La cervesa artesana a Catalunya: una revolució consolidada
A Catalunya, s’hi concentra una de les escenes cerveseres més actives de la península
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 18:45
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésA Catalunya, s’hi concentra una de les escenes cerveseres més actives de la península
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 18:45
Una celebració de la cuina catalana i de tot allò que aporta a la gastronomia
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 12:51
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30
Plats amb tocs d'autor que defineixen l'alt nivell
Divendres, 11 d'abril de 2025 - 05:30
Un gironí destaca als Trofeus del Gelat a París
Dijous, 10 d'abril de 2025 - 10:56
Un forn amb 100 anys d'història s'emporta el premi de la 8a edició
Dijous, 10 d'abril de 2025 - 09:21
Al rovell de l'ou del turisme en massa hi ha el significat de la identitat catalana
Dimarts, 8 d'abril de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30
Un sopar estrellat sota les estrelles màgiques de l'alta muntanya
Divendres, 4 d'abril de 2025 - 05:30
Dues passes imprescindibles i una tècnica precisa
Dijous, 3 d'abril de 2025 - 05:30
Un plat que forma part dels històrics de la gastronomia de Catalunya
Dimecres, 2 d'abril de 2025 - 05:30
Un restaurant singular i minúscul s'acomiada del Mercat de la Boqueria
Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 18:53
L'atractiu de les croquetes és la infinitat d'opcions per farcir-les i sorprendre els comensals
Dimarts, 1 d'abril de 2025 - 05:30
Una llista d'aliments que són beneficiosos per fer front al canvi d'horari
Dissabte, 29 de març de 2025 - 05:30
El cèlebre formatge suís Tête de Moine AOP ha estat protagonista absolut
Divendres, 28 de març de 2025 - 09:46
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
El pollastre pot ser un plat deliciós si es juga bé amb les combinacions
Divendres, 28 de març de 2025 - 05:30
Cervià de les Garrigues celebra l'èxit d'un oli autòcton premiat a Nova York
Dijous, 27 de març de 2025 - 09:26
La capital catalana acull la IV edició del concurs La Millor Mona de Pasqua 2025
Dimarts, 25 de març de 2025 - 15:27
Aquesta fruita sí que és de temporada i ofereix un ventall ampli al receptari
Dimarts, 25 de març de 2025 - 05:30
Més de 6.000 copes Riedel i 270 ampolles per a un esdeveniment nacional únic
Dilluns, 24 de març de 2025 - 08:50
Cinquena edició del concurs que descobreix el millor xuixo del món
Diumenge, 23 de març de 2025 - 10:23
Un menú de 8 plats que celebra l'excel·lència de la primera matèria
Diumenge, 23 de març de 2025 - 05:30
La mediàtica xef alerta de l'enfocament erroni en les entrevistes a les cuineres
Dissabte, 22 de març de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 21 de març de 2025 - 05:30
Perden 1 Sol i s'acomiaden de la Guia Repsol 2025
Dijous, 20 de març de 2025 - 11:17
Un establiment amb més de mig segle d'història és rebaixat de categoria
Dijous, 20 de març de 2025 - 09:16
Un consell revelador imprescindible a l'hora de cuinar
Dimecres, 19 de març de 2025 - 05:30
Els 9 restaurants de Catalunya que han guanyat un Sol el 2025: consulta'ls tots
Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00
9 restaurants catalans aconsegueixen un Sol en l'edició d'enguany
Dilluns, 17 de març de 2025 - 20:00
Entrevistem el cuiner mediàtic Arnau París per parlar sobre la publicació 'A Foc Lent'
Diumenge, 16 de març de 2025 - 05:30
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 14 de març de 2025 - 05:30
Dijous, 13 de març de 2025 - 21:20
Cuina catalana senzilla i ben parida envoltada de vinyes
Dijous, 13 de març de 2025 - 05:30
Un producte desconegut a les peixateries
Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30
La cuinera Carme Ruscalleda n'explica tots els secrets
Dimarts, 11 de març de 2025 - 05:30
Alternatives saludables a aquests dos ingredients bàsics a les cuines de totes les cases
Diumenge, 9 de març de 2025 - 05:30
Entrevistem el conseller d'Agricultura en el marc de la jornada per definir l'estratègia alimentària del futur
Divendres, 7 de març de 2025 - 12:05
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 7 de març de 2025 - 05:30