vermellós i excel·lent sabor

Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 05:30

Pastís de formatge sense forn: la recepta més fàcil del món

Pastís de formatge sense forn: la recepta més fàcil del món

Sense utilitzar el forn pots preparar un pastís de formatge amb un sabor que no et deixarà indiferent

Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 05:30

La millor idea per preparar gofres en tres minuts

La millor idea per preparar gofres en tres minuts

Si ets un gran amant dels gofres, et servim la idea perfecta

Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30

Com fer mandonguilles en salsa com les que feia la teva àvia

Com fer mandonguilles en salsa com les que feia la teva àvia

Les mandonguilles són un d'aquests plats que ens recorden la nostra infantesa amb força

Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30

Descobreix l'or blanc: l'aliment que actua com a probiòtic natural

Descobreix l'or blanc: l'aliment que actua com a probiòtic natural

Aquest aliment, típic de la gastronomia alemanya, actua protegint la flora intestinal

Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30

Els 3 aliments que mai no hauries d'envasar al buit

Els 3 aliments que mai no hauries d'envasar al buit

No tots els aliments són adequats per ser envasats al buit

Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30

El plat típic de Catalunya que triomfa a l'hivern: es prepara en 30 minuts

El plat típic de Catalunya que triomfa a l'hivern: es prepara en 30 minuts

Cremosa, saborosa i fàcil de preparar, aquesta és la recepta ideal per als dies de fred

Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30

Caduquen les espècies? Aquest és el temps que les pots utilitzar a la cuina

Caduquen les espècies? Aquest és el temps que les pots utilitzar a la cuina

Un dubte molt comú a les cuines és sobre la caducitat de les espècies que utilitzem

Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30

Congelar el pa ajuda a evitar pics de glucosa? Això diu la ciència

Congelar el pa ajuda a evitar pics de glucosa? Això diu la ciència

La ciència ens ajuda a conèixer curiositats sobre alguns dels aliments més comuns com el pa

Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30

Atenció: aquest és l'edulcorant que mai no hauries d'utilitzar al teu pa de pessic

Atenció: aquest és l'edulcorant que mai no hauries d'utilitzar al teu pa de pessic

No reacciona bé a altes temperatures

Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30

El truc dels hotelers perquè gastis més: sempre hi caus!

El truc dels hotelers perquè gastis més: sempre hi caus!

Els hotelers tenen alguns trucs perquè consumim més quan entrem en el seu negoci

Dijous, 6 de febrer de 2025 - 05:30

Aquest és el pastís de núvol que no podràs deixar de menjar (amb només dos ingredients)

Aquest és el pastís de núvol que no podràs deixar de menjar (amb només dos ingredients)

Amb només dos ingredients pots preparar un pastís de núvol de textura única i lleugera

Dijous, 6 de febrer de 2025 - 05:30

La millor sopa de verdures per sopar calent i saludable

La millor sopa de verdures per sopar calent i saludable

Una sopa de verdures és una idea excel·lent per sopar durant els mesos freds de l'any

Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30

Que no t'enganyin: aquesta és l'única manera de saber que són autèntiques taronges de València

Que no t'enganyin: aquesta és l'única manera de saber que són autèntiques taronges de València

L'etiquetatge d'algunes taronges pot ser enganyós

Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30

Aquestes són les 3 millors receptes amb tòfona blanca del Bages: irresistibles

Aquestes són les 3 millors receptes amb tòfona blanca del Bages: irresistibles

És una espècie de tòfona que es troba en estat silvestre a la comarca del Bages

Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30

Com preparar unes postres que exploten a la boca: t'hi atreveixes?

Com preparar unes postres que exploten a la boca: t'hi atreveixes?

La creativitat a la cuina arriba a les teves postres amb aquest plat que et farà sentir que alguna cosa explota a la boca

Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 05:30

Els 4 peixos amb menys espines ideals per als nens: s'han acabat els ensurts

Els 4 peixos amb menys espines ideals per als nens: s'han acabat els ensurts

Incloure peix en la dieta dels nens és fonamental per la seva aportació de nutrients d'alta qualitat

Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30

Ni són casolanes ni de l'àvia: així són les croquetes congelades que et posen al bar

Ni són casolanes ni de l'àvia: així són les croquetes congelades que et posen al bar

Hi ha certs detalls que poden ajudar a diferenciar croquetes casolanes i congelades

Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 05:30

Descobreix un sopar amb només tres ingredients que és ràpid, fàcil i deliciós

Descobreix un sopar amb només tres ingredients que és ràpid, fàcil i deliciós

Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30

Adeu a les mans brutes: així pots menjar els calçots sense tacar-te

Adeu a les mans brutes: així pots menjar els calçots sense tacar-te

Amb l'arribada de la temporada de calçots, molts pensen en com menjar-los sense embrutar-se tant les mans

Diumenge, 2 de febrer de 2025 - 05:30