Descobreix la patata de mar: la delícia oculta del Mediterrani que pocs coneixen
Aquest curiós animal marí ha estat tradicionalment apreciat per pescadors i amants de la gastronomia
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
Nascut l'any 1991, soc un apassionat dels viatges, la gastronomia i de descobrir sempre nous racons d'aquí i de més enllà. Graduat en Comunicació i especialitzat en el sector del màrqueting digital, dedico les estones lliures a escriure i a l'esport principalment. També m'interessen altres temes, com ara la història o la política, matèries que ens expliquen en gran part el món en què vivim avui en dia. Em podeu trobar tant al mar com a la muntanya, però sempre gaudint de la natura, un altre dels plaers als quals no renuncio. Òbviament, també em podeu trobar aquí, a ElNacional.cat, parlant de gastronomia a La Gourmeteria.
MésAquest curiós animal marí ha estat tradicionalment apreciat per pescadors i amants de la gastronomia
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
En un món amb una gran proliferació d'electrodomèstics nous, això és el que hauríem de recuperar
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
Un aliment amb molts beneficis per a la teva salut i poc conegut a Europa a nivell gastronòmic
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
La clau serà evitar que la humitat s'apoderi de la massa
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
El snackfishing és el nou fenomen que ha aconseguit enganyar a milers de persones
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
Et proposem opcions nutritives sense haver de recórrer a farines per als teus esmorzars
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
Aliments que poden ajudar la teva dieta diària d'una forma que potser no saps
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
Si et vols estalviar diners, fes cas al teu carnisser de confiança
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
El concepte es basa en la idea que certs aliments en conserva milloren amb el temps
Dijous, 20 de març de 2025 - 05:30
Unes postres el nom de les quals té molta raó de ser si escoltem els historiadors catalans
Dijous, 20 de març de 2025 - 05:30
Molt millor aprendre a llegir etiquetes alimentàries bé abans de fiar-se del Nutriscore
Dijous, 20 de març de 2025 - 05:30
Puc ajudar la meva salut intestinal amb un refresc ple de sabor? La resposta és que sí
Dijous, 20 de març de 2025 - 05:30
El que molts anomenen el gra del cafè és en realitat la llavor de la cirera del cafè
Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30
Una salsa emblemàtica de la cuina catalana que pots fer a casa de forma fàcil
Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30
El fenomen xinès que està arrasant, i té fins i tot els seus propis mercats, de la cuina en miniatura
Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30
La relació entre l'olor dels peus i el formatge detallada per un expert de forma fàcil
Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30
Les eines de fusta a la cuina competeixen contra altres materials com la silicona o l'alumini
Dimarts, 18 de març de 2025 - 05:30
La llavor de l'alvocat és un recurs ple de propietats tant nutricionals com digestives
Dimarts, 18 de març de 2025 - 05:30
Segons experts, ingerim uns 2 micrograms de nicotina al dia a través dels aliments
Dimarts, 18 de març de 2025 - 05:30
És un error molt estès pensar que la fregidora d'aire no genera olors
Dimarts, 18 de març de 2025 - 05:30
La pujada de preu del cacau fa que moltes de les empreses d'alimentació busquin alternatives
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Et parlem del restaurant on va néixer una de les postres més icòniques dels anys 80
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Existeixen algunes alternatives que et poden solucionar algunes receptes i que potser no coneixes
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Aquestes postres típiques mallorquines evoquen la imperfecció com a part del seu encant
Dilluns, 17 de març de 2025 - 05:30
Els pets de monja són un mos exquisit i fàcil de fer amb un origen curiós
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Malgrat ser més popular a l'Aragó, aquest aliment amb prou feines té presència a Catalunya
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
A les ostres també se les coneix com els ronyons del mar per la seva capacitat de depurar l'aigua
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Aquesta truita és molt cruixent per fora i molt sucosa per dins
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
El secret de com fan el melós de vedella més tendre als restaurants
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
El pa és un aliment bàsic a moltes cases
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Com fer un snack de quicos saludables en menys de 20 minuts
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Un ou que podràs preparar en molt pocs minuts i que et salvarà el sopar de forma saludable
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Receptes molt diferents i que et permetran tenir més qualitat de vida entre setmana
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Un truc senzill i natural per netejar l'airfryer
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Atenció perquè no ingerim la seva part més saludable
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
El famós cuiner català sorprèn esmentant aquesta fruita com la seva predilecta
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Una forma de menjar cigrons que potser mai no has pensat i que et sorprendrà
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30
Afegir una mica de sal a la fruita facilita la seva digestió i la hidratació del nostre organisme
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30
Gràcies a la seva altíssima concentració de vitamina C, afavoreix la producció natural de col·lagen
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30