Un plat tradicional català se situa entre els pitjors de tot el món
Un reconegut rànquing internacional deixa en mal lloc aquesta recepta catalana
Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésUn reconegut rànquing internacional deixa en mal lloc aquesta recepta catalana
Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30
Milers de ressenyes positives n'avalen la tria
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 13:23
Un local amagat dels turistes que és magistral amb la seva cuina catalana
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Entrevistem el cuiner més totterreny i trencador de Catalunya a la seva nova ubicació
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Una compilació dels llocs que són tendència amb un menjar exquisit
Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30
Un temple dels bons esmorzars i dinars per fer país
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Una nova fórmula deliciosa per cuinar aquest plat cremós
Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30
Combina especialment bé amb plats tradicionals com arrossos, guisats, fideuada
Dimarts, 14 de gener de 2025 - 05:30
Una hamburgueseria gurmet amb producte artesanal
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
Una recomanació de plats diversos amb aquest producte gormand
Diumenge, 12 de gener de 2025 - 05:30
Aquest municipi belga recomana als ciutadans cruspir-se l'arbre de Nadal per reduir el malbaratament alimentari
Divendres, 10 de gener de 2025 - 11:39
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 10 de gener de 2025 - 05:30
És una farina molt fàcil de treballar i que no s'enganxa gaire
Dijous, 9 de gener de 2025 - 05:30
És la 17a edició d'aquest concurs que aglutina més de 200 participants
Dimecres, 8 de gener de 2025 - 12:54
Una mirada més enllà del julivert i el pebre vermell
Dimarts, 7 de gener de 2025 - 05:30
Un servei alegre i plats que no poden faltar mai a les cases de menjars del país
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 5 de gener de 2025 - 05:30
Guerlain Chicherit, en cotxes, i Daniel Sanders, en motos, guanyen la primera etapa del Dakar 2025
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 15:06
L'equip blaugrana facilita la primera convocatòria de l'any amb només 16 jugadors del primer equip
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 12:10
L'única opció sobre la taula era Thomas Heurtel, tal com apunten els Dracs i el propi base francès
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 10:57
El '7' madridista va ser expulsat a Mestalla per una agressió
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 09:53
Les pastisseries a tenir en compte per comprar el millor tortell de Reis a Barcelona
Dissabte, 4 de gener de 2025 - 05:30
Així han classificat els pilots catalans en l'etapa pròleg del Dakar 2025
Divendres, 3 de gener de 2025 - 16:52
Jornada frenètica que culmina amb el rebuig final d'incorporar Thomas Heurtel al Barça
Divendres, 3 de gener de 2025 - 16:24
L'entrenador del Barça compareix en la prèvia del partit contra el Barbastre
Divendres, 3 de gener de 2025 - 13:43
El màxim representant del CTA exonera de culpa l'entrenador del Barça
Divendres, 3 de gener de 2025 - 12:12
El conjunt de Joan Peñarroya afronta un primer mes de l'any infernal immersos en una crisi de joc
Divendres, 3 de gener de 2025 - 10:57
Els aficionats escullen durant quatre setmanes els jugadors que participaran en l'All-Star del 2025
Divendres, 3 de gener de 2025 - 10:00
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 3 de gener de 2025 - 05:30
Conversem amb la pilot Laia Sanz, que afronta el seu 15è Dakar amb l'ambició d'endur-se la victòria
Dimecres, 1 de gener de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors establiments del país
Dimecres, 1 de gener de 2025 - 05:30
Tenir coneixement d'aquest consell és fonamental per aquestes dates de Nadal en què el marisc és molt present
Dimarts, 31 de desembre de 2024 - 05:30
Una selecció dels millors establiments de la província de Barcelona ressenyats per La Gourmeteria
Dimarts, 31 de desembre de 2024 - 05:30
El tortell de Reis és el gran atractiu d'aquests últims dies de festes de Nadal
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 10:59
Entrevistem el cuiner Nandu Jubany que participa per segona vegada al Dakar
Dilluns, 30 de desembre de 2024 - 05:30
El futbolista blaugrana repassa l'actualitat de l'equip i explica com se sent aquests primers mesos
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 14:02
El director esportiu del Barça Femení parla per primer cop de la renovació d'Alexia Putellas
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 11:42
Sense descans per a dos homes de Hansi Flick amb la mirada posada a tornar al màxim l'any vinent
Dimecres, 25 de desembre de 2024 - 10:36