En què consisteix la tècnica de l'ikejime i per què realça el sabor del peix
Un procediment molt valorat al Japó des de fa segles
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
Un procediment molt valorat al Japó des de fa segles
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Els romans van ser els pioners en preparar aquesta senzilla recepta
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Al voltant d'un 70% de l'arròs pot salvar-se perfectament i et servirà per a receptes delicioses
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Una creença, molt estesa i gairebé convertida en tradició
Dimecres, 30 d'abril de 2025 - 05:30
Una sèrie d'aliments que ajuden la teva salut mental per molts beneficis diferents
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Entre els plats més representatius de Lleida trobem aquest ple de tradició i sabor
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
El mascarpone té un lloc molt especial al món dels formatges
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Promet facilitar la nostra vida als fogons
Dimarts, 29 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta que destaca per la seva humilitat, i que pocs coneixen fins i tot a Catalunya
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Les claus visuals i olfactives per distingir un bon pa
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Una recepta fàcil i ràpida de preparar que no deixa indiferent a xarxes socials
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Aconseguir els mateixos resultats que en un restaurant en cuinar al buit
Dilluns, 28 d'abril de 2025 - 05:30
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Una sorpresa desagradable en mirar pel microscopi
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest característic sabor va poder tenir un origen molt peculiar que pocs coneixen
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Senzilla i un resultat final que deixa moltes ganes de repetir
Diumenge, 27 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest carnisser famós a Tiktok ofereix alternatives de qualitat sense disparar la despesa
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Encara que la teva cuina sembli neta, en realitat pot estar habitada per nombrosos microorganismes
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Un arròs amb moltíssim sabor i una textura perfecta
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
És crucial en el resultat final de la pizza
Dissabte, 26 d'abril de 2025 - 05:30
Una prohibició que s'estén a hotels i taxis
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Peixos criats en macrogranges sense massa controls
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Un farmacèutic alerta d'un perill molt comú en les cuines de les cases
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Talls uniformes, amb sabor i ideals per a la cocció
Divendres, 25 d'abril de 2025 - 05:30
Hi ha molts factors que afecten la quantitat de cafeïna que conté una tassa de cafè
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Una nutricionista ens revela algunes dades sobre l'ou que molts desconeixem
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
El seu boníssim arròs es troba a un preu per a totes les butxaques
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Aquests coixins de patata poden servir-se com a guarnició o fins i tot com a base per a altres ingredients
Dijous, 24 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta pregunta ha generat debat en cuines de tot el món i aquí tenim el punt de vista científic
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Un autor anònim i una influència immensa
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
No és una invenció nova, però sí que ha guanyat protagonisme en xarxes socials
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Una pell cruixent que farà les delícies dels més exigents i que sorprendrà en no ser un peix tan conegut
Dimecres, 23 d'abril de 2025 - 05:30
Contrari al que molta gent creu, les ostres no creixen de forma autònoma i lliure dins de l'aigua
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquest peix conté un tresor secret que molts no coneixen i que acaben llençant a les escombraries
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Aquesta xef italiana ens adverteix dels processos que es produeixen quan escalfem la salsa pesto
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Una idea simple, creativa i elegant que demostra que la màgia a la cuina no sempre necessita ingredients exòtics
Dimarts, 22 d'abril de 2025 - 05:30
Un estudi recent revela que certs aliments poden estar potenciant el teu envelliment
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
A simple vista pot semblar que n'hi ha prou amb passar-la per aigua calenta i una mica de sabó després de cada ús
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30
És un mètode molt senzill que l'únic que requereix és esperar perquè el procés segueixi el seu curs
Dilluns, 21 d'abril de 2025 - 05:30