Jordi Tubella

Jordi Tubella

Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.

Més
La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada

La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada

A Catalunya, s’hi concentra una de les escenes cerveseres més actives de la península

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 18:45

El xef Jordi Vilà presenta el manual d'autodefensa de la cuina catalana

El xef Jordi Vilà presenta el manual d'autodefensa de la cuina catalana

Una celebració de la cuina catalana i de tot allò que aporta a la gastronomia

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 12:51

Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic

Un restaurant enmig d'un pantà i tres a tocar per menjar envoltat d'un paisatge idíl·lic

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30

El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat

El nou restaurant més elegant de Barcelona amb tocs catalans del qual sentirem a parlar aviat

Plats amb tocs d'autor que defineixen l'alt nivell

Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30

Un dels millors gelaters del món és català: el deixeble que honra Jordi Roca

Un dels millors gelaters del món és català: el deixeble que honra Jordi Roca

Un gironí destaca als Trofeus del Gelat a París

Dijous, 10 d'abril de 2025 - 10:56

Aquest forn de Catalunya elabora el millor pa de Sant Jordi 2025

Aquest forn de Catalunya elabora el millor pa de Sant Jordi 2025

Un forn amb 100 anys d'història s'emporta el premi de la 8a edició

Dijous, 10 d'abril de 2025 - 09:21

El secret del Palau de la Música que ens recorda que Barcelona també és per als catalans

El secret del Palau de la Música que ens recorda que Barcelona també és per als catalans

Al rovell de l'ou del turisme en massa hi ha el significat de la identitat catalana

Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 05:30

4 restaurants de Girona espectaculars per celebrar la cuina catalana més alegre

4 restaurants de Girona espectaculars per celebrar la cuina catalana més alegre

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30

El restaurant de cuina de muntanya que acull el sopar més estrellat a 2.000 metres d'altitud

El restaurant de cuina de muntanya que acull el sopar més estrellat a 2.000 metres d'altitud

Un sopar estrellat sota les estrelles màgiques de l'alta muntanya

Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Com tallar el tomàquet com un xef: tota la vida que ho fem malament

Dues passes imprescindibles i una tècnica precisa

Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

No ets català si no saps cuinar això: la recepta viral que és un èxit

Un plat que forma part dels històrics de la gastronomia de Catalunya

Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30

Un restaurant de la Boqueria s'acomiada: l'últim servei, aquesta setmana

Un restaurant de la Boqueria s'acomiada: l'últim servei, aquesta setmana

Un restaurant singular i minúscul s'acomiada del Mercat de la Boqueria

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 18:53

La revolució de les croquetes: l'impressionant farcit que no s'espera ningú

La revolució de les croquetes: l'impressionant farcit que no s'espera ningú

L'atractiu de les croquetes és la infinitat d'opcions per farcir-les i sorprendre els comensals

Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30

Els millors aliments per combatre el canvi d'horari: un rebost imprescindible

Els millors aliments per combatre el canvi d'horari: un rebost imprescindible

Una llista d'aliments que són beneficiosos per fer front al canvi d'horari

Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30

Aquest restaurant de Barcelona elabora el millor plat amb Tête de Moine AOP

Aquest restaurant de Barcelona elabora el millor plat amb Tête de Moine AOP

El cèlebre formatge suís Tête de Moine AOP ha estat protagonista absolut

Divendres, 28 de març de 2025 - 09:46

4 restaurants de Barcelona on fer un impressionant esmorzar de forquilla

4 restaurants de Barcelona on fer un impressionant esmorzar de forquilla

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

Idees per marinar el pollastre i convertir-lo en un plat atractiu amb més sabor

Idees per marinar el pollastre i convertir-lo en un plat atractiu amb més sabor

El pollastre pot ser un plat deliciós si es juga bé amb les combinacions

Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30

L'oli d'un poble de Lleida, guardonat com un dels millors de tot el món

L'oli d'un poble de Lleida, guardonat com un dels millors de tot el món

Cervià de les Garrigues celebra l'èxit d'un oli autòcton premiat a Nova York

Dijous, 27 de març de 2025 - 09:26

És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria

És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria

La capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025

Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27

La fruita de la primavera: un aliment de temporada que no tothom pot consumir

La fruita de la primavera: un aliment de temporada que no tothom pot consumir

Aquesta fruita sí que és de temporada i ofereix un ventall ampli al receptari

Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30

Maxime France i Pierre Citerne guanyen el 17è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Maxime France i Pierre Citerne guanyen el 17è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Més de 6.000 copes Riedel i 270 ampolles per a un esdeveniment nacional únic

Dilluns, 24 de març de 2025 - 08:50

Aquesta és la pastisseria catalana que elabora el millor xuixo del món

Aquesta és la pastisseria catalana que elabora el millor xuixo del món

Cinquena edició del concurs que descobreix el millor xuixo del món

Diumenge, 23 de març de 2025 - 10:23

El restaurant de Sant Gervasi amb els millors fumats de Barcelona

El restaurant de Sant Gervasi amb els millors fumats de Barcelona

Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la primera matèria

Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30

La pregunta que no s'ha de fer més a les cuineres catalanes, segons Maria Nicolau

La pregunta que no s'ha de fer més a les cuineres catalanes, segons Maria Nicolau

La mediàtica xef alerta de l'enfocament erroni en les entrevistes a les cuineres

Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30

4 restaurants casolans de nivell per menjar com si fossis a casa

4 restaurants casolans de nivell per menjar com si fossis a casa

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30

Els 6 restaurants catalans que desapareixen de la Guia Repsol: els germans Roca, afectats

Els 6 restaurants catalans que desapareixen de la Guia Repsol: els germans Roca, afectats

Perden 1 Sol i s'acomiaden de la Guia Repsol 2025

Dijous, 20 de març de 2025 - 11:17

L'emblemàtic restaurant de Barcelona que ja no té 3 Sols Repsol

L'emblemàtic restaurant de Barcelona que ja no té 3 Sols Repsol

Un establiment amb més de mig segle d'història és rebaixat de categoria

Dijous, 20 de març de 2025 - 09:16

El truc secret per tallar la ceba i no plorar: és molt fàcil i efectiu

El truc secret per tallar la ceba i no plorar: és molt fàcil i efectiu

Un consell revelador imprescindible a l'hora de cuinar

Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30

El restaurant de Catalunya que ha aconseguit una fita històrica només a l'abast dels escollits

El restaurant de Catalunya que ha aconseguit una fita històrica només a l'abast dels escollits

Els 9 restaurants de Catalunya que han guanyat un Sol el 2025: consulta'ls tots

Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00

Catalunya enlluerna en la Guia Repsol 2025 amb més Sols que cap altre territori

Catalunya enlluerna en la Guia Repsol 2025 amb més Sols que cap altre territori

9 restaurants catalans aconsegueixen un Sol en l'edició d'enguany

Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00

pastilla video
Arnau París: "El que per a mi ara és un ofici, per als meus avis era una forma de supervivència"

Arnau París: "El que per a mi ara és un ofici, per als meus avis era una forma de supervivència"

Entrevistem el cuiner mediàtic Arnau París per parlar sobre la publicació 'A Foc Lent'

Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30

4 restaurants impressionants de Barcelona en una única cantonada de l'Eixample

4 restaurants impressionants de Barcelona en una única cantonada de l'Eixample

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició investeix Paul Freedman com Acadèmic d’honor

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició investeix Paul Freedman com Acadèmic d’honor

Dijous, 13 de març de 2025 - 21:20

El restaurant familiar del Penedès amb el millor menú de migdia

El restaurant familiar del Penedès amb el millor menú de migdia

Cuina catalana senzilla i ben parida envoltada de vinyes

Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30

Un peixater descobreix com netejar aquest marisc i el tasta per primera vegada: "És boníssim"

Un peixater descobreix com netejar aquest marisc i el tasta per primera vegada: "És boníssim"

Un producte desconegut a les peixateries

Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30

Se'n cultiva tot l'any, però ara és la millor època d'aquest aliment bàsic del receptari

Se'n cultiva tot l'any, però ara és la millor època d'aquest aliment bàsic del receptari

La cuinera Carme Ruscalleda n'explica tots els secrets

Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30

Aurelio Rojas, cardiòleg: "Hi ha dos aliments que t'estan matant"

Aurelio Rojas, cardiòleg: "Hi ha dos aliments que t'estan matant"

Alternatives saludables a aquests dos ingredients bàsics a les cuines de totes les cases

Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30

Òscar Ordeig: "Cal enfortir la posició del petit productor català a Catalunya"

Òscar Ordeig: "Cal enfortir la posició del petit productor català a Catalunya"

Entrevistem el conseller d'Agricultura en el marc de la jornada per definir l'estratègia alimentària del futur

Divendres, 7 de març de 2025 - 12:05

5 restaurants de Barcelona sense turistes amb plats increïbles que són una aposta segura

5 restaurants de Barcelona sense turistes amb plats increïbles que són una aposta segura

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30

Com menjarem a Catalunya els pròxims anys? Una jornada que marca el futur del país

Com menjarem a Catalunya els pròxims anys? Una jornada que marca el futur del país

El futur de l'estratègia alimentària de Catalunya de la mà de fundacions i iniciatives brillants

Dijous, 6 de març de 2025 - 15:59