L'ingredient secret per preparar crispetes increïbles a casa: no t'ho esperes
Descobreix com portar les teves crispetes al següent nivell
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésDescobreix com portar les teves crispetes al següent nivell
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Res no es compararà amb el sabor dels acabats d'enfornar a casa
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Amb una mica de creativitat pots treure molt rendiment a les llaunes de tonyina que tinguis
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
El truc definitiu de les àvies perquè el marisc congelat sembli fresc
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
La diferència entre el costat brillant i el mat ha estat motiu de diferents mites populars
Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30
Hi ha un truc molt especial que porta l'arròs al següent nivell
Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30
Gaudir d'unes patates fregides casolanes és un dels grans plaers de la cuina
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Pot ser que portis tota la vida trencant l'ou on no toca
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
La calçotada s'ha convertit en una autèntica celebració de la cultura i gastronomia catalanes
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Un aliment versàtil i molt conegut com el pa de motlle sol estar en debat constant
Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30
La dieta japonesa és una de les més avalades amb claus per a la longevitat
Dimecres, 15 de gener de 2025 - 05:30
Un dels pilars fonamentals de la cuina professional és la preparació anticipada
Dimarts, 14 de gener de 2025 - 05:30
El tipus de paella que utilitzes també influeix en com de saludable que és un plat
Dimarts, 14 de gener de 2025 - 05:30
El cafè continua sent una opció molt sol·licitada, però altres alternatives s'obren pas
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
Un consell poc conegut per a salses tan típiques com la maionesa o l'allioli
Dilluns, 13 de gener de 2025 - 05:30
Una fruita poc coneguda que es converteix en el millor aliat
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
Un dels plats més clàssics a l'hivern és la sopa
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
El plàtan s'hauria de convertir en el teu gran aliat postentrenament per molts motius
Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30
Entre les ofertes més comunes estan les ofertes de 3x2 i la temptació de la segona unitat al 50%
Dissabte, 11 de gener de 2025 - 05:30
Un risotto ideal per aprofitar el pernil que t'ha quedat de Nadal
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
Un aliment que ha despertat un interès creixent entre experts en nutrició pels seus beneficis
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
Descobrim l'ingredient infal·lible perquè les llenties no t'ocasionin gasos
Dijous, 9 de gener de 2025 - 05:30
Les peles d'aquestes fruites aportar diferents beneficis
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30
El truc de les àvies efectiu i senzill sobre la cocció de la sípia
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 05:30
Encara que pensem que aquests productes es conserven durant més temps, ho hem de fer adequadament
Dimarts, 7 de gener de 2025 - 05:30
Una sopa que serveix per refer-se després dels excessos nadalencs
Dimarts, 7 de gener de 2025 - 05:30
Encara que els sucs de fruita semblin una opció lleugera i nutritiva, analitzem com afecten el pes
Dilluns, 6 de gener de 2025 - 05:30
Per evitar que una ampolla de cava perdi la seva efervescència és imprescindible recórrer a mètodes eficaços
Dilluns, 6 de gener de 2025 - 05:30
Aconseguir que el tortell de reis tradicional quedi esponjós pot ser tot un repte
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Aquesta fruita menys coneguda supera la taronja i el kiwi
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Avui et presentem 5 receptes en les quals aquest ingredient tan versàtil es converteix en protagonista absolut
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30
Aquesta recepta de la gastronomia francesa pot convertir-se en una de les teves preferides
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30
Amb les sobres dels àpats de Nadal pots preparar delicioses receptes com aquestes
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
El truc és molt senzill i es pot aplicar sempre
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
Després de les festes, aprofita les sobres d'aquesta beguda bombollejant per preparar delicioses receptes
Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30
Són un acompanyament ideal per als teus plats i aquesta és la manera de fer-los
Dijous, 2 de gener de 2025 - 05:30
Repassem els elements responsables d'aquest fenomen
Dimecres, 1 de gener de 2025 - 05:30
Hi ha un ingredient secret per a la longevitat menys conegut
Dimecres, 1 de gener de 2025 - 05:30
Els ossos de pernil tenen un sabor únic que pots utilitzar de formes diferents
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30