He vist les estrelles: un àpat amb els plats més radicals del món i els millors còctels del planeta
Dimecres, 20 de novembre de 2024 - 12:05
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
Més
Dimecres, 20 de novembre de 2024 - 12:05
La importància dels horaris dels àpats
Dimecres, 20 de novembre de 2024 - 09:08
Responem la pregunta sobre la conveniència de menjar mandarines cada dia o no
Dimecres, 20 de novembre de 2024 - 05:30
Aprofitar aquest ingredient que tens a casa per millorar la crema de verdures
Dilluns, 18 de novembre de 2024 - 12:53
El territori català posseeix una varietat molt àmplia d’olis d’oliva excel·lents
Dilluns, 18 de novembre de 2024 - 09:13
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 17 de novembre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 15 de novembre de 2024 - 05:30
Divendres, 15 de novembre de 2024 - 05:30
És l'amanida més seguida i comentada del moment
Dimecres, 13 de novembre de 2024 - 08:57
Diferents localitats del Vallès competeixen en les categories de croqueta tradicional i croqueta creativa
Dimarts, 12 de novembre de 2024 - 15:58
Gairebé 450 establiments a Catalunya tenen un 'Solete'
Dilluns, 11 de novembre de 2024 - 12:54
Barcelona és la ciutat amb els millors panettones de l'Estat i, ara, també del món
Dilluns, 11 de novembre de 2024 - 10:53
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 10 de novembre de 2024 - 05:30
Divendres, 8 de novembre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 8 de novembre de 2024 - 05:30
El cuiner català Albert Adrià es corona en la celebració del The Best Chef Awards 2024
Dijous, 7 de novembre de 2024 - 09:15
Quasi una desena de propostes gastronòmiques que no deixen indiferent ningú
Dijous, 7 de novembre de 2024 - 05:30
Enèsima edició en la qual els guanyadors són catalans
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 19:08
El restaurant Toc al Mar elabora el plat preferit de Catalunya d'enguany
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 17:30
Cada any, Família Torres llançarà un nombre limitat d'ampolles excepcionals, amb un envelliment d'un mínim de 10 anys
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 12:12
Del 4 al 6 de novembre té lloc una nova edició del Gastronòmic Fòrum Barcelona
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 09:57
L'estudi analitza quatre dietes saludables per fer front a la salut mental
Dimarts, 5 de novembre de 2024 - 05:30
El pilot asturià es queixa d'uns problemes a l'esquena i recorda les víctimes de València
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 20:33
El Barça ha deixat fins a sis ocasions en fora de joc l'Espanyol
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 19:10
Lando Norris s'endú la qualificació més boja de la temporada
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 13:28
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 3 de novembre de 2024 - 05:30
Una proposta gastronòmica muntanyenca ideal per a la tardor i l'hivern
Divendres, 1 de novembre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 1 de novembre de 2024 - 05:30
Un oasi gastronòmic amb tocs marítims i vegetals
Dimecres, 30 d'octubre de 2024 - 05:30
Una guia fonamental per als amants dels panellets
Dimarts, 29 d'octubre de 2024 - 16:45
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 27 d'octubre de 2024 - 05:30
Parlem amb Carme Ruscalleda i Raül Balam
Diumenge, 27 d'octubre de 2024 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 25 d'octubre de 2024 - 05:30
The World's 50 Best Bars premia dues cocteleries de Barcelona
Dimecres, 23 d'octubre de 2024 - 09:07
Enumerem els aliments més nocius per a la salut del cor segons una nutricionista catalana
Dimecres, 23 d'octubre de 2024 - 05:30
Una taula rodona per debatre sobre el pa artesanal i la dieta mediterrània
Dimarts, 22 d'octubre de 2024 - 13:19
Els millors fruits secs segons la ciència per a cadascuna d'aquestes situacions comunes
Dimarts, 22 d'octubre de 2024 - 05:30
Trencar els estereotips clàssics d'una cuina coneguda arreu del planeta
Dilluns, 21 d'octubre de 2024 - 05:30
5 receptes perquè les puguis cuinar en un sol dia i tinguis tots els dinars de la setmana
Diumenge, 20 d'octubre de 2024 - 05:30