És la millor mona de Pasqua de Catalunya del 2025: l'elabora aquesta pastisseria
La capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025
Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésLa capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025
Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27
Aquesta fruita sí que és de temporada i ofereix un ventall ampli al receptari
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
Més de 6.000 copes Riedel i 270 ampolles per a un esdeveniment nacional únic
Dilluns, 24 de març de 2025 - 08:50
Cinquena edició del concurs que descobreix el millor xuixo del món
Diumenge, 23 de març de 2025 - 10:23
Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la primera matèria
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
La mediàtica xef alerta de l'enfocament erroni en les entrevistes a les cuineres
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
Perden 1 Sol i s'acomiaden de la Guia Repsol 2025
Dijous, 20 de març de 2025 - 11:17
Un establiment amb més de mig segle d'història és rebaixat de categoria
Dijous, 20 de març de 2025 - 09:16
Un consell revelador imprescindible a l'hora de cuinar
Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30
Els 9 restaurants de Catalunya que han guanyat un Sol el 2025: consulta'ls tots
Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00
9 restaurants catalans aconsegueixen un Sol en l'edició d'enguany
Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00
Entrevistem el cuiner mediàtic Arnau París per parlar sobre la publicació 'A Foc Lent'
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Dijous, 13 de març de 2025 - 21:20
Cuina catalana senzilla i ben parida envoltada de vinyes
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30
Un producte desconegut a les peixateries
Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30
La cuinera Carme Ruscalleda n'explica tots els secrets
Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30
Alternatives saludables a aquests dos ingredients bàsics a les cuines de totes les cases
Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30
Entrevistem el conseller d'Agricultura en el marc de la jornada per definir l'estratègia alimentària del futur
Divendres, 7 de març de 2025 - 12:05
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30
El futur de l'estratègia alimentària de Catalunya de la mà de fundacions i iniciatives brillants
Dijous, 6 de març de 2025 - 15:59
L'alvocat és la fruita de moda i hem de canviar la manera de consumir-lo
Dimecres, 5 de març de 2025 - 05:30
Estratègies per ajudar els consumidors a prendre decisions alimentàries informades
Dimarts, 4 de març de 2025 - 05:30
És conegut com el rei de les fruites japoneses
Dimarts, 4 de març de 2025 - 05:30
122 anys d'història d'una icona de la gastronomia barcelonina
Diumenge, 2 de març de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 28 de febrer de 2025 - 05:30
Viatgem fins a Reus per conèixer una opció històrica que només s'elabora el dia de Dijous Gras
Dijous, 27 de febrer de 2025 - 10:53
Quan és Dijous Gras 2025? Què es menja el Dijous Llarder? T'expliquem l'origen i tot el que has de saber d'aquesta tradició
Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 10:15
Una tradició històrica al nostre país
Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 09:57
Un maridatge perfecte per excel·lir un aliment tan desitjat com és la xocolata
Dimarts, 25 de febrer de 2025 - 05:30
Premis per a la millor Botifarra d’Ou Tradicional i la millor Botifarra d’Ou Singular
Dilluns, 24 de febrer de 2025 - 09:34
Plats amb personalitat amb una tècnica culinària de qualitat
Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30
Una recepta deliciosa en la qual no és necessari fregir
Diumenge, 23 de febrer de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
El bombó premiat combina una ganache de caramel especiat, un gel exòtic i una gianduja cruixent d'ametlla
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 17:27
Els ingredients s'integren per aconseguir una combinació equilibrada
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30
La 10a edició dels Premis s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 21:30
Un establiment històric on fer els millors esmorzars de forquilla a Sant Martí
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 12:14