El secret de 3 escumosos que mariden perfectament amb els pèsols a la catalana
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Laura Serrano López (Girona, 1985). Em vaig llicenciar en Publicitat i Relacions Públiques l’any 2008. Després de 14 anys eterns treballant a la banca, el 2021 vaig decidir fer un canvi de vida cursant el Diploma de Sommelier a Girona i, posteriorment, el WSET 3. En aquests moments uneixo, professionalment, dues passions: la comunicació i el vi. M’encanta sortir de la zona de confort, aprendre, sumar experiències i anar creixent com a persona i com a comunicadora. Visc amb la maleta amunt i avall, però casa meva es troba al lloc que més m’agrada del món: Cadaqués. Arrenco aquest 2025 amb una col·laboració setmanal a La Gourmeteria per acostar el vi a totes les cases.
Més
Dissabte, 15 de març de 2025 - 05:30
Recuperem la secció amb els millors vins i les tendències més fresques del sector
Dissabte, 8 de març de 2025 - 05:30