Jordi Tubella

Jordi Tubella

Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.

Més
És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria

És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria

La capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025

Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27

La fruita de la primavera: un aliment de temporada que no tothom pot consumir

La fruita de la primavera: un aliment de temporada que no tothom pot consumir

Aquesta fruita sí que és de temporada i ofereix un ventall ampli al receptari

Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30

Maxime France i Pierre Citerne guanyen el 17è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Maxime France i Pierre Citerne guanyen el 17è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles

Més de 6.000 copes Riedel i 270 ampolles per a un esdeveniment nacional únic

Dilluns, 24 de març de 2025 - 08:50

Aquesta és la pastisseria catalana que elabora el millor xuixo del món

Aquesta és la pastisseria catalana que elabora el millor xuixo del món

Cinquena edició del concurs que descobreix el millor xuixo del món

Diumenge, 23 de març de 2025 - 10:23

El restaurant de Sant Gervasi amb els millors fumats de Barcelona

El restaurant de Sant Gervasi amb els millors fumats de Barcelona

Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la primera matèria

Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30

La pregunta que no s'ha de fer més a les cuineres catalanes, segons Maria Nicolau

La pregunta que no s'ha de fer més a les cuineres catalanes, segons Maria Nicolau

La mediàtica xef alerta de l'enfocament erroni en les entrevistes a les cuineres

Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30

4 restaurants casolans de nivell per menjar com si fossis a casa

4 restaurants casolans de nivell per menjar com si fossis a casa

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30

Els 6 restaurants catalans que desapareixen de la Guia Repsol: els germans Roca, afectats

Els 6 restaurants catalans que desapareixen de la Guia Repsol: els germans Roca, afectats

Perden 1 Sol i s'acomiaden de la Guia Repsol 2025

Dijous, 20 de març de 2025 - 11:17

L'emblemàtic restaurant de Barcelona que ja no té 3 Sols Repsol

L'emblemàtic restaurant de Barcelona que ja no té 3 Sols Repsol

Un establiment amb més de mig segle d'història és rebaixat de categoria

Dijous, 20 de març de 2025 - 09:16

El truc secret per tallar la ceba i no plorar: és molt fàcil i efectiu

El truc secret per tallar la ceba i no plorar: és molt fàcil i efectiu

Un consell revelador imprescindible a l'hora de cuinar

Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30

El restaurant de Catalunya que ha aconseguit una fita històrica només a l'abast dels escollits

El restaurant de Catalunya que ha aconseguit una fita històrica només a l'abast dels escollits

Els 9 restaurants de Catalunya que han guanyat un Sol el 2025: consulta'ls tots

Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00

Catalunya enlluerna en la Guia Repsol 2025 amb més Sols que cap altre territori

Catalunya enlluerna en la Guia Repsol 2025 amb més Sols que cap altre territori

9 restaurants catalans aconsegueixen un Sol en l'edició d'enguany

Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00

pastilla video
Arnau París: "El que per a mi ara és un ofici, per als meus avis era una forma de supervivència"

Arnau París: "El que per a mi ara és un ofici, per als meus avis era una forma de supervivència"

Entrevistem el cuiner mediàtic Arnau París per parlar sobre la publicació 'A Foc Lent'

Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30

4 restaurants impressionants de Barcelona en una única cantonada de l'Eixample

4 restaurants impressionants de Barcelona en una única cantonada de l'Eixample

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició investeix Paul Freedman com Acadèmic d’honor

L’Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició investeix Paul Freedman com Acadèmic d’honor

Dijous, 13 de març de 2025 - 21:20

El restaurant familiar del Penedès amb el millor menú de migdia

El restaurant familiar del Penedès amb el millor menú de migdia

Cuina catalana senzilla i ben parida envoltada de vinyes

Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30

Un peixater descobreix com netejar aquest marisc i el tasta per primera vegada: "És boníssim"

Un peixater descobreix com netejar aquest marisc i el tasta per primera vegada: "És boníssim"

Un producte desconegut a les peixateries

Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30

Se'n cultiva tot l'any, però ara és la millor època d'aquest aliment bàsic del receptari

Se'n cultiva tot l'any, però ara és la millor època d'aquest aliment bàsic del receptari

La cuinera Carme Ruscalleda n'explica tots els secrets

Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30

Aurelio Rojas, cardiòleg: "Hi ha dos aliments que t'estan matant"

Aurelio Rojas, cardiòleg: "Hi ha dos aliments que t'estan matant"

Alternatives saludables a aquests dos ingredients bàsics a les cuines de totes les cases

Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30

Òscar Ordeig: "Cal enfortir la posició del petit productor català a Catalunya"

Òscar Ordeig: "Cal enfortir la posició del petit productor català a Catalunya"

Entrevistem el conseller d'Agricultura en el marc de la jornada per definir l'estratègia alimentària del futur

Divendres, 7 de març de 2025 - 12:05

5 restaurants de Barcelona sense turistes amb plats increïbles que són una aposta segura

5 restaurants de Barcelona sense turistes amb plats increïbles que són una aposta segura

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30

Com menjarem a Catalunya els pròxims anys? Una jornada que marca el futur del país

Com menjarem a Catalunya els pròxims anys? Una jornada que marca el futur del país

El futur de l'estratègia alimentària de Catalunya de la mà de fundacions i iniciatives brillants

Dijous, 6 de març de 2025 - 15:59

Pel bé de tots, has de començar a menjar alvocat català: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de començar a menjar alvocat català: aquí en tens la raó

L'alvocat és la fruita de moda i hem de canviar la manera de consumir-lo

Dimecres, 5 de març de 2025 - 05:30

Fer la compra al supermercat: els 3 factors més influents i un canvi de tendència català

Fer la compra al supermercat: els 3 factors més influents i un canvi de tendència català

Estratègies per ajudar els consumidors a prendre decisions alimentàries informades

Dimarts, 4 de març de 2025 - 05:30

El meló més car del món aterra a Barcelona: preu, origen i per què costa tant

El meló més car del món aterra a Barcelona: preu, origen i per què costa tant

És conegut com el rei de les fruites japoneses

Dimarts, 4 de març de 2025 - 05:30

Un temple del bon menjar als peus del Tibidabo amb plats catalans històrics

Un temple del bon menjar als peus del Tibidabo amb plats catalans històrics

122 anys d'història d'una icona de la gastronomia barcelonina

Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30

Els millors restaurants als peus del Cadí on tastar uns plats fantàstics

Els millors restaurants als peus del Cadí on tastar uns plats fantàstics

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 28 de febrer de 2025 - 05:30

Ni botifarra d'ou ni coca de llardons: la desconeguda temptació catalana per Dijous Gras

Ni botifarra d'ou ni coca de llardons: la desconeguda temptació catalana per Dijous Gras

Viatgem fins a Reus per conèixer una opció històrica que només s'elabora el dia de Dijous Gras

Dijous, 27 de febrer de 2025 - 10:53

Dijous Gras 2025: quan és, què es menja i quin és el seu origen

Dijous Gras 2025: quan és, què es menja i quin és el seu origen

Quan és Dijous Gras 2025? Què es menja el Dijous Llarder? T'expliquem l'origen i tot el que has de saber d'aquesta tradició

Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 10:15

Els aliments que has d'aprofitar per menjar el Dijous Gras i que no podràs tastar per Quaresma

Els aliments que has d'aprofitar per menjar el Dijous Gras i que no podràs tastar per Quaresma

Una tradició històrica al nostre país

Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 09:57

Els ingredients secrets per potenciar el sabor de la xocolata

Els ingredients secrets per potenciar el sabor de la xocolata

Un maridatge perfecte per excel·lir un aliment tan desitjat com és la xocolata

Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 05:30

La millor botifarra d'ou artesana de Catalunya es troba en aquestes dues xarcuteries

La millor botifarra d'ou artesana de Catalunya es troba en aquestes dues xarcuteries

Premis per a la millor Botifarra d’Ou Tradicional i la millor Botifarra d’Ou Singular

Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 09:34

El restaurant a tocar d'Arc de Triomf que sorprèn Barcelona amb uns plats talentosos

El restaurant a tocar d'Arc de Triomf que sorprèn Barcelona amb uns plats talentosos

Plats amb personalitat amb una tècnica culinària de qualitat

Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30

El truc secret per cuinar unes aletes de pollastre en menys de 10 minuts

El truc secret per cuinar unes aletes de pollastre en menys de 10 minuts

Una recepta deliciosa en la qual no és necessari fregir

Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30

Els millors restaurants de Barcelona per al cap de setmana: menús i cartes delicioses

Els millors restaurants de Barcelona per al cap de setmana: menús i cartes delicioses

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30

Aquesta pastisseria de Barcelona elabora el Millor Bombó Artesà 2025 de tot l'Estat

Aquesta pastisseria de Barcelona elabora el Millor Bombó Artesà 2025 de tot l'Estat

El bombó premiat combina una ganache de caramel especiat, un gel exòtic i una gianduja cruixent d'ametlla

Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 17:27

Salsa bolonyesa: la recepta definitiva per cuinar una salsa imprescindible

Salsa bolonyesa: la recepta definitiva per cuinar una salsa imprescindible

Els ingredients s'integren per aconseguir una combinació equilibrada

Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30

La Guia Macarfi reconeix dos restaurants catalans en la categoria de millor obertura del darrer any

La Guia Macarfi reconeix dos restaurants catalans en la categoria de millor obertura del darrer any

La 10a edició dels Premis s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 21:30

Tanca un mític bar de tota la vida al Poblenou després de més de 20 anys servint al barri

Tanca un mític bar de tota la vida al Poblenou després de més de 20 anys servint al barri

Un establiment històric on fer els millors esmorzars de forquilla a Sant Martí

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 12:14

pastilla video
Un cuiner explica com es prepara un menú degustació des del mercat a la taula

Un cuiner explica com es prepara un menú degustació des del mercat a la taula

Una vivència única i irrepetible a La Boqueria

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30