Jordi Tubella

Jordi Tubella

Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.

Més
Els millors restaurants de Barcelona per al cap de setmana: menús i cartes delicioses

Els millors restaurants de Barcelona per al cap de setmana: menús i cartes delicioses

Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30

Aquesta pastisseria de Barcelona elabora el Millor Bombó Artesà 2025 de tot l'Estat

Aquesta pastisseria de Barcelona elabora el Millor Bombó Artesà 2025 de tot l'Estat

El bombó premiat combina una ganache de caramel especiat, un gel exòtic i una gianduja cruixent d'ametlla

Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 17:27

Salsa bolonyesa: la recepta definitiva per cuinar una salsa imprescindible

Salsa bolonyesa: la recepta definitiva per cuinar una salsa imprescindible

Els ingredients s'integren per aconseguir una combinació equilibrada

Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30

La Guia Macarfi reconeix dos restaurants catalans en la categoria de millor obertura del darrer any

La Guia Macarfi reconeix dos restaurants catalans en la categoria de millor obertura del darrer any

La 10a edició dels Premis s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 21:30

Tanca un mític bar de tota la vida al Poblenou després de més de 20 anys servint al barri

Tanca un mític bar de tota la vida al Poblenou després de més de 20 anys servint al barri

Un establiment històric on fer els millors esmorzars de forquilla a Sant Martí

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 12:14

pastilla video
Un cuiner explica com es prepara un menú degustació des del mercat a la taula

Un cuiner explica com es prepara un menú degustació des del mercat a la taula

Una vivència única i irrepetible a La Boqueria

Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30

Un impressionant Unicaja derrota el Reial Madrid (93-79) i alça la tercera Copa del Rei

Un impressionant Unicaja derrota el Reial Madrid (93-79) i alça la tercera Copa del Rei

La parella Perry i Kravish trenca l'entramat defensiu blanc en una espectacular segona part

Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 22:08

El millor menú de temporada de Barcelona es troba en aquest restaurant a la plaça Universitat

El millor menú de temporada de Barcelona es troba en aquest restaurant a la plaça Universitat

9 passis brutals seleccionats per Tomàs Abellan i Mariano Segura

Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30

El Madrid no dona opció al Manresa (92-69) i deixa la Copa sense equips catalans

El Madrid no dona opció al Manresa (92-69) i deixa la Copa sense equips catalans

Els manresans només aguanten un quart l'envestida blanca

Divendres, 14 de febrer de 2025 - 20:41

Els restaurants de cap de setmana: opcions suculentes arreu del país

Els restaurants de cap de setmana: opcions suculentes arreu del país

Et portem els millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa

Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30

Un últim quart desastrós condemna el Barça contra el Tenerife (91-86) i diu adeu a la Copa

Un últim quart desastrós condemna el Barça contra el Tenerife (91-86) i diu adeu a la Copa

Els blaugrana col·lapsen després de la lesió de Punter a l'inici del tercer quart

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 23:29

El Joventut Badalona s'acomiada del somni de la Copa davant un Unicaja molt poderós (100-83)

El Joventut Badalona s'acomiada del somni de la Copa davant un Unicaja molt poderós (100-83)

Perry i Kameron Taylor lideren els malaguenys a les semifinals de la Copa del Rei 2025 de bàsquet

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 20:25

On anar a sopar a Barcelona per celebrar el Sant Valentí?

On anar a sopar a Barcelona per celebrar el Sant Valentí?

Els restaurants més romàntics de la capital catalana per tenir-hi una cita

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30

L’orgull català es juga a la Copa del Rei 2025 de bàsquet: poden Barça, Joventut i Manresa aixecar el trofeu?

L’orgull català es juga a la Copa del Rei 2025 de bàsquet: poden Barça, Joventut i Manresa aixecar el trofeu?

Aquest dijous arrenca a Gran Canària la 89a edició del torneig amb tres equips catalans en joc

Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30

L'homenatge de Dani García a Joan Roca es converteix en la imatge de la vergonya nacional

L'homenatge de Dani García a Joan Roca es converteix en la imatge de la vergonya nacional

Una veritat de molt mal gust que és deplorable

Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 12:04

La recepta catalana centenària que combat tots els refredats i costa menys d'un euro

La recepta catalana centenària que combat tots els refredats i costa menys d'un euro

Un remei ancestral català descobert per Casa Leonardo

Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 05:30

La cuinera Maria Nicolau carrega contra el masclisme de Madrid Fusión: "És inacceptable"

La cuinera Maria Nicolau carrega contra el masclisme de Madrid Fusión: "És inacceptable"

La xef catalana alerta del que ha succeït a la fira gastronòmica madrilenya

Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 14:16

El sopar a Barcelona amb més estrelles Michelin de la història: acte inèdit en la gastronomia

El sopar a Barcelona amb més estrelles Michelin de la història: acte inèdit en la gastronomia

Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30

pastilla video
El bar de Centelles on fer parada i dinar per 15 euros després d'un cap de setmana d'esquí

El bar de Centelles on fer parada i dinar per 15 euros després d'un cap de setmana d'esquí

És molt més que una hamburgueseria on els somnis es mengen

Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30

On treballen els millors sommeliers del país? El restaurant català que s'emporta la palma

On treballen els millors sommeliers del país? El restaurant català que s'emporta la palma

Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30

Els menús de cap de setmana: aïlla la incògnita amb quatre clàssics de casa nostra

Els menús de cap de setmana: aïlla la incògnita amb quatre clàssics de casa nostra

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30

Una patata catalana se situa entre les millors del món i és única a Catalunya

Una patata catalana se situa entre les millors del món i és única a Catalunya

Una patata catalana amb més de dos segles d'història

Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 10:49

Les 4 millors pizzes de Barcelona que pots tastar enguany en aquest restaurant top al Paral·lel

Les 4 millors pizzes de Barcelona que pots tastar enguany en aquest restaurant top al Paral·lel

Una proposta deliciosa i internacional a deu mans

Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30

8 vins amb molta història per reivindicar el talent de les dones enòlogues

8 vins amb molta història per reivindicar el talent de les dones enòlogues

Un excepcional tast guiat per celebrar l'excel·lència enològica femenina

Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 10:56

Cyril Vermeulen, escollit Millor Sommelier de Catalunya 2025

Cyril Vermeulen, escollit Millor Sommelier de Catalunya 2025

Nova edició del concurs Millor Sommelier de Catalunya celebrat a la Barcelona Wine Week

Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 23:55

Audrey Doré, del restaurant Vii de Girona, millor sommelier dona en els premis Isabel Mijares

Audrey Doré, del restaurant Vii de Girona, millor sommelier dona en els premis Isabel Mijares

Totes les guanyadores del lliurament deI Premi Isabel Mijares de Mujeres del Vino

Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 20:10

Cultura vitivinícola i hospitalitat de luxe en els millors hotels de Barcelona

Cultura vitivinícola i hospitalitat de luxe en els millors hotels de Barcelona

Del 22 de gener al 5 de febrer se celebra la segona edició de l'Hotel Wine Fest

Dimarts, 28 de gener de 2025 - 12:35

Barcelona Wine Week 2025: quines novetats porta la darrera edició de la fira?

Barcelona Wine Week 2025: quines novetats porta la darrera edició de la fira?

El saló de referència del vi català i espanyol arriba a la 5a edició del 3 al 5 de febrer

Dimarts, 28 de gener de 2025 - 12:02

Aquestes són les 50 millors pastisseries de Catalunya: els premis més dolços a cada regió del país

Aquestes són les 50 millors pastisseries de Catalunya: els premis més dolços a cada regió del país

6a edició dels Guardons Fava de Cacau

Dilluns, 27 de gener de 2025 - 17:02

Com evitar que es cremi l'oli: els trucs més virals són mentida i perillosos

Com evitar que es cremi l'oli: els trucs més virals són mentida i perillosos

L'oli és el gran aliat a la cuina i cal saber-lo tractar bé

Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30

Pel bé de tots, has de deixar de posar mango a les teves amanides: aquí en tens la raó

Pel bé de tots, has de deixar de posar mango a les teves amanides: aquí en tens la raó

Tot i que el mango és la fruita de moda, hauríem de deixar de consumir-lo

Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30

Els menús de cap de setmana: peix i marisc a dojo en unes receptes espectaculars

Els menús de cap de setmana: peix i marisc a dojo en unes receptes espectaculars

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30

Un plat tradicional català se situa entre els pitjors de tot el món

Un plat tradicional català se situa entre els pitjors de tot el món

Un reconegut rànquing internacional deixa en mal lloc aquesta recepta catalana

Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30

'Joc de Cartes' assenyala quin és el millor bar de tapes de Barcelona: "Qualitat extraordinària"

'Joc de Cartes' assenyala quin és el millor bar de tapes de Barcelona: "Qualitat extraordinària"

Milers de ressenyes positives n'avalen la tria

Dilluns, 20 de gener de 2025 - 13:23

El restaurant del Gòtic pensat per als catalans i impulsat per un geni als fogons

El restaurant del Gòtic pensat per als catalans i impulsat per un geni als fogons

Un local amagat dels turistes que és magistral amb la seva cuina catalana

Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30

pastilla video
Joseba Cruz: “He muntat restaurants enmig de boscos, ruïnes i el pròxim objectiu és el desert”

Joseba Cruz: “He muntat restaurants enmig de boscos, ruïnes i el pròxim objectiu és el desert”

Entrevistem el cuiner més totterreny i trencador de Catalunya a la seva nova ubicació

Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30

Els 7 bars de Barcelona que ho peten actualment i són els més visitats

Els 7 bars de Barcelona que ho peten actualment i són els més visitats

Una compilació dels llocs que són tendència amb un menjar exquisit

Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30

Els menús de cap de setmana: receptes diferents i delicioses a partir de l'ànec

Els menús de cap de setmana: receptes diferents i delicioses a partir de l'ànec

Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa

Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30

El restaurant de carretera als peus del Matagalls amb la millor carn a la brasa de la zona

El restaurant de carretera als peus del Matagalls amb la millor carn a la brasa de la zona

Un temple dels bons esmorzars i dinars per fer país

Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30

L'ingredient secret per fer un risotto espectacular i que segur que no coneixes

L'ingredient secret per fer un risotto espectacular i que segur que no coneixes

Una nova fórmula deliciosa per cuinar aquest plat cremós

Dijous, 16 de gener de 2025 - 05:30