Els millors restaurants de Barcelona per al cap de setmana: menús i cartes delicioses
Una selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
Jordi Tubella i Sardeny (Sant Cugat del Vallès, 2001). Graduat en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra el 2023, vaig endinsar-me a la professió per primera vegada l'octubre del 2020 a Cugat Mèdia, on hi vaig ser i créixer durant nou mesos. A ElNacional.cat vaig aterrar-hi l’estiu del 2022 per cursar les pràctiques escrivint a la secció de política i societat, principalment. Actualment, escric a La Gourmeteria, la secció gastronòmica del diari. El repte que em marco és aprendre i millorar cada dia. Compromès amb la llengua catalana i el periodisme en català, defenso que cadascú té una història per explicar i aquesta mereix ser escoltada.
MésUna selecció dels millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 21 de febrer de 2025 - 05:30
El bombó premiat combina una ganache de caramel especiat, un gel exòtic i una gianduja cruixent d'ametlla
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 17:27
Els ingredients s'integren per aconseguir una combinació equilibrada
Dimarts, 18 de febrer de 2025 - 05:30
La 10a edició dels Premis s'ha celebrat aquest dilluns a Barcelona
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 21:30
Un establiment històric on fer els millors esmorzars de forquilla a Sant Martí
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 12:14
Una vivència única i irrepetible a La Boqueria
Dilluns, 17 de febrer de 2025 - 05:30
La parella Perry i Kravish trenca l'entramat defensiu blanc en una espectacular segona part
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 22:08
9 passis brutals seleccionats per Tomàs Abellan i Mariano Segura
Diumenge, 16 de febrer de 2025 - 05:30
Els manresans només aguanten un quart l'envestida blanca
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 20:41
Et portem els millors restaurants perquè puguis menjar molt bé fora de casa
Divendres, 14 de febrer de 2025 - 05:30
Els blaugrana col·lapsen després de la lesió de Punter a l'inici del tercer quart
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 23:29
Perry i Kameron Taylor lideren els malaguenys a les semifinals de la Copa del Rei 2025 de bàsquet
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 20:25
Els restaurants més romàntics de la capital catalana per tenir-hi una cita
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Aquest dijous arrenca a Gran Canària la 89a edició del torneig amb tres equips catalans en joc
Dijous, 13 de febrer de 2025 - 05:30
Una veritat de molt mal gust que és deplorable
Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 12:04
Un remei ancestral català descobert per Casa Leonardo
Dimarts, 11 de febrer de 2025 - 05:30
La xef catalana alerta del que ha succeït a la fira gastronòmica madrilenya
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 14:16
Dilluns, 10 de febrer de 2025 - 05:30
És molt més que una hamburgueseria on els somnis es mengen
Diumenge, 9 de febrer de 2025 - 05:30
Dissabte, 8 de febrer de 2025 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 7 de febrer de 2025 - 05:30
Una patata catalana amb més de dos segles d'història
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 10:49
Una proposta deliciosa i internacional a deu mans
Dimecres, 5 de febrer de 2025 - 05:30
Un excepcional tast guiat per celebrar l'excel·lència enològica femenina
Dimarts, 4 de febrer de 2025 - 10:56
Nova edició del concurs Millor Sommelier de Catalunya celebrat a la Barcelona Wine Week
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 23:55
Totes les guanyadores del lliurament deI Premi Isabel Mijares de Mujeres del Vino
Dilluns, 3 de febrer de 2025 - 20:10
Del 22 de gener al 5 de febrer se celebra la segona edició de l'Hotel Wine Fest
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 12:35
El saló de referència del vi català i espanyol arriba a la 5a edició del 3 al 5 de febrer
Dimarts, 28 de gener de 2025 - 12:02
6a edició dels Guardons Fava de Cacau
Dilluns, 27 de gener de 2025 - 17:02
L'oli és el gran aliat a la cuina i cal saber-lo tractar bé
Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30
Tot i que el mango és la fruita de moda, hauríem de deixar de consumir-lo
Dissabte, 25 de gener de 2025 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 24 de gener de 2025 - 05:30
Un reconegut rànquing internacional deixa en mal lloc aquesta recepta catalana
Dimecres, 22 de gener de 2025 - 05:30
Milers de ressenyes positives n'avalen la tria
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 13:23
Un local amagat dels turistes que és magistral amb la seva cuina catalana
Dilluns, 20 de gener de 2025 - 05:30
Entrevistem el cuiner més totterreny i trencador de Catalunya a la seva nova ubicació
Diumenge, 19 de gener de 2025 - 05:30
Una compilació dels llocs que són tendència amb un menjar exquisit
Dissabte, 18 de gener de 2025 - 05:30
Et portem 4 receptes perquè puguis preparar uns menús increïbles a casa
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30
Un temple dels bons esmorzars i dinars per fer país
Divendres, 17 de gener de 2025 - 05:30